blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 - 27 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένα έντονο Σαββατοκύριακο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 - 27 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένα έντονο Σαββατοκύριακο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 - 27 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και ο Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Sponsored Links

H Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Αφροδίτη συναντά τον μοιραίο Πλούτωνα, φουντώνοντας τα πάθη την Παρασκευή και φέρνοντας τον έρωτα στο προσκήνιο. Το κλίμα είναι έντονα διεκδικητικό, από αυτά που σε κάνουν να ζεις τις καταστάσεις στα άκρα! Αυτοί οι δύο πλανήτες ξυπνούν την ερωτική ένταση και διεκδίκηση, κάνοντας διαφόρων ειδών υπερβάσεις προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν!

Τα συναισθήματα πρωτοστατούν, και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται ανεξέλικτα, με την Αφροδίτη να τα θέλει όλα εδώ και τώρα, και η ατμόσφαιρα παίρνει φωτιά από τον ερωτισμό που δημιουργείται . Νέες γνωριμίες δημιουργούνται, αλλά και παλιές επανέρχονται, καθώς τα πρόσωπα ενώνονται σε έναν ατελείωτο παθιασμένο χορό, ένα αισθησιακό γαϊτανάκι, γεμάτο συγκινήσεις.

Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, που έχουν τον ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές είναι πολλά υποσχόμενες και χαρακτηρίζονται από συναισθηματική ανανέωση, πάθη, αλλά και λάθη, γιατί σε πολλές περιπτώσεις η ένταση χτυπάει κόκκινο!

Ο Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο

Η σημαντική όψη του τριημέρου έρχεται από το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη που κινείται στα άκρα και είναι υπεύθυνη για κάθε είδους εκδήλωση και συμπεριφορά που βγαίνει έξω από τα όρια! Ωστόσο, ενώ αυτοί οι δύο δύσκολοι πλανήτες προτάσσουν τα βέλη τους δημιουργώντας ένα μικρό ή και μεγαλύτερο πανικό, το ευτύχημα είναι πως βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή!

Ο Άρης στον Ζυγό βρίσκεται στην έξαρση του Κρόνου, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω στην έξαρση του Άρη! Αυτή η “αμοιβαία υποδοχή” τους καθιστά φιλικούς τον έναν προς τον άλλον και μειώνει την ένταση τους. Θα συνεργαστούν για να δώσουν μια επιπρόσθετη ώθηση στις εξελίξεις, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο πραγμάτων τόσο σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές μας διεκδικήσεις, όσο και σε θέματα των προσωπικών σχέσεων μας.

Αν αξιοποιήσουμε την δομή και την οργάνωση του Κρόνου και την δυναμική του Άρη, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά ανατρεπτικό και ενδιαφέρον. Μια σημαντική νίκη μπορεί να επιτευχθεί, μέσα από συνεργασίες που λειτουργούν υποστηρικτικά και φτάνουν σε ένα σημαντικό και για τις δύο πλευρές αποτέλεσμα.

Βεβαίως, πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά της έντασης, που περιλαμβάνει τσακωμούς και ατυχήματα, όλα αυτά για τα οποία μιλάνε οι δύο πλανήτες, όταν συναντώνται.

Φυσικά και μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα κάτω από την επιρροή αυτών των πλανητών, όμως είναι πάντα στο χέρι μας, (και ειδικά εδώ επιβάλλεται), να βρούμε τις ισορροπίες που θα προάγουν τα όποια θέματα μας και θα μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Από την όψη του Άρη με τον Κρόνο επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα βρεθούν μπροστά σε αρκετές προκλήσεις, τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν έξυπνα, με διπλωματία, και κυρίως με συνεργασία, για να πετύχουν ίσως και κάτι σημαντικό στις υποθέσεις τους. Διαφορετικά, αν χάσουν τον έλεγχο, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περίμεναν...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Οι προβλέψεις για το τριήμερο 25 - 27 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-10-2019 09:00:00