blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 28 μέχρι 31 Μαΐου 2018 με την Πανσέληνο στον Τοξότη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 28 μέχρι 31 Μαΐου 2018 με την Πανσέληνο στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 28 έως 31 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από την Πανσέληνο στον Τοξότη.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη τον Μάιο

Αυτή η Πανσέληνος κορυφώνεται την Τρίτη 29/05/2018, στην 8η μοίρα του ζωδίου του Τοξότη.

Είναι ένας ιδιαίτερος κύκλος μια και πέρα από την αντίθεση των δύο φώτων (Ήλιου – Σελήνης) έχουμε στη μοίρα αυτή, 8η Διδύμου και Τοξότη και δυο πολύ σημαντικούς Βασιλικούς Αστέρες.

Ο Ήλιος βρίσκεται πάνω στον Aldebaran, που είναι το αριστερό μάτι του Ταύρου, ενώ η Σελήνη πάνω στον Antares, που είναι η καρδιά του Σκορπιού. Σε κάθε Πανσέληνο έχουμε το κλείσιμο ενός κύκλου, σε θέματα που ξεκίνησαν στον κύκλο της προηγούμενης Νέας Σελήνης. Στην Πανσέληνο αυτή, είναι ακόμα πιο έντονο αυτό το κλείσιμο κύκλων, με την παρουσία των δύο σταθερών αστέρων σε αντίθεση.

Φυσικά, επειδή βρισκόμαστε σε φάση Πανσελήνου, δικαιωματικά δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στη Σελήνη, μια και αυτή έχει το περισσότερο φως. Βρίσκεται, όπως είπαμε, πάνω στον σταθερό αστέρα Antares, που είναι η καρδιά του Σκορπιού, φύσεως Άρη, και σχετίζεται με τον χρόνο και την επιθυμία. Επειδή μιλάμε για την “καρδιά του Σκορπιού”, αναφερόμαστε στην ουσία των πραγμάτων.

Χρειάζεται να κατανοήσουμε πως δεν είμαστε παντοδύναμοι, ούτε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Είναι σημαντικό στον κύκλο αυτόν, να μην παρασυρόμαστε από τις επιθυμίες μας, αλλά να δίνουμε χρόνο στα όποια γεγονότα, χωρίς να βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Και, κυρίως, να μην παρασυρθούμε από την ύλη, αλλά να δώσουμε χρόνο και χώρο στην ψυχή μας, στις σχέσεις μας και τις ανάγκες που προκαλούνται από αυτές.

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Δίας, ανάδρομος στην 15η μοίρα του Σκορπιού, που ετοιμάζεται να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, που είναι κυβερνήτης του χάρτη της Πανσελήνου για την Αθήνα, ενώ ο Δίας κυβερνήτης του 3ου οίκου.

Εκείνο για το οποίο μας προειδοποιεί ο χάρτης αυτός, είναι να δώσουμε μια μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της επικοινωνίας, επειδή είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουμε περισσότερο συναισθηματικά ή να μην λάβουμε υπόψη μας πράγματα στα οποία θα έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία.

Εμφατικός στον χάρτη αυτόν είναι και ο Άρης, που βρίσκεται κοντά στην ακμή του 4ου οίκου, (στο χαμηλότερο σημείο του χάρτη) και είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου (πάλι μιλάμε για τον χάρτη της Αθήνας).

Το διάστημα αυτό θα υπάρξει αρκετή δυσαρμονία σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, ακόμα και σε επίπεδο χώρας. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να χειριστούμε τα όποια θέματα προκύπτουν με λεπτότητα και ευελιξία, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και απώλειες.

Άλλος ένας πλανήτης ιδιαίτερα τονισμένος είναι ο Ερμής, ο οποίος ετοιμάζεται να κερδίσει δύναμη, μια και εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου για να περάσει σε αυτό των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Ιουνίου.

Υπάρχει ένα βελτιωμένο πεδίο, σε ότι αφορά θέματα σπουδών, ότι σχετίζεται με το εξωτερικό, με ανανέωση στόχων και με την ανανέωση των φιλικών ή των συλλογικών σχέσεων. Ο Ερμής θα δώσει νέα κίνητρα ή ευκαιρίες για να εξυπηρετηθούν με πολύ καλύτερο τρόπο και κυρίως να εξελιχθούν τα ζητήματα που τα αφορούν. Ιδιαίτερη σημασία στις πληροφορίες που μπορεί να έρχονται στ’ αυτιά μας, αφού ίσως να έχουν μεγάλη χρησιμότητα στις υποθέσεις μας.

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά και χρειάζεται να χειριστούν τα θέματα τους με σύνεση και ψυχραιμία, να μην παρασυρθούν από τον παρορμητισμό τους και να κάνουν συνετές και ευέλικτες κινήσεις στα όποια ζητήματα τους προβληματίζουν. Τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα για Διδύμους και Τοξότες κινούνται σε ένα τεντωμένο σχοινί και καλό είναι να μην το τραβήξουν περισσότερο γιατί μπορεί να να σπάσει.

Παρθένοι και Ιχθύες επηρεάζεστε περισσότερο σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας, όπου και εδώ το κλίμα, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο και θα χρειαστεί να ρίξετε τους τόνους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι