blank
 
blank

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο μέχρι 27 Μαΐου. Μια ιδιαίτερα θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο μέχρι 27 Μαΐου. Μια ιδιαίτερα θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Δίας τρίγωνο Κρόνος

Στις 24 Μαΐου 2014 κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη ιδιαίτερα θετική, που η έντονη επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του μήνα. Πρόκειται για μια όψη που θα μας βάλει για τα καλά πια στο κλίμα της καλοκαιρινής περιόδου, θα μας κάνει πιο αισιόδοξους και θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε την καλή πλευρά της ζωής.
 
Με αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα καταφέρουμε να «κυνηγήσουμε» τα όνειρά μας, να βελτιώσουμε ή και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με το περιβάλλον μας, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες επαφές και γνωριμίες, που θα αποδειχθούν σταθερές και μακροχρόνιες. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να συμβάλει στην βελτίωση οικονομικών υποθέσεων, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Κρόνου

 Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 8/1, 8/3, 8/5, 10/7, 11/9 και 10/11.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια 

Κριός
 Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο Δία-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Μαΐου, θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα και να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Μια νέα αρχή ή η σταθεροποίηση μιας κατάστασης, θα έχει ως αποτέλεσμα να αποβάλεις το άγχος από τη ζωή σου και να εξασφαλίσεις την προσωπική ευημερία σου. Θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον και τα περιουσιακά σου στοιχεία, μπορούν τώρα να έχουν μια καλύτερη εξέλιξη, γεγονός που θα τονώσει την ψυχολογία σου. Ο Κρόνος που κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, θα συμβάλει στην επαγγελματική σου πρόοδο, ενώ αν αναζητάς μια νέα καριέρα στο εξωτερικό, ίσως λάβεις ευχάριστα νέα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης αυτό το διάστημα ευνοείται ιδιαίτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
 Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Δία-Κρόνου που σχηματίζεται στις 24 Μαΐου, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη σχέση με τον σύντροφό σου ή και με τους συνεργάτες σου. Μετά από μια περίοδο «κρίσης», που προκλήθηκε εξαιτίας του Κρόνου, τώρα μπορείς να αποκαταστήσεις τις «ζημιές» και να βάλεις στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, πιο γερές βάσεις. Η επικοινωνία που θα αναπτύξεις τις επόμενες μέρες με τον σύντροφό σου, θα δημιουργήσει μια νέα ισορροπία, που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό ακόμα και για τις καινούργιες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, καθώς η όψη αυτή ευνοεί την σταθερότητα και υπόσχεται σοβαρές προοπτικές. Η όψη αυτή βοηθά επίσης στην σύσφιξη των σχέσεων με το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
 Αγαπητέ Δίδυμε, στις 24 Μαΐου διαμορφώνεται το τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο πρόκειται να ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες και να εξασφαλίσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Ο Κρόνος, από τον τομέα της εργασίας σου, μπορεί να σου φέρει αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς λίγο περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου η σχέση με τον σύντροφό σου μπορεί τώρα να πάρει μια πιο επίσημη τροπή. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας σου. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις και έναν παλιό έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα
 
 
Καρκίνος
 Αγαπητέ Καρκίνε, ο ευεργέτης Δίας που βρίσκεται εδώ και καιρό στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 24 Μαΐου τρίγωνο με τον Κρόνο και σου φέρνει ευκαιρίες την πιο κατάλληλη στιγμή. Τώρα μπορείς να ρυθμίσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σου προσφέρουν χαρά, απόλαυση αλλά και χρήμα. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, το προσεχές διάστημα θα δεις την πελατεία σου να αυξάνεται κατακόρυφα και τα έσοδά σου να πολλαπλασιάζονται. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν διατηρείς ήδη μια σχέση, μπορείς τώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξή της ή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για τον πρώτο σου απόγονο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, υπόσχεται τις καλύτερες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
 Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Δία-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Μαΐου, πρόκειται να προκαλέσει θετικές αλλαγές στη ζωή σου και να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου. Οι σημαντικότερες αλλαγές θα συμβούν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όπου το τελευταίο διάστημα φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Τώρα όμως, χάρη σ’ αυτή την όψη, θα μπορέσεις να βγεις από τα αδιέξοδα ή να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία που αποτελεί για σένα μείζον ζήτημα. Στον ερωτικό τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί, να αποφασίσεις την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή να γνωρίσεις τον έρωτα, που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
 Φίλε Παρθένε, στις 24 Μαΐου ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και φέρνει μια ανανέωση στη ζωή σου, που πραγματικά είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτό το διάστημα. Χάρη σ’ αυτή την όψη, τις επόμενες ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να αποκοπείς από καταστάσεις που σε αγχώνουν και να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα σε ανανεώσει πλήρως. Οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν, που στόχο έχουν να προβάλλεις τα ταλέντα σου αλλά και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν διατηρείς μια σχέση που έχει κλονιστεί, τώρα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να κατανοήσετε περισσότερο ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία αναμένεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
 
