blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 24 - 27 Σεπτεμβρίου 2018 με την Πανσέληνο στον Κριό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 24 - 27 Σεπτεμβρίου 2018 με την Πανσέληνο στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 24 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Κριό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Η Πανσέληνος στον Κριό τον Σεπτέμβριο 2018

Πλούσια σε γεγονότα η εβδομάδα αυτή, με κυρίαρχο γεγονός την Πανσέληνο που κορυφώνεται την Τρίτης, στην 1.59’ μοίρα του Κριού.

Πρόκειται για έναν κύκλο που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα δυναμικές ενέργειες, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παθητικότητα ή αναβλητικότητα. Κυρίαρχος είναι και ο ρόλος του Κρόνου, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο αυτή, δίνοντας της ένα “σκληρό” χρώμα, και το βέβαιο είναι πως το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να το επιτύχουμε!

Είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις! Το μυστικό είναι το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με σοφία την επιρροή του Κρόνου για να μπορέσουμε να γίνουμε αποτελεσματικοί ως προς τις επιδιώξεις μας.

Από όλες τις Σελήνες του ζωδιακού, η Σελήνη στον Κριό έχει μια αμεσότητα και μια καθαρότητα στην έκφρασή της. Νοιώθει την ανάγκη να έχει πάντα κάτι που θα “κεντρίζει” το ενδιαφέρον της, και μόλις το νοιώσει, της δημιουργείται και η ανάγκη να το κατακτήσει. Φυσικά και είναι εξαιρετικά ανυπόμονη, και βαριέται εύκολα, όταν καταλάβει πως ο “στόχος” της δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της. Νοιώθει πάντα την ανάγκη να βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις, και κάθε φορά που το βρίσκεται απέναντι σε κάτι τέτοιο, κινητοποιείται, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο σχέδιο ή μέθοδο! Και αυτό είναι το δυνατό της και το αδύναμο της συνάμα σημείο.

Στον αντίποδα, απέναντι της ο Ήλιος στον Ζυγό, σκέπτεται διπλά και τριπλά, και συχνά αδυνατεί να καταλήξει κάπου ή να πάρει κάποια απόφαση. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι γνώμες των τρίτων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις δρουν καθοριστικά στην απόφαση του.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε Ταυ τετράγωνο με Κρόνο

Σε αυτή τη φάση, έχουμε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ποιότητες που χρειάζεται να συγκεραστούν για να μπορέσουν να βρουν τις ισορροπίες τους.

  • Η Σελήνη σε πύρινο ζώδιο (Κριός): Δράση και δημιουργία.
  • Ο Ήλιος σε αέρινο ζώδιο (Ζυγός): Σκέπτομαι και επικοινωνώ.

Και τα δύο Φώτα (Ήλιος & Σελήνη), πρόκειται να σχηματίσουν όψη με τον Κρόνο, σχηματίζοντας έναν σχηματισμό Ταυ τετραγώνου, στα παρορμητικά ζώδια, όπου τον κύριο ρόλο εδώ θα τον παίξει ο Κρόνος σαν εξοδικός πλανήτης.

Ο σχηματισμός αυτός συνδέεται με την εξωστρεφή συμπεριφορά, και την εξωτερική δράση, που πολλές φορές ενέχουν και τον κίνδυνο ή το ρίσκο.

Έτσι μπορεί να υπάρχει και στις συμπεριφορές επιθετικότητα και τόλμη, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα στις σχέσεις.

Ο άξονας Κριού- Ζυγού, είναι ο άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών, στις οποίες και εστιάζει αυτός ο κύκλος.

Με τον Κρόνο λοιπόν να συμμετέχει στην Πανσέληνο αυτή τόσο ενεργά, είναι πολύ εύκολο να χάσουμε την ψυχραιμία μας, κυρίως όταν υποχρεούμαστε να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε. Είναι μια εποχή ισχυρών πιέσεων, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις επιλογές που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, και είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθούμε αν νοιώσουμε πως το όποιο σχέδιο δεν εξελίσσεται κατά πως το έχουμε σκεφτεί.

Όμως είναι σημαντικό να αναλογιστούμε και το μέρος της δικής μας ευθύνης σε ότι μας έχει φέρει μέχρι εδώ.

Μια και η δράση όταν δεν συνοδεύεται και από μέθοδο και οργάνωση, είναι πολύ εύκολο να χάσει τον στόχο της.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να λειτουργήσουμε με σκληρότητα απέναντι σε ότι μπορεί να νοιώθουμε πως δεν εξυπηρετεί τα σχέδια μας, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Ή ακόμα να επιμείνουμε σε πράγματα, πρόσωπα η καταστάσεις που βλέπουμε πως δεν μπορούν να εξελιχθούν κατά πως τα είχαμε υπολογίσει.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τα όρια μας, τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι, και μην χτυπάμε πόρτες που δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξουν για εμάς.

Κι επειδή στις Πανσελήνους κυριαρχεί το συναίσθημα, είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουμε με σύνεση και εγκράτεια ως προς τις εκδηλώσεις του.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, εντείνει τα συναισθήματα της μοναξιάς, της απογοήτευσης, και πως κανείς δεν μας καταλαβαίνει όπως θα θέλαμε. Υπάρχει άγχος και καταπίεση που μπορεί να εκδηλωθούν και με ακραίες συμπεριφορές. Ή ακόμα να επανέλθουν θέματα του παρελθόντος προς επίλυση.

Ο ρόλος του Άρη σε αυτήν την Πανσέληνο

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης, που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Άρης σε σταθερό ζώδιο, δηλώνει πως δεν είναι εύκολο να μετακινηθούμε από τις ιδέες, τις θέσεις ή τις πεποιθήσεις μας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιόδου, που σε πολλές περιπτώσεις μας δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, ενώ είμαστε και εμείς που συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την σκληρότητα αυτή, μέσα από άκαμπτες συμπεριφορές και πεποιθήσεις.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι ήδη ενεργό, και δημιουργεί σε ψυχολογικό επίπεδο μια αίσθηση του ανικανοποίητου, και μια νευρικότητα που δεν μας αφήνει να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Υπάρχει έντονο και το κλίμα της βιασύνης, της παρόρμησης, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουμε με τις όποιες κινήσεις κάνουμε.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό

Η στήριξη του κύκλου αυτού, έρχεται από το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που μας προτρέπει να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο. Να ενισχύσουμε την ικανότητα μας αυτή του να ζούμε ανάμεσα στον παλιό και γνώριμο ρυθμό μας, αλλά παράλληλα να καλλιεργούμε και νέα ενδιαφέροντα που θα εξυπηρετήσουν την εξέλιξη μας. Και φυσικά, οι όποιες αλλαγές προετοιμάζονται, θα πρέπει να γίνονται με μέθοδο και σχέδιο, για να είναι και πιο αποτελεσματικές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο στον Κριό;

Από την Πανσέληνο αυτή, επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Χρειάζεται υπομονή, και ψυχραιμία, κυρίως ως προς την διεκδίκηση των θέλω σας, γιατί οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες το διάστημα αυτό. Κυρίως μην επιμένετε να επιβάλλετε την άποψή σας, εκεί που καταλαβαίνετε ότι δεν σας βγαίνει. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι