blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 – 30 Ιουνίου 2019: Ένα όμορφο τριήμερο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 – 30 Ιουνίου 2019: Ένα όμορφο τριήμερο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 28 – 30 Ιουνίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Καλοπέραση και απολαύσεις στο μενού του τριημέρου!

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των εκλείψεων του Ιουλίου, ένα μήνας που προβλέπεται ιδιαίτερα θερμός από κάθε άποψη, ενώ το τριήμερο αυτό η απουσία των όψεων, μας δίνει την ευκαιρία να αναζητήσουμε την καλοπέραση και την απόλαυση.

Έτσι κι αλλιώς και πέρα από την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού την Τρίτη, έχουμε και δύο σημαντικές μετακινήσεις την άλλη εβδομάδα της Αφροδίτης και του Άρη.

Ο Άρης στον Λέοντα: Άρπαξε τις ευκαιρίες

Την Τρίτη, ο Άρης φεύγει από τον Καρκίνο και περνά στον Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 17 Αυγούστου.

 Ο πλανήτης της δράσης στο πύρινο ζώδιο του Λιονταριού, ενεργοποιεί εκ νέου τις διαθέσεις και αναζωπυρώνει το παιχνίδι που αποκτά και πάλι ενδιαφέρον.

Θα νοιώσεις την ανάγκη να δοκιμάσεις και πάλι τα όρια σου, τις αντοχές σου, να ρισκάρεις για τ’ όνειρό σου, να παίξεις και με την τύχη σου!

Η ζωή αποκτά ενδιαφέρον, σταματά να λιμνάζει, ο τροχός γυρίζει και σε παρασύρει μαζί του. Μια και πολλές φορές θα χρειαστεί να προκαλέσεις την τύχη σου για να την κερδίσεις.

Και φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου έχει ο έρωτας! Γιατί στο διάστημα αυτό εντάσσεται κι αυτός στα σημαντικά του καλοκαιριού, τροφοδοτεί την καρδιά και την ύπαρξη σου, μ’ εκείνη τη μεταμορφωτική του δύναμη, που μόνο αυτός μπορεί να δημιουργήσει.

Το καλοκαίρι αποκτά ένα πύρινο χρώμα, που ξεσηκώνει και σε ενθουσιάζει!

Βεβαίως, σε κάποιες περιπτώσεις θα περάσεις την διαχωριστική γραμμή και θα υπερβάλλεις !

Με τον Άρη στον Λέοντα, το ρίσκο με όποιο κόστος είναι αναγκαίο.

Κι κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς Λέοντες και Τοξότες, έχεις πολλούς λόγους και να χαίρεσαι αλλά και να οργανώσεις την δράση σου.

Το παιχνίδι αποκτά πολύ ενδιαφέρον και είναι στο χέρι σου να το φέρεις στα μέτρα σου!

Προσωπικές και ερωτικές υποθέσεις εξελίσσονται σε ένα καλό κλίμα και δημιουργούνται και ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο: Οικειότητα και κατανόηση

Παράλληλα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου την Τετάρτη, όπου και θα παραμείνει ως τις 28 Ιουλίου.

Η ανάγκη για οικειότητα και κατανόηση είναι πρωταρχικό θέμα!

Το σπίτι και η οικογένεια ή ότι αποτελεί για εσένα “σταθερά”, είναι στις πρώτες αναζητήσεις σου και θα οχυρωθείς πίσω από τη σιγουριά που σου δίνει!

Οι όποιες σχέσεις σου αποτελούν συναισθηματικούς πασσάλους και θα τις αναζητήσεις πολύ περισσότερο στο διάστημα αυτό.

Η ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από πρόσωπα με τα οποία θα νοιώσεις ασφάλεια είναι σημαντικό θέμα της περιόδου που θα διανύσουμε.

Οι σχέσεις σου αποκτούν σημαντικότητα, γίνονται πιο στενές, η τρυφερότητα και η φροντίδα είναι από τα κύρια συναισθήματα που διέπουν τη συμπεριφορά σου και φυσικά είναι και ο λόγος που βελτιώνονται τα θέματα της καθημερινότητας σου.

Η Σελήνη στον Ταύρο: Η ώρα των απολαύσεων

Το τριήμερο αυτό η σελήνη διανύει το ζώδιο του Ταύρου και οι απολαύσεις έχουν την τιμητική τους.

Τόσο στην ημέρα της Παρασκευής όσο και του Σαββάτου, η ανανέωση έρχεται μέσα από την κοινωνική ζωή, την καλή παρέα, ένα όμορφο φαγητό που θα απολαύσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς, η ενασχόληση σου με τον αγαπημένο η την αγαπημένη σου, ότι μπορεί να σου δώσει καλή ψυχολογία, και σταθερότητα στην συναισθηματική σου ζωή.

Από την ημέρα της Κυριακής, η σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγοντας έναν νέο επικοινωνιακό κύκλο, που ωθεί σε μεγαλύτερη κοινωνικότητα και πολλή κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας. Καλό τριήμερο σε όλους!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2019 09:00:00