blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 24 – 27 Ιουνίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 24 – 27 Ιουνίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 24 – 27 Ιουνίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Αλήθειες ή ψέματα;

Αρχές της εβδομάδας και η ωραία του ζωδιακού, η Αφροδίτη στο νέο της ραντεβού, με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου αυτή τη φορά, ντύνεται με τα όνειρά της για την μεγάλη συνάντηση.

Κι εδώ οι προσδοκίες της είναι που την κυριεύουν. Και μήπως δεν είναι αυτές που σε έχουν κάνει να ξενυχτάς μερόνυχτα περιμένοντας κάτι που δεν έρχεται, κάτι που η ψυχή σου λαχταρά και επιθυμεί, μα η πραγματικότητα σου το διαψεύδει;

Και έχεις ζήσει έτσι πολύ καιρό. Σα να κοιτάς κρυφά από την κλειδαρότρυπα τη ζωή και να ονειρεύεσαι… πως θα γίνει κι αυτό για εσένα. Θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα σου χαμογελάσει πλατιά και θα σου δώσει απλόχερα αυτό που επιθυμείς.

Ο έρωτας έχει αποκτήσει μια εξωπραγματική διάσταση στο μυαλό σου, σαν τις ταινίες όπου όλα γίνονται μαγικά και έχουν happy end!

Και αυτό ονειρεύεσαι τις ατελείωτες νύχτες στο μαξιλάρι σου! Και είναι τόσο έντονο, που δεν διστάζεις να “ντύσεις” μ’ αυτό κάθε πρόσωπο που έρχεται στο δρόμο σου, κάθε κατάσταση που κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά.

Λαχταράς να συνδεθείς με μια αγάπη βαθιά, μοιραία, αληθινή, όμορφη, που θα κρατήσει για πάντα, και κάθε φορά που ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σου, εσύ νομίζεις πως την βρήκες.

Και κάθε φορά, ξαναγυρίζεις στα ίδια. 

Στην απογοήτευση και τον πόνο που φέρνει μαζί της αυτή η νέα γνωριμία.

Αυτή που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, όμως κατέληξε όπως οι τόσες άλλες.

Μια από τα ίδια! Ψιθυρίζεις απογοητευμένος και κλείνεσαι πάλι στον εαυτό σου, και το σκοτεινό σου δωμάτιο για να ονειρευτείς.

Και κάνεις το δράμα μέρος της ζωής σου.

Και του δίνεις πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα σου αλλά και έξω σου.

Εγώ ποτέ δεν έχω βρει κάποιον να με καταλαβαίνει πραγματικά...

Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι: Πόσο εσύ καταλαβαίνεις τον εαυτό σου; Πόσο τον έχεις προετοιμάσει για μια αγάπη που δεν θα στηρίζεται σε προσδοκίες, σε όνειρα, αυταπάτες, φόβο η εξάρτηση, μα καθαρότητα, έρωτα και υγιή ανταλλαγή;

Μην το ξεχνάς! Η σχέση που έχεις με τους άλλους είναι η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου! Πόσο τον γνωρίζεις; Πόσο τον έχεις δει βαθιά και ουσιαστικά; Πόσο γνωρίζεις τις ανάγκες του; Τα όρια που έχει; Τι θέλει να δώσει; Τι μπορεί να πάρει;

Το έχεις ψάξει ποτέ; Τι σχέσεις κάνεις συνήθως;

Σχέσεις για να μην είσαι μόνος σου; Σχέσεις από ανάγκη; Σχέσεις για να συνδεθείς; Σχέσεις εξάρτησης; Σχέσεις αγαπητικές; Τι; Γνωρίζεις;

Γιατί αυτή πρέπει να είναι η αφετηρία σου. Πάντα ο Ποσειδώνας θα σε ωθεί σε λύσεις έξω από εσένα. Αυτές που θα φτιάξεις με τη φαντασία σου και που θα απογοητεύσει η πραγματικότητα.

Όμως αν σκύψεις πάνω στον εαυτό σου και τον ανακαλύψεις, τον εξερευνήσεις, τον μάθεις και γνωρίζεις πρώτα την αγάπη προς αυτόν, τον σεβασμό του, τα όρια του, τα πλαίσια του και το πώς θα τον φροντίσεις ρίχνοντας τον σε αγκαλιές όχι από ανάγκη, αλλά από διάθεση να μοιραστείς και να ζήσεις το μεγαλείο του, να ξέρεις πως η απογοήτευση δεν θα έχει θέση στη καρδιά σου.

Το αντίθετο. Εκεί μπορεί να ανακαλύψεις το “ιδανικό”! Γι ‘ αυτό που μιλά η άλλη πλευρά της όψης του τετραγώνου Αφροδίτης –Ποσειδώνα!

Μα πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις να αγαπάς εσένα! Όπως θ αγαπούσες τον πιο τρελό σου έρωτα!

Γιατί έτσι πρέπει να είσαι! Ο πιο τρελός έρωτας! Εσένα για τον εαυτό σου!

Κι από εκεί θα ξεκινήσουν όλα.

Τις σκέψεις και τις εμπειρίες της όψης μοιράζονται πρώτιστα οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, μια και μπορεί να βρεθούν μπροστά σε κάθε είδους απογοητεύσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις που μπορεί να προέλθουν τόσο από αυτούς όσο και από τους άλλους.

Το σημαντικό είναι να έχουν απόλυτη αίσθηση της πραγματικότητας και να μην αφήνονται σε σενάρια του μυαλού τους, αλλά να δίνουν χρόνο πριν βγάλουν συμπεράσματα ή κάνουν συναισθηματικές επενδύσεις.

Στην ημέρα της Πέμπτης, ο Ήλιος υπόσχεται εκπλήξεις, μια και η συνάντηση του με τον Ουρανό μέσα από μια όψη εξαγώνου ανοίγει την πόρτα του απροσδόκητου, δίνοντας την ευκαιρία για νέες δράσεις, πιο ενδιαφέρουσες και περισσότερο συναρπαστικές!

Φυσικά και πριμοδοτεί έξτρα τις νέες γνωριμίες, αυτές που έρχονται στην ζωή σου απροσδόκητα και αλλάζουν την ροή της καθημερινότητας σου!

Νέα ενδιαφέροντα, πολύ πιθανό να πρωταγωνιστήσουν το διάστημα αυτό, ίσως και από αυτά που ανοίγουν την πύλη για πιο βαθιές εξερευνήσεις!

Ο Ερμής στον Λέοντα

Παράλληλα στην ημέρα της Πέμπτης ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 18 Ιουλίου, μια και στις 7 Ιουλίου περνά σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ερμής εδώ, αναζητά την λαμπερή πλευρά της ζωής, και αναζητά τον τρόπο που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες του.

Γι αυτό το λόγο γίνεται πιο υποκειμενικός στην κρίση του, και του είναι δύσκολο να ακούσει αυτά που του λένε οι άλλοι!

Έτσι λοιπόν στο διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο εστιασμένοι στις ανάγκες μας, και ακούμε πολύ λιγότερο αυτά που έχουν να μας πουν οι άλλοι!

Είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσουμε με πιο εγωιστικά κριτήρια, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στις επικοινωνίες και τις σχέσεις μας.

Αν δεν ακούμε, δεν μπορούμε και να κατανοήσουμε αυτά που μας λένε οι άλλοι!

Ωστόσο ότι γίνεται τώρα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, και καλό είναι να μην παίρνουμε οριστικές θέσεις και αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-06-2019 19:00:00