Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 29 Αυγούστου 2019: Αφροδίτη και Άρης συναντούν τον Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 29 Αυγούστου 2019: Αφροδίτη και Άρης συναντούν τον Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 29 Αυγούστου 2019. Μάθε πως η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Αν δραστηριοποιηθείς, κερδίζεις!

Η Αγάπη δεν έχει νόμους και κανόνες, σκάει απρόσμενα και ξαφνικά, αλλάζοντας άρδην τη ροή στην ιστορία σου. Το γεγονός πως κάποιος άλλος αποφασίζει για εσένα και σου φέρνει στον δρόμο σου γεγονότα και εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν, ή αν μη τι άλλο, θα σε βγάλουν από την βαρετή και ανιαρή καθημερινότητα σου μοιάζει να είναι αισιόδοξο. Πόσο, όμως, σου αρέσει τελικά ένα τέτοιο σενάριο;

Αφροδίτη και Άρης συναντούν την εβδομάδα αυτή τον ανατρεπτικό πλανήτη Ουρανό, ανοίγοντας και πάλι το βιβλίο των ανατροπών και σου μιλούν για τις αλλαγές που θα σου φέρουν. Κι εσύ, αρέσκεσαι στο ότι κάποιος άλλος θα αποφασίσει επιτέλους να σε ξεκουνήσει από εκεί που βρίσκεσαι. Όμως έτσι; Άβουλα και άκριτα επιτρέπεις να αποφασίσουν κάποιοι άλλοι για εσένα;

Αν και οι πλανήτες δρομολογούν τις εξελίξεις, η δική σου συμμετοχή είναι απαραίτητη, αφού θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Αντί να μένεις άπραγος περιμένοντας να απολαύσεις αυτό που θα προκύψει, καλό είναι να έχεις στο νου σου πως, όταν μιλάμε για τον Ουρανό, οι εξελίξεις είναι σπάνια αυτές που φαντάζεσαι. Πολλές φορές, μάλιστα, κάποιες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτό που ονειρεύεσαι.

Είναι λογικό εσύ να φτιάχνεις μέσα στο μυαλό σου σενάρια, ελπίζοντας πως όλα όσα θέλεις και περιμένεις θα γίνουν ακριβώς όπως τα φαντάστηκες. Αυτή η τακτική, όμως, ίσως σε οδηγεί στην παγίδα, που δεν είναι άλλη από την αδράνεια.

Ουρανός σημαίνει αλλάζω μέσα μου, βλέπω με διαφορετικό τρόπο την ζωή μου και τις εξελίξεις της. Ανακαλύπτω νέα δημιουργικά πεδία που ικανοποιούν την περιέργεια μου και την αγάπη μου για την ζωή. Εκφράζομαι μέσα από μη συμβατικούς και συνηθισμένους τρόπους, ξεδιπλώνω την δημιουργικότητα μου, κάνω τη δική μου έρευνα για ό,τι με ενδιαφέρει να ανακαλύψω και σε καμία περίπτωση δεν αρκούμαι σε αυτά που μου λένε οι τρίτοι.

Ουρανός σημαίνει σηκώνομαι από τον καναπέ μου, παύω να τρώω ό,τι μου σερβίρουν και δραστηριοποιούμαι. Αλλάζω μόνος μου την ροή, κάνω την επανάστασή μου και αρνούμαι να συμβιβαστώ με όσα μου επιβάλλουν οι άλλοι.

Ουρανός σημαίνει αλλάζω την οπτική που μέχρι τώρα είχα και με έκανε να ζω εγκλωβισμένος σε μια καθημερινότητα που δεν μου αρέσει αλλά την ανέχομαι.

Ουρανός σημαίνει σταματώ να περιμένω από τους άλλους να διαμορφώσουν τις δικές μου συνθήκες και προχωράω μπροστά, αναλαμβάνοντας την δική μου ευθύνη στις εξελίξεις που με αφορούν. Σε ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων, επιλέγω ΕΓΩ τον δρόμου μου και δεν περιμένω από τους άλλους να μου χαράξουν πορεία.

Φυσικά η Αφροδίτη και ο Άρης θα δημιουργήσουν ένα κλίμα εξελίξεων και ευκαιριών. Την ευθύνη, όμως, για την αξιοποίηση τους την έχεις μόνο και αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος! Είναι σαφές πως το κλίμα των ημερών έχει έντονα ρομαντικό χαρακτήρα και φέρνει μπροστά σου ευκαιρίες που σου μιλούν για ανανέωση, απρόσμενες ερωτικές γνωριμίες, συναντήσεις που αλλάζουν την διάθεση και την ψυχολογία σου.

Το ερώτημα είναι: Μπορείς να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις; Έχεις μάθει να βλέπεις έξω από το προφανές; Γιατί συνήθως οι ευκαιρίες δεν έρχονται όπως τις έχεις φανταστεί κι αυτό είναι Νόμος!

Αν λοιπόν ανήκεις σε εκείνους τους τολμηρούς που δεν διστάζουν να μπουν στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν την εμπειρία του απρόβλεπτου και του απρογραμμάτιστου, είναι πιθανό να ζήσεις μεγάλες στιγμές! Αν πάλι είσαι από αυτούς που αρκούνται στο να μένουν βυθισμένοι στον καναπέ και τις σκέψεις τους, μπορείς να συνεχίσεις, χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Όλα είναι θέμα καθαρά δικής σου επιλογής.

Πάντως, αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις αυτές τις μέρες, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Θα τις αξιοποιήσεις, άραγε;

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στο ζώδιο της έξαρσής του, δηλαδή την Παρθένο, το οποίο είναι και κυβερνήτης του.

Εξαιρετική εποχή για κάθε είδους αποτελεσματική οργάνωση και επικοινωνία που βοηθά στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Ο Ερμής εδώ προσφέρει ένα πολύ καλό κλίμα που θα ευνοήσει τον διάλογο και τις αποτελεσματικές λύσεις. Η ακρίβεια και η συνέπεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα όπως διαμορφώνονται την περίοδο που θα διανύσουμε. Παράλληλα, θα υπάρξει μια έντονη τάση για κριτική, κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πάντως είναι μια εποχή εκκινήσεων και ο Ερμής προσφέρει ένα καλό έδαφος για να τις σχεδιάσουμε και να τις ολοκληρώσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2019 06:00:00