blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018 με τον Άρη σε ορθή πορεία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018 με τον Άρη σε ορθή πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018. Μάθε πως η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία και οι άλλες πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Αυτή την τελευταία εβδομάδα του μήνα βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις, που θα βοηθήσουν στο να καταλαγιάσει σταδιακά πλέον όλη η αναστάτωση που βιώσαμε αυτό το καλοκαίρι. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις πλανητικές όψεις των ημερών και τι μας επιφυλάσσουν.

O Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία

Και αρχικά είναι ο Άρης που τη Δευτέρα περνά σε στάση για να επιστρέψει επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας την τάξη και τις ισορροπίες, βοηθώντας μας να κάνουμε μια σημαντική επανεκκίνηση στα όποια θέματα έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Κυρίως, όμως, θα μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε ξανά στην δράση και να διεκδικήσουμε ότι μπορεί να στοχεύουμε. Ξεκινά την ορθοδρόμηση του από την 28η μοίρα του Αιγόκερου, δημιουργώντας ένα πονοκέφαλο στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και σε όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουν έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να μην λειτουργούν παρορμητικά ή να αφήνουν τα πράγματα στη τύχη τους, γιατί είναι πιθανό όχι μόνο να μην τα καταφέρουν, αλλά να κάνουν και λάθος κινήσεις.

Το διάστημα αυτό ανακινούνται θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Μαΐου, που τώρα με τον ένα η τον άλλο τρόπο κλείνουν οριστικά το κεφάλαιο τους στην ζωή μας.

Κρόνος τρίγωνο με Ουρανό

Επίσης τη Δευτέρα, έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ των δύο “γιγάντων” του πλανητικού σκηνικού, του Κρόνου και του Ουρανού.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη δομή, τα όρια και την τάξη, ενώ ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που αμφισβητεί το κατεστημένο και στοχεύει σε κάθε περίπτωση να διαλύσει τα πάντα, κάνοντας τις αλλαγές που θέλει εκείνος σύμφωνα με τον ιδανικό κόσμο των ονείρων του.

Αυτοί οι δύο πλανήτες, όταν συναντιούνται από καλή θέση και γωνία, μπορούν, όχι μόνο να συνεργαστούν αρμονικά, αλλά να δημιουργήσουν και μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο. Βεβαίως αυτός που επιβάλλεται περισσότερο στην μεταξύ τους συνάντηση είναι ο Κρόνος, μιας και είναι πιο ισχυρός από θέση, ενώ ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του.

Έτσι, λοιπόν, το διάστημα αυτό δημιουργεί τις συγκυρίες και τις προϋποθέσεις για να επιτευχθούν σημαντικές αλλαγές. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, το σημαντικό ωστόσο εδώ είναι να κινηθούμε σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε και πιο αποτελεσματικοί .

Κάθε σχέδιο, κάθε ιδέα, κάθε εγχείρημα που δεν έχει σωστές δομές είναι πιθανό να  λειτουργήσει αρνητικά.

Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτής της επιρροής να γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αν ακολουθούμε μόνο την παρόρμηση της στιγμής κι ότι μπορεί να υπαγορεύει το συναίσθημα μας.

Αντιθέτως, αν κινηθούμε κάτω από τις επιταγές που επιβάλει ο Κρόνος, δηλαδή πρόγραμμα, δομή και οργάνωση, το σίγουρο είναι πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά.

Πρόσωπα που έχουν να κάνουν με αρχηγικές θέσεις και που σχετίζονται με εξουσία, το διάστημα αυτό μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις μέσα από τη βοήθεια ή τη στήριξη που μπορεί να παρέχουν.

Το διάστημα αυτό θα αναζητήσουμε τις αλλαγές, αλλά χωρίς υπερβολές, και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για παράδειγμα, στον χώρο της δουλειάς μπορεί να εφαρμοστούν νέες τεχνικές κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση. Γενικά θα λέγαμε πως μπορείς τώρα να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες και την δράση εκείνη που θα σου δώσει προβάδισμα στον χώρο της καριέρας σου, κερδίζοντας, κυρίως, τον σεβασμό από τους ανωτέρους σου.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αλλά και ότι μέχρι τώρα μπορεί να λειτουργούσε σαν κατεστημένο στη ζωή σου, ό,τι μπορεί να αφορά στις καθημερινές ανιαρές υποχρεώσεις, το διάστημα αυτό μπορεί να αλλάξει.

Είναι μια εποχή δημιουργικών αλλαγών, που μπορείς να καταφέρεις πολλά! Αρκεί να τα προετοιμάσεις σωστά και θα δεις πως μπορεί απρόσμενα να εμφανιστούν ευκαιρίες, που ξαφνικά θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στον στόχο σου.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους, και Αιγόκερους των πρώτων ημερών ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές, το διάστημα αυτό μπορεί να σου ανατεθούν και περισσότερες ευθύνες. Έχεις, όμως, τη δυνατότητα, και κυρίως την ελευθερία, να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις και να καταφέρεις πολλά. Μπορεί, επίσης, να θελήσεις να ασχοληθείς με θέματα πιο μεταφυσικά ή με την αστρολογία, ανοίγοντας νέα πεδία ενδιαφερόντων. Πολύ καλή στιγμή και για ομαδικές δράσεις ή πρωτοβουλίες. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλέψου τις ευκαιρίες που έρχονται γιατί είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή σου.

Ερμής τετράγωνο με Δία

Την Τρίτη έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη υπεύθυνη για την αισιόδοξη διάθεση και ενέργεια που κινείται γύρω σου. Είναι, όμως, παράλληλα αυτή η αισιοδοξία που επικρατεί, που μπορεί να σε κάνει να λες πράγματα χωρίς να σκεφτείς και, κατά συνέπεια, χρειάζεται προσοχή στις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις τις ημέρες αυτές. Ωστόσο, η όψη είναι κατάλληλη για κοινωνική ζωή και επαφές, που μπορείς να αξιοποιήσεις. Επίσης μπορεί να γίνεις αποδέκτης ευχάριστων ειδήσεων! Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να έχουν ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις ή προσκλήσεις, ίσως και για ένα ταξιδάκι που μπορείς να απολαύσεις. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι