blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 28 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 28 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Νέα Σελήνη στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 28 Νοεμβρίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Η τύχη είναι και δική σου υπόθεση.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη κορυφώνεται την Τρίτη, 5.05μμ στην 4η μοίρα του Τοξότη. Πάντα και σε περιόδους κρίσης ακόμα περισσότερο, ο καθένας μας ψάχνει να βρει το πραγματικό νόημα της ζωής του. Δύσκολη αναζήτηση, αλλά πάντα επίκαιρη, για τον κάθε άνθρωπο που οι ανησυχίες του τον οδηγούν να ψάξει πέρα από το προφανές.

Γι’ αυτό ακριβώς το νόημα μιλά ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης, μια και ο Τοξότης, ζώδιο ανήσυχο και με επεκτατικές τάσεις και διαθέσεις, πάντα θα αναζητά το κάτι παραπάνω, αυτό που μπορεί να του δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του και να γεμίσει την ύπαρξή του.

Για τον Τοξότη, ζω σημαίνει εξελίσσομαι, αναζητώ απαντήσεις, εξυψώνομαι μέσα από την γνώση, του εαυτού , εξυψώνω την συνειδητότητα μου, σε κάτι ανώτερο. Μισός Κένταυρος μισός θνητός, το ένα κομμάτι του ανθρώπινο το άλλο ιερό. Η ένωση του ανθρώπου με την φύση. Ο Παράδεισος που έχουμε χάσει και αναζητάμε εναγωνίως.

Ο κύκλος αυτός σε καλεί να ανακαλύψεις το δικό σου νόημα. Ποιο είναι;

Τι σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση;

Όλοι έχουμε μια αποστολή πάνω στην γη, αυτή που θα μας εξελίξει, αυτή που αν την κατακτήσουμε θα μας δώσει πληρότητα και ισορροπία.

Μήπως αυτό δεν σκέπτεσαι όταν είσαι μόνος σου;

Το νόημα σου, αυτό που αγαπάς πραγματικά.

Μπορεί να είναι η αναζήτηση του Θεού, μιας φιλοσοφίας που σε αγγίζει βαθιά, ενός μακρινού ταξιδιού. Μην το σκέπτεσαι στενά ή μέσα σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια.

Και κυρίως μην το σκέπτεσαι με την λογική σου. Το σημαντικό είναι να ανθίσει το γέλιο στα χείλη σου. Αυτό που είχες χάσει. Και αυτό έχει να κάνει μόνο με την καρδιά σου.

Ο κύκλος αυτός έρχεται να βοηθήσει την ψυχολογία σου. Να δεις το ποτήρι μισογεμάτο, να ανακαλύψεις την φωτεινή πλευρά της ζωής. Της ζωής σου!

Ο κυβερνήτης Δίας αυτής της Νέας Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη είναι πανίσχυρος και θα σε υποστηρίξει σε αυτή την αναζήτηση.

Είναι σε σύνοδο από αντισκιά με την Αφροδίτη που μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ναι ο κύκλος αυτός έχει ευκαιρίες! Και είναι η εποχή που μπορείς και επιβάλλεται να βάλεις τα θεμέλια στην νέα εξελικτική σου πορεία.

Κι εδώ θα δεις την δύναμη που έχει η στιγμή. Αυτή που έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει  μέχρι τις 20/12, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Δημιουργεί ένα πιο συντηρητικό κλίμα, πιο στοχευμένο και σαφώς πιο συγκεκριμένο. Ξέρει τι θέλει και πως μπορεί να το κατακτήσει και θα δράσει με σύνεση και πρόγραμμα για να το κατακτήσει.

Δεν θα πει μεγάλα λόγια, αλλά ότι πει είναι αληθινό.

Θα ανοίξουν πολλά καινούργια σχέδια, σχέσεις, που φαίνεται να έχουν έναν πιο πρακτικό και οργανωμένο χαρακτήρα.

Και φυσικά πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ωστόσο το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε καλεί να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός σε ότι επιλέγεις ή αναλαμβάνεις.

Βλέπεις με τα μάτια της ψυχής σου ή με την λογική σου; Γιατί το πρώτο είναι πολλές φορές παραπλανητικό, ενώ το δεύτερο σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Κι εδώ είναι το στοίχημα σου. Να πετύχεις!

Από αυτή τη Νέα Σελήνη ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μια ιδέα τους που ήρθε η ώρα της να πραγματοποιηθεί, μια νέα σχέση ή συνεργασία ή ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά απ ότι περίμεναν!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2019 19:00:00