Ζυγός
 Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Δία-Κρόνου που σχηματίζεται στις 24 Μαΐου, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου ή να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σου εξασφαλίσουν φήμη, πλούτο και ευημερία. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Ζυγών που αναζητούν μια καλύτερη θέση, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τις επόμενες μέρες, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς. Μια σημαντική αύξηση στα οικονομικά σου θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα αναζητάς μια καλύτερη στέγη ή σκέφτεσαι την πιθανότητα του γάμου, η τύχη είναι μαζί σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, τις επόμενες ημέρες μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
 Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται εδώ και καιρό στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία στις 24 Μαΐου και φέρνει μεγάλες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορείς να δεις πολλά όνειρά σου να εκπληρώνονται, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Η εργατικότητα που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα, πρόκειται να ανταμειφθεί και μάλιστα πολύ γενναιόδωρα. Επιπλέον, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα μπει σε μια καλύτερη φάση και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια εγκυμοσύνη, αν το επιθυμείς, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολύ θετικές προοπτικές. Εύνοια αναμένεται και από το εξωτερικό ή θέματα που σχετίζονται με αυτό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
 Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Δίας με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου, θα σημάνει την βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση της προσωπικής σου πορείας. Τις επόμενες ημέρες, θα συμβούν γεγονότα τέτοια, που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ανασφάλειες και φόβους και να δεις το μέλλον σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το γεγονός βέβαια ότι ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στον «παρασκηνιακό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σημαίνει ότι οι εμπειρίες σου ή ακόμα και τα λάθη σου, θα αποτελέσουν τον «οδηγό» που θα κατευθύνει τις μελλοντικές ενέργειές σου. Πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά, μπορείς τώρα να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον τόσο στα επαγγελματικά σου και οικονομικά σου όσο και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν νιώθεις πλέον έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα του γάμου, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτης
 
Αιγόκερως
 Αγαπητέ Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στις 24 Μαΐου και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις επιτέλους τη ζωή, απαλλαγμένος από ανασφάλειες και «εκρήξεις» που συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα. Η προσωπική σου ζωή, η σχέση με τον σύντροφό σου και με το φιλικό σου περιβάλλον γενικότερα, αποκτούν πιο σταθερές βάσεις, γεγονός που δημιουργεί μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Παράλληλα, οι προσπάθειες που κατέβαλες στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζουν να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο. Οι εξελίξεις αυτές θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Έτσι, μια σοβαρή σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις και την αναβίωση μιας σχέσης που έχει τελειώσει πρόσφατα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και για τους ελεύθερους Αιγόκερους, οι οποίοι θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
 Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Δία-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Μαΐου, πρόκειται να δώσει μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου αλλά και στα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο οι προσπάθειές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν και νέες, ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Αν αναζητάς μια νέα δουλειά ή και μια δεύτερη απασχόληση, τώρα θα καταφέρεις να βρεις κάτι πραγματικά ευχάριστο και αποδοτικό. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου με τον σύντροφό σου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα συμπληρώσει την ευτυχία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
 Φίλε Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου και οι δυο μαζί διαμορφώνουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, κατατάσσεσαι στην κατηγορία των πιο «τυχερών» αυτής της περιόδου, γεγονός που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Η εύνοια θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή και σε όλες τις υποθέσεις σου. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια πολύ καλή φάση, αφού η αυξημένη δημιουργικότητά σου, σου επιτρέπει να αποδίδεις τα μέγιστα απολαμβάνοντας παράλληλα την δουλειά σου. Ωστόσο, ίσως τις επόμενες μέρες θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή, τον σύντροφό σου και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να αποφασίσεις αυτή τη γιορτινή περίοδο να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ο έρωτας βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Τιτίκα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2014 00:00:00