blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 28 Μαρτίου 2019: Η Αφροδίτη στους Ιχθύες.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 – 28 Μαρτίου 2019: Η Αφροδίτη στους Ιχθύες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 25 – 28 Μαρτίου 2019. Μάθε πως Η Αφροδίτη στους Ιχθύες  θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ποια είναι ο ρόλος της Αφροδίτης στην αστρολογία;

Η Αφροδίτη στην Ελληνική Μυθολογία και Θρησκεία είναι Θεά του έρωτα, της ομορφιάς της σεξουαλικότητας, της τεκνοποίησης και των ηδονών.

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας μύθοι για την γέννηση της. Στην Θεογονία του Ησιόδου, γεννήθηκε όταν ο Κρόνος απέκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα του Ουρανού και τα πέταξε στην θάλασσα. Από τον αφρό αναδύθηκε η Θεά, εξ’ου και το όνομά της. Ο Όμηρος, στην Ιλιάδα, την αναφέρει ως κόρη του Δία και την Διώνης.

Λόγω του απείρου κάλλους της, οι Θεοί φοβήθηκαν πως ο ανταγωνισμός για να κερδίσουν την εύνοια της θα τους οδηγούσε σε πόλεμο. Έτσι ο Δίας, αποφάσισε τον γάμο της με τον Ήφαιστο, ο οποίος εξ αιτίας των δυσμορφιών και της ασχήμιας του ήταν μια ασφαλής επιλογή για την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη ωστόσο είχε πολλούς εραστές, τόσο Θεούς όσο και ανθρώπους, όπως ο Άρης, ο Ποσειδώνας, ο Ερμής, ο Διόνυσος, ο Άδωνης και ο Αγχίσης.

Με αυτούς απέκτησε και τα παιδιά της. Ο μύθος αναφέρει πως η πιο σημαντική εξωσυζυγική της σχέση ήταν με τον θεό Άρη, και ο καρπός της σχέσης τους ήταν ο Έρωτας. Η Αφροδίτη διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Έρωτα και της Ψυχής.

Στην αστρολογία, είναι η αρχή της συμφιλίωσης, αυτή που φέρνει τα πράγματα κοντά, σχετίζεται γενικά με τα γυναικεία πράγματα, με την ομορφιά με την μόδα, με τον έρωτα και τον γάμο, και γενικά με τα ευχάριστα στις αισθήσεις πράγματα.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι 20 Απριλίου

Την Τρίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, που είναι και το ζώδιο της έξαρσής της, και θα παραμείνει ως τις 20 Απριλίου 2019.

Η αγάπη, η αρμονία και η ευχαρίστηση, αναδύονται στο κλίμα της περιόδου που θα διανύσουμε, και εσύ θα έχεις τη διάθεση να αξιοποιήσεις ότι σου δίνει την ικανοποίηση που χρειάζεται η ψυχή σου.

Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο υδάτινο περιβάλλον, των Ιχθύων, που σημαίνει ότι εκλύει επιθυμία και συναισθηματική έκσταση. Θέλει να αισθάνεται, να νοιώθει, να λαμβάνει ερεθίσματα, και να προσεγγίζει τον κόσμο μέσα από το συναίσθημα.

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση που αγγίζει την ευαισθησία της και μπορεί να ακολουθήσει αυτό που επιθυμεί ως την άκρη της γης. Πάντα όμως θα χρειαστεί ένα εξωτερικό ερέθισμα να την προσελκύσει, και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό των ατόμων με την γενέθλια Αφροδίτη τους στο ζώδιο των Ιχθύων.

Το διάστημα αυτό ακολουθούμε την φωνή της καρδιάς μας. Πολλές φορές άκριτα, χωρίς έλεγχο, χωρίς φίλτρα. Ακολουθούμε το βαθύ μας καρδιοχτύπι, και δεν θα σκεφτούμε να δώσουμε, ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις να βγούμε έξω από τα συνηθισμένα μας όρια, να τα ξεπεράσουμε για να φτάσουμε σε αυτό που θεωρούμε “ιδανικό” μας.

Όλα είναι συναίσθημα, όλα είναι σχέσεις, όλα είναι έρωτας το διάστημα αυτό, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας σταματήσει όταν νοιώθουμε την καρδιά μας να χτυπά. Θα θελήσουμε να εξερευνήσουμε όλο το μεγαλείο του, να ζήσουμε το συναίσθημα στο έπακρο, ακόμα και αν καταδυθούμε στους πιο σκοτεινούς και ανήλιαγους βυθούς του.

Η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης είναι με τον Ουρανό, την Τετάρτη, όπου ανοίγει τον ασκό του έρωτα, μέσα από εκείνες τις “τυχαίες” συναντήσεις που αλλάζουν τελείως την καθημερινότητα σου. Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, τολμηρός γεμάτος ένσταση και πάθος. Επεισοδιακές συναντήσεις, μοιραίες γνωριμίες που μπορεί να ανεβάζουν την αδρεναλίνη κατακόρυφα, αλλά επίσης ξαφνικά μπορεί και να λήξουν.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες των πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη ο Ερμής, σταματά την ανάδρομη πορεία του, προσφέροντας μας μια ανάσα στην όλη ταλαιπωρία της περιόδου.

Η επικοινωνία αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται, ωστόσο μέχρι ο Ερμής να “πιάσει” την αρχική μοίρα της αναδρομής του, στις 16 Απριλίου, καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι οριστικοποιούμε. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-03-2019 19:00:00