blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 28 Απριλίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο Ποσειδώνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 28 Απριλίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 26 – 28 Απριλίου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας: Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ!

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που λαμβάνει χώρα μέσα στο τριήμερο, ούτε απλό είναι, αλλά και ούτε εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Γιατί εδώ, τίποτα δεν υπακούει στους φυσικούς κανόνες και μπορεί από μια απλή απροσεξία να έρθουν τα πάνω κάτω!

Η δράση αυτών των δυο επικίνδυνων “τύπων” αφορά ένα σωρό πράγματα, αρχής γενομένης από ότι σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, είτε αφορά τη μπανιέρα σου είτε την θάλασσα! Από το γεγονός πως μπορεί να βουλώσει η νεροχύτης σου, μέχρι το να ακούσεις για κάτι που συνέβη στα πελάγη.

Και ο κατάλογος είναι πραγματικά πολύ μεγάλος, των θεμάτων τους, υγραέρια, γκάζια, χημικά, τοξικά, βρύσες, σωλήνες ύδρευσης, πλοία, βάρκες, μολύνσεις, δηλητηριάσεις.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Μπορώ να αποφύγω αυτές τις περιπτώσεις; Η απάντηση είναι το που στρέφεις την προσοχή και τη δυναμική σου. Πως εκτονώνεις με θετικό τρόπο την ενέργεια αυτών των δύο πλανητών, έτσι ώστε να αποφύγεις τα δυσάρεστα.

Τις μέρες αυτές απέφυγε να ακούσεις την λογική σειρά των πραγμάτων. Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή, τον οδηγό σου (όλοι έχουμε, αλλά τον χάνουμε στον πανικό της καθημερινότητας), που σου λέει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Στρέψε την προσοχή στην ψυχή σου, γέμισε την με συναισθήματα και συγκινήσεις. Η τέχνη κάθε είδους προσφέρεται για να σε κάνει να νοιώσεις χωρίς να πονέσεις, να συγκινηθείς και να κλάψεις χωρίς να σε αφορά το γεγονός ή ακόμα και να γελάσεις με την καρδιά σου ή να αφεθείς στην μαγεία της μουσικής, που ευφραίνει την  ψυχή σου.

Αλλά αν είσαι δημιουργός σε κάποιο είδος τέχνης, ρίξου με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί μπορεί να εμπνευστείς  κάτι πολύ σημαντικό.

Παρασκήνιο στα επαγγελματικά

Αν ο χώρος που κινείσαι, είναι εταιρείες με τους γνωστούς ανταγωνισμούς και μαχαιρώματα, καλό είναι να προσέξεις τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου ή ακόμα κι εσύ να λειτουργήσεις με πιο παρασκηνιακό τρόπο.

Επειδή  οι καιροί είναι πονηροί, και δεν μπορείς να φανταστείς τις συνέπειες, καλό είναι να μην μπλέξεις με τέτοιου είδους πράγματα, γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα εξελιχθούν. Κοινώς, μην δίνεις στόχο σε καμιά περίπτωση.

Τάση φυγής από την καθημερινότητα

Αλλά ο κατάλογος δεν εξαντλείται εδώ. Υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια τάση φυγής από την καθημερινότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει στους λάθους τρόπους αντιμετώπισης. Ειδικά το αλκοόλ είναι στην πρώτη γραμμή των ημερών, σκηνοθετώντας την προσωρινή διαφυγή σου από τα δύσκολα. Φυσικά μετά καταλαβαίνεις την διαφορά, όταν αναρωτιέσαι σε ημιθανή κατάσταση τι έκανες.

Απέφυγε τα φαρμακευτικά κοκτέιλ, αλλά και να δώσεις στον οργανισμό σου κάθε φάρμακο που δεν γνωρίζεις, γιατί μπορεί να προκληθούν παρενέργειες που δεν περιμένεις. Αλλά και κάθε είδους δηλητηριάσεις ενέχεται να υπάρξουν τις μέρες αυτές, ειδικά από την κατανάλωση θαλασσινών. Και γενικώς μην ‘’παίζεις’’ με πράγματα που δεν γνωρίζεις, μην προκαλείς ενέργειες που δεν ξέρεις πώς να τις χειριστείς.

Απιστία, πάθη και εξαρτήσεις σε πρώτο πλάνο

Η απιστία είναι επίσης σε πρώτο πλάνο με αυτούς τους δύο πλανήτες να δεσπόζουν στο πλανητικό σκηνικό, μα σκέψου καλά πριν το τολμήσεις, γιατί και εδώ οι συνέπειες μπορεί να είναι μη αναμενόμενες.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, Άρης και Ποσειδώνας κάνουν πάρτι, μια και μπορούν να εξαφανίσουν πολύ σύντομα ολόκληρες περιουσίες.

Πάθη και εξαρτήσεις που αφορούν τον τζόγο είναι εύκολο να χάσουν τον έλεγχο, αλλά και κάθε είδους υπονομεύσεις και εξαπατήσεις μπορεί να σε αφήσουν χωρίς φράγκο.

Μην βουτάς στα βαθιά χωρίς να είσαι προετοιμασμένος. Κι επειδή ακόμα και απλές κινήσεις μπορεί να λειτουργήσουν αντίθετα από ότι περίμενες, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις, κυρίως απ’ ότι δεν γνωρίζεις γιατί δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Κυρίως αν ανήκετε στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή  αν έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και τις επιλογές που κάνετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι μέρες είναι απατηλές και άλλα μπορεί να υπολογίζετε και άλλα να βρείτε μπροστά σας.

Καλό Πάσχα σε όλους! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2019 09:00:00