blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 29 Ιουλίου 2018 με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 29 Ιουλίου 2018 με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 27 μέχρι 29 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την Πανσέληνο και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια Ολική Έκλειψη Σελήνης, αυτόν τον αιώνα.

Πανσέληνος & Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Την Παρασκευή 27/7 πραγματοποιείται η 2η έκλειψη του μήνα, που συνοδεύει την Πανσέληνο στην 4.44’ μοίρα του Υδροχόου. Θα είναι ορατή στην Ανατολική και Δυτική Αφρική, την Κεντρική Ασία, τη Νότια Αμερική,  την Ανατολική Ασία και την Αυστραλία.

Είναι μια σπάνια σεληνιακή έκλειψη, όπου μέρος της Σελήνης διέρχεται από το κέντρο της σκιάς της Γης. Είναι επίσης η μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική σεληνιακή έκλειψη αυτού του αιώνα, που θα κρατήσει 1 ώρα και 23 λεπτά. Αυτή η πανίσχυρη ολική σεληνιακή έκλειψη ονομάζεται και “Ματωμένο Φεγγάρι”, λόγω του χρώματος που έχει.

Πως θα μας επηρεάσει το Ματωμένο Φεγγάρι;

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ έντονη περίοδο, με πολλά γεγονότα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ας μην ξεχνάμε πως η έκλειψη της 13η Ιουνίου είναι  ήδη ενεργή και η Πανσέληνος αυτή έρχεται να δυναμιτίσει ένα νέο κύκλο εξελίξεων, που αρχικά, μια και μιλάμε για σεληνιακό κύκλο, θα έχουν πολύ  ισχυρή επίδραση στο συναίσθημά μας.

Σε αυτόν τον αστρολογικό κύκλο, o Άρης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις μιας και σχηματίζει όψη και με τα δύο Φώτα (αντίθεση με Ήλιο και σύνοδο με Σελήνη) σε λιγότερο από μια μοίρα, κάνοντας τον κύκλο αυτόν -και περισσότερο για τις χώρες που η έκλειψη πέφτει στον άξονά τους- σε πολλές περιπτώσεις έκρυθμο!

Αρχικά, το διάστημα αυτό γινόμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι κι έτσι καλό είναι να αποφύγουμε τις συζητήσεις που αναφέρονται σε κρίσιμα θέματα της ζωής μας. Είναι πολύ εύκολο, αν νοιώσουμε να προκαλούμαστε, να χάσουμε κάθε μέτρο και κάθε έλεγχο στις αντιδράσεις μας και, κατά συνέπεια, δεν θα είναι εύκολο να  δούμε η να εκτιμήσουμε με αντικειμενικότητα τα πράγματα.

Υπάρχει διάχυτη μια παρόρμηση, που δεν μας αφήνει να κάνουμε τις σωστές και κυρίως μελετημένες κινήσεις, αφού τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα!

Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτόν να υπάρξουν συγκρούσεις που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις.

Η Σελήνη αφορά και τον λαό και βρίσκεται στον κύκλο αυτόν μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Ίσως υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξουν και γεγονότα βίας.  Η Σελήνη επίσης βρίσκεται σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό.  Η περίοδος αυτή έχει και την αίσθηση του μοιραίου, με γεγονότα που είναι πέρα από  κάθε έλεγχο.

Ο Άρης, που είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου της έκλειψης για την Αθήνα, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. “Πυροβολεί”, δηλαδή, σε λάθος κατεύθυνση μιας και δεν είναι σε θέση να δει σωστά και αντικειμενικά τα γεγονότα. Αυτό σημαίνει πως, τόσο σε προσωπικό,  όσο και σε κοσμικό επίπεδο σαν χώρα, δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε και συνεπώς να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και σύνεση τις όποιες εξελίξεις. Όμως, πράττοντας με τον τρόπο αυτό είναι σαν να κάνουμε μόνοι μας κακό στον εαυτό μας. Αυτό ισχυροποιείται και από το γεγονός ότι σε αυτόν τον αστρολογικό κύκλο είναι ενεργοποιημένο και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, όπου ο τελευταίος είναι κυβερνήτης του 12ου οίκου του χάρτη.

Υπάρχει πλήρης έλλειψη ψυχραιμίας και κυριαρχεί ένταση. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος  που μπορεί να μας κάνει να πέσουμε στην παγίδα. Συνήθως κάτω από την ενέργεια της όψης απαιτούμε όλα να γίνουν στο εδώ και στο τώρα, χωρίς καμία διάθεση διαχείρισης ή υπομονής. Είναι εύκολο να μπούμε στο ρόλο του θύματος, χωρίς απαραίτητα να μας το έχει κάποιος επιβάλλει αυτό.  Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τόσο στον τρόπο που αντιδρούμε, όσο και κατά τις μετακινήσεις μας ή όταν καταπιανόμαστε με επικίνδυνα εργαλεία κι ότι έχει να κάνει με ρεύμα και υψηλές τάσεις ή τη φωτιά.

Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμόμαστε, είναι πως ο κύκλος αυτός δεν μπορεί να δώσει οριστικές και ξεκάθαρες  λύσεις σε ότι μπορεί να μας απασχολεί, ακόμα και αν έχουμε  δουλέψει πολύ και σκληρά για αυτό.

 Ο Κρόνος, παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου, βρίσκεται στον Αιγόκερω, παντοδύναμος μεν, ανάδρομος δε, και αυτός.  Αυτό σημαίνει πως έχει καλές προθέσεις, αλλά δεν προσεγγίζει αυτό που θέλει με σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, άτομα εξουσίας που στον κύκλο αυτόν μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, δεν έχουν τον σωστό τρόπο να τις υποστηρίξουν. Ο Κρόνος, επίσης, πάντα σχετίζεται με τον περιορισμό, την απώλεια ή τα  περίεργα καιρικά φαινόμενα. Όλα αυτά εκδηλώνονται έντονα στην περίοδο αυτή, δημιουργώντας, σε πολλές περιπτώσεις, ένα εκρηκτικό κλίμα!

Ο Υδροχόος είναι ένα ανθρώπινο ζώδιο, και οι συνέπειες που προκαλεί έχουν ως κεντρικό αποδέκτη τον άνθρωπο.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε βίαια γεγονότα. Συνοπτικά, αυτός είναι ένας κύκλος έντασης προς κάθε κατεύθυνση και το μόνο που μπορεί να μας βοηθήσει είναι το να είμαστε όσο περισσότερο συνειδητοί γίνεται, τόσο σε αυτά που λέμε κι επιδιώκουμε, όσο και στον τρόπο που επικοινωνούμε σε κάθε επίπεδο.

Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που  τώρα χρειάζεται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό,τι επιλέγουν, στον τρόπο που συμπεριφέρονται ή στο πώς ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που μπορεί να έρχονται τώρα στον δρόμο τους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και κυρίως αποφύγετε ακραίες θέσεις και αποφάσεις, επειδή μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι