blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 27 Ιανουαρίου 2019: Ο Ερμής στον Υδροχόο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 27 Ιανουαρίου 2019: Ο Ερμής στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 25 έως 27 Ιανουαρίου. Μάθε πως ο Ερμής στον Υδροχόο και ο Άρης σε τρίγωνο με Δία θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ο Ερμής στον Υδροχόο

Έντονη η ενέργεια της έκλειψης που προηγήθηκε, και στο τριήμερο αυτό, υπάρχει ένα κλίμα που δημιουργεί την τάση αυτή της υπερβολής σε πολλούς τομείς. Αρχικά, από την Πέμπτη, ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει ως τις 10-10-2019. Το σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει ένα πολύ καλό περιβάλλον στον πλανήτη, για να εκφράσει τις ιδιότητες του.

Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Ερμής γίνεται ευφυής και δημιουργικός. Το αέρινο στοιχείο του ζωδίου και η σταθερότητα του, εξυπηρετεί πολύ τον Ερμή που θα έχει την ευκαιρία να γίνει πιο αποτελεσματικός και πρακτικός, υλοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέγει με δημιουργικό τρόπο.

Το διάστημα λοιπόν αυτό, υπάρχει μια καλύτερη αξιοποίηση σε θέματα επικοινωνίας, έτσι ώστε να προαχθούν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα καταλήξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η παγίδα της περιόδου είναι η αδιαλλαξία και ο δογματισμός. Είναι πολύ εύκολο, να μείνουμε εστιασμένοι σε ένα πράγμα και να δώσουμε εκεί όλη την δυναμική μας, ενώ δεν θα βλέπουμε όλες τις παραμέτρους ενός θέματος, εκτός από αυτές που επιλέγουμε να δούμε.

Παρόλα αυτά, είναι μια καλή περίοδος, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε σε καλύτερες βάσεις σχέδια και ιδέες και να αξιοποιήσουμε με καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που μας δίνονται.

Από τη νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας,  Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που ανανεώνουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δράσεις και έρχονται πιο κοντά σε σχέδια που μπορούν να τα οργανώσουν και να τα επικοινωνήσουν καλύτερα στο διάστημα που ακολουθεί.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Δία

Το τριήμερο αυτό, βρίσκεται κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ του Άρη από τον Κριό και του Δία από τον Τοξότη, μια όψη που κορυφώνεται την Παρασκευή.

Υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στις διαθέσεις που, αυτό το τριήμερο, χαρακτηρίζονται από περισσότερη αισιοδοξία και χαρά.

Τις μέρες αυτές μπορεί να νοιώσουμε περισσότερο την ανάγκη του να προσφέρουμε, να μοιραστούμε, να ανταλλάξουμε και να ζήσουμε πιο έντονα.

Υπάρχει ένα κλίμα έντονων δράσεων και διεκδικήσεων, αλλά δεν είναι εύκολο να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο αυτοί πλανήτες, στη μεταξύ τους σχέση, δεν έχουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, βρίσκονται και οι δυο στην κυριαρχία τους, δηλαδή τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους, κι έτσι δεν είναι και εύκολο να αποδώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε ότι σχεδιάζουμε.

Αντιθέτως, επειδή βρίσκονται σε πύρινα ζώδια, η ενέργεια τους μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα υπερβολής. Υπερβολικές διεκδικήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, λόγια που έχουν ενθουσιασμό, αλλά που δεν μπορούν να στηρίξουν επί της ουσίας το όποιο σχέδιο ή έργο, μεγαλοποίηση των προσδοκιών που καταλήγει σε απογοήτευση, ξέφρενος καταναλωτισμός, οικονομικά ανοίγματα όχι καλά σχεδιασμένα που καταλήγουν ακόμα και σε απώλειες, αν γίνονται κάτω από το καθεστώς της παρόρμησης.

Κάθε επεκτατικό σχέδιο που δεν έχει οργανωθεί σωστά είναι πολύ εύκολο να το δούμε να καταποντίζεται. Η αισιοδοξία δεν φτάνει, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε ένα αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν που έχετε κάτι τέτοιο κατά νου, δράστε μετά από σκέψη και μέθοδο, και όχι κάτω από παρόρμηση.

Η κοινωνική ζωή ωστόσο προσφέρει ένα καλό λόγο για την εκτόνωση της όψης, μια και διάθεση για διασκέδαση θα υπάρχει, όπως και ευκαιρίες για να βγούμε και να περάσουμε καλά.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Κυρίως για τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές καλό είναι να αποφύγετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια και διεκδικήσεις και να μείνετε σε ένα πιο χαλαρό προγραμματισμό. Απολαύστε την κοινωνικότητα και τις παρέες σας. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις που δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένες γιατί είναι εύκολο να κάνετε λάθος εκτιμήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2019 09:00:00