blank
 
blank

Η αστρολογία 27 - 29/12/2019, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ήλιο.

 
Η αστρολογία 27 - 29/12/2019, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ήλιο.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 - 29 Δεκεμβρίου. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ήλιο μας δίνει διάθεση για καλοπέραση και χαρά. Δες ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο.

Sponsored Links

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω: Όταν η τύχη σου χτυπά την πόρτα.

Ο Δίας έρχεται αυτές τις μέρες να μας προσφέρει τα καλούδια του, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη, την αισιοδοξία και το χαμόγελο.

Λίγο μετά την έκλειψη που προηγήθηκε, η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο που γίνεται την Παρασκευή, μας δίνει μια διάθεση για καλοπέραση και χαρά. Το Σαββατοκύριακο θα κυλίσει σε αυτή την ατμόσφαιρα, μια και υπάρχει διάχυτη η ανάγκη για ελαφρότητα, να το ρίξουμε λίγο έξω και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.

Και φυσικά μπορούμε και θα περάσουμε καλά, αλλά αν είσαι και από τους πολύ ευνοημένους του Δία, η τύχη έχει μια ξεχωριστή θέση στην ζωή σου. Γιατί οι μέρες αυτές κρύβουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται κατευθείαν στο… πιάτο σου, ζεστές και λαχταριστές.

Βεβαίως κι επειδή με τον Δία έχουμε μάθει να κινούμαστε κάτω από μια διάθεση υπερβολής, το μικρό να το μεγαλώνουμε και το μεγάλο να το προσπερνάμε, μη δίνοντάς σου και τόση σημασία, μια και ο πλανήτης δεν εστιάζει στην ποιότητα αλλά στην ποσότητα, είναι εύκολο να προσπεράσουμε πράγματα χωρίς να τα αντιληφθούμε.

Να αφήσουμε δηλαδή πιο πίσω τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, με την πεποίθηση είτε πως θα έρθουν κι άλλες, είτε μην τις θεωρώντας σημαντικές για εμάς. Καλό είναι να κάνουμε μια στάση και να εξετάσουμε διεξοδικά ότι έρχεται στον δρόμο μας, γιατί είναι γεγονός πως τις περισσότερες φορές οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται όπως τις περιμένουμε.

Και η τύχη εδώ μπορεί να αφορά μια δουλειά που κυνηγάς εδώ και καιρό, ένα νέο επιχειρηματικό σου σχέδιο, μια αναβάθμιση στον εργασιακό σου χώρο ή ακόμα και το να πάρεις χρήματα που δεν το περιμένεις.

Κάθε είδους δώρα έχει στο σεντούκι του ο πλανήτης.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Ταύροι , Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί , Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τις μέρες αυτές έχουν την τιμητική τους αρκεί να αντιληφθούν έγκαιρα τι έρχεται στο προσκήνιο και να το εκμεταλλευτούν.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω: Γινόμαστε πιο μεθοδικοί και οργανωτικοί!

Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2020.

Κι επειδή ο Ερμής αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε, αλλά και επικοινωνούμε, στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, εξυπηρετεί πολύ ένα αναλυτικό τρόπο σκέψης, και επικοινωνίας.

Εδώ θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο μεθοδικοί και οργανωτικοί ως προς τον τρόπο τόσο που βλέπουμε, αλλά και ως προς το πώς αναλύουμε τα πράγματα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με την λογική και όχι με την παρόρμηση της στιγμής. Ακόμα και ο λόγος έχει μια εγκράτεια και σταθερότητα μεγαλύτερη από την συνηθισμένη.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι η πειθαρχία. Μπορούμε και βάζουμε πιο εύκολα σε τάξη τις σκέψεις και οργανώνουμε κατά συνέπεια και τις κινήσεις μας. Ωστόσο η δύσκολη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι πως οι σκέψεις γίνονται πιο μουντές, πιο απαισιόδοξες, πιο σκοτεινές.

Καλό είναι να μην αφεθούμε σε αυτήν την πλευρά του μυαλού μας γιατί ενισχύει την απαισιοδοξία και αναστέλλει τις δράσεις μας.

Είναι πολύ ‘’εύκολη’’ η παγίδα του Ερμή που αναστατώνει τις σκέψεις μας με κάθε δυσοίωνο σενάριο το οποίο ‘’φυτεύει ‘’ στο μυαλό μας.

Από την άλλη μεριά, η εποχή είναι σχεδόν ιδανική για αποτελεσματικές επικοινωνίες, μεθοδευμένες και οργανωμένες και κατά συνέπεια αποτελεσματικές.

Από τη νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν καλύτερα την σκέψη τους και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί σε ότι επιδιώκουν! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-12-2019 06:00:00