blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 30 Μαΐου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 30 Μαΐου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 27 – 30 Μαΐου 2019. Μάθε πως Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αν μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο στις μέρες αυτές είναι “Κάνε όνειρα”. Άσε το μυαλό και την ψυχή σου, να οραματιστούν τον καινούργιο σου κόσμο, αυτόν που θέλεις να φτιάξεις και να ζήσεις.

Γιατί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, που δεσπόζουν στο πλανητικό σκηνικό, σε  τετράγωνο είναι δύο επικίνδυνοι και άκρως παραπλανητικοί τύποι που μπορεί να σε μπλέξουν σε πολλές και περίεργες διαδρομές, αυτές που σου δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα και πονοκεφάλους και που καλό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις.

Το πεδίο που δραστηριοποιούνται είναι κάθε είδους επικοινωνία και τα επικοινωνιακά τερτίπια που θα σκαρφιστούν θα σε βγάλουν έξω από το κέντρο σου, και θα σου δυσκολέψουν τη ζωή σου.

Οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι κάποια από τα ενδιαφέροντά τους, που ομολογουμένως οργανώνουν με μεγάλη μαεστρία και επιφέρουν, αν δεν το προσέξεις, μεγάλη ανακατωσούρα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Να ξέρεις πως μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρουν, να μην καταλάβεις πως την πάτησες, να πεις πράγματα που δεν πρέπει, να αποκαλύψεις μυστικά που δεν είναι καλό να βγουν στο φώς, να έρθεις σε κάθε είδους αντιπαράθεση που θα δυσκολέψει την θέση σου.

Κι εδώ είναι το μυστικό. Αντί να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες που θα σε βγάλουν από το κέντρο σου και θα σου χαλάσουν την ισορροπία σου, φρόντισε να στρέψεις την ενέργεια των δύο πλανητών αλλού.

Να ασχοληθείς με διαλογισμό, με ρείκι, με ενδοσκόπηση, να οραματιστείς το νέο σου στόχο, να κοιμηθείς πολύ, να δώσεις μεγάλη σημασία στα όνειρά που βλέπεις τις μέρες αυτές στον ύπνο σου, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να ασχοληθείς με την τέχνη που θα σου δημιουργήσει συναισθήματα χωρίς να κινδυνεύεις να απογοητευτείς. Το ζήτημα είναι που θα επιλέξεις να στρέψεις την ενέργειά σου.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να προσέξουν τόσο αυτά που τους λένε οι άλλοι, αλλά και αυτά που λένε οι ίδιοι και το κατά πόσο μπορούν να τα στηρίξουν. Είναι εύκολο να βρεθούν μπροστά σε ένα επικοινωνιακό κομφούζιο, που και θα τους αποπροσανατολίσει και θα τους δημιουργήσει διαφόρων ειδών μπερδέματα.  

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα (Η2)

Στο όλο κλίμα έρχεται να προστεθεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που “φορτίζει” το συναίσθημα, το ανεβάζει σε επικίνδυνα ύψη, σε κάνει πιο ευαίσθητο και ευάλωτο στις ανάγκες των άλλων, αλλά βγάζει με πολύ έντονο τρόπο και τις ανάγκες τις δικές σου.

Θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη στοργή, συμπόνια, κατανόηση, αλλά αυτή είναι και η παγίδα. Το να δίνεις χωρίς όρια χωρίς μέτρο και μάλιστα σε πρόσωπα που δεν θα εκτιμήσουν τις καλές σου προθέσεις. Γι αυτό, καλό είναι να κάνεις μια επιλογή σε ποιόν θα δώσεις και τι θα δώσεις γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης. Βεβαίως οι μέρες έχουν έναν έντονα ερωτικό χαρακτήρα, ωστόσο ένα μέτρο ειδικά στα καινούργια πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου, είναι απαραίτητο.

Από την όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, που τα σίγουρο είναι πως η συναισθηματική τους φόρτιση τις μέρες αυτές μπορεί να μην τους επιτρέπει να αντιληφθούν και να εκτιμήσουν αντικειμενικά τις καταστάσεις, και αυτός  μπορεί να είναι ένας λόγος διάψευσης των προσδοκιών τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-05-2019 19:00:00