blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 - 31 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 - 31 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 - 31 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στις 4.25’ του Σκορπιού και πως μας επηρεάζει ως τις 12 Νοεμβρίου 2019

Στον κύκλο της Νέας Σελήνης καλείσαι να συνθέσεις τους νέους σου στόχους, να τους οργανώσεις και να τους ξεκινήσεις. Μόνο που εδώ, στο ζώδιο του Σκορπιού το πράγμα γίνεται πιο σύνθετο. “Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν ξεκινά από τον εαυτό του” έλεγε ο Ρώσος συγγραφέας Λέων Τολστόι).

O Σκορπιός δεν είναι μια εύκολη και ξεκάθαρη υπόθεση. Οι αλλαγές που επιβάλλει ξεκινούν από πολύ βαθιά μέσα σου, από τον πύρινα σου. Χρειάζεται να γνωρίζεις τι θέλεις, τι χρειάζεσαι, τι φοβάσαι και τι θα σε απελευθερώσει από αυτό, έτσι ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.

Τα συναισθήματα μπορεί να λειτουργούν σαν τροχοπέδη σε κάθε σου νέο εγχείρημα, αν δεν μάθεις να τα αναγνωρίζεις και να τα ελέγχεις, αφού υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου βγάλουν στοιχεία που θα σε αποπροσανατολίσουν και θα σε κάνουν να χάνεις τον αρχικό σου στόχο.

Ο Ήλιος σχετίζεται με τον αγώνα για το μέλλον, την εξέλιξη και τον στόχο σου, ενώ η Σελήνη αντικατοπτρίζει την γνώση του Ήλιου. Η αλήθεια της βρίσκεται μέσα στην καρδιά και όχι στο μυαλό.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε πτώση. Βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα από τη μία να δέχεται και να ζει τις συγκινήσεις και από την άλλη να είναι δυναμική.

Θέλει, αλλά φοβάται. Γίνεται καχύποπτη, αναζητά πίσω από κάθε τι το κίνητρο και τη σκοπιμότητα, ακόμα και αν δεν υπάρχουν. Αυτό της δημιουργεί φόβους, παλινδρομήσεις και δεν της επιτρέπει να χαρεί την διαδρομή ή αυτό που νιώθει.

Ο φόβος της έχει να κάνει κυρίως με την απώλεια του έχω και του κατέχω και σχεδόν όλους και όλα τα αντιμετωπίζει με εσωτερικό φόβο, με αποτέλεσμα να αμύνεται απέναντι σε οτιδήποτε καλό μπορεί να διεγείρει τις εσωτερικές της δονήσεις.

Ένας άλλος της φόβος είναι και η παράδοση στη σεξουαλικότητα, που πολλές φορές την φοβάται και την αρνείται και αδυνατεί να τη χαρεί στο βάθος της, από τον φόβο της εγκατάλειψης, της απώλειας ή του θανάτου.

Κι έτσι, πολλές φορές, θα διακόψει τη σύνδεση της με την ζωή και θα παραδοθεί σε καταστροφικά πάθη, που δεν θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια της ώστε να απελευθερωθεί.

Είναι μια Σελήνη που σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με το πολύ βαθύ κομμάτι του εαυτού σου, εκεί δηλαδή που φωλιάζουν όλες οι υπαρξιακές σου αγωνίες, οι φόβοι σου για την απώλεια, την προδοσία, τον θάνατο, την αλλαγή και να τους αντιμετωπίσεις. Μόνο τότε μπορείς να πεις πως η ζωή σου εξελίσσεται και αλλάζει.

Στον κύκλο αυτόν τα φώτα (Ήλιος - Σελήνη) σχηματίζουν μια