blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 25 μέχρι 27 Μαΐου 2018 με τον Δία σε τρίγωνο με Ποσειδώνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 25 μέχρι 27 Μαΐου 2018 με τον Δία σε τρίγωνο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 25 μέχρι 27 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η κορύφωση, για δεύτερη φορά, του τριγώνου μεταξύ του ανάδρομου Δία και του Ποσειδώνα, μια όψη που κορυφώθηκε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο 2017 και θα επαναληφθεί για τελευταία φορά τον Αύγουστο 2018.

Ο Δίας σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Αυτή η όψη ενθαρρύνει την ελπίδα, τη γενναιοδωρία, το όραμα και την πνευματική, κυρίως, καλλιέργεια. Είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσουμε νέους πνευματικούς ορίζοντες, αυτούς που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να εξελίξουμε την προσωπικότητα μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πνευματικοί οδηγοί που θα διευκολύνουν αυτό το ταξίδι αναζήτησης του εαυτού μας.

Η συμπόνια και η φιλευσπλαχνία είναι πολύ ανεπτυγμένες το διάστημα αυτό, και είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου ή ακόμα και ζώα. Θέματα που αφορούν τη θρησκεία μπορεί να ακουστούν περισσότερο τώρα ή να δοθεί η δυνατότητα να βρεθούμε σε θρησκευτικούς κύκλους.

Πέρα όμως απ’ όλα αυτά ο κύκλος αυτός είναι πολύ πιθανό να φέρει και εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Ότι ξεκίνησε ή ακόμα και ότι ίσως συζήτησες την περίοδο του Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με ανανεωμένες προοπτικές.

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να προσφέρουν πολύ καλές εξελίξεις μέσα από τις οποίες θα ευνοηθείς. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, είναι τα ανεξέλεγκτα οικονομικά ανοίγματα ή οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει κερδοσκοπία, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν και απώλειες.

Από την όψη των δύο πλανητών ευνοούνται κυρίως οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, γι΄αυτό αναζητήστε οτιδήποτε μπορεί να σας κάνουν να ανυψωθείτε ψυχικά. Αν είστε καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα θαυμάσιο έργο ή ακόμα να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στην επαγγελματική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλες τις πιθανότητες. Η διάρκεια της όψης αυτής ισχύει έως τις 2 Ιουνίου περίπου.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα, την Παρασκευή έχουμε σε ενέργεια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Η βοήθεια που προσφέρει η όψη είναι να διεισδύσεις σε πιο βαθιά νερά και να κατανοήσεις καλύτερα πράγματα που μέχρι τώρα σου ήταν ακατανόητα.

Μπορεί να ασχοληθείς με μεταφυσικά θέματα ή να θελήσεις να μάθεις μια σημαντική αλήθεια σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί.

Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή –τη διαίσθηση σου- γιατί μπορεί να έχεις να μάθεις πολλά από αυτή και να σε κατευθύνει στην κατεύθυνση που πρέπει να πας!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο το Σαββατοκύριακο

Παράλληλα, το Σάββατο έχουμε σε κορύφωση την όψη της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου.

Δημιουργείται ένας αρνητισμός στις διαθέσεις και τις συμπεριφορές, έτσι που δεν διευκολύνεται το πνεύμα της συνεργασίας και της εξυπηρέτησης. Η ψυχολογία σου είναι πιο βαριά, πιο μουντή και γεννά απαισιόδοξες σκέψεις, που δεν σε αφήνουν να βλέπεις τα πράγματα καθαρά γύρω σου. Και είναι αυτός ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να δημιουργήσει πάσης φύσεως αντιπαραθέσεις και διαφωνίες.

Καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφύγουμε να ανοίξουμε συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, αφού και το κλίμα συνηγορεί στο να πυροδοτηθούν εύκολα εκρήξεις.

Αυτό αφορά τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον, (κυρίως για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά), όσο και τα προσωπικά και την ερωτική ζωή. Είναι εύκολο να θυμηθείς όλα όσα σε έχουν ενοχλήσει (και το αντίθετο) και να δημιουργηθεί ένα δύσκολο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Καλό είναι να μην ανοίξεις θέματα που μπορεί να πυροδοτήσουν τη μεταξύ σας κατάσταση και να κινηθείς σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα, έτσι ώστε να διατηρήσεις τα πράγματα σε μια ισορροπία. Επίσης, επηρεάζονται και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους σε όψη αυτούς τους δύο πλανήτες. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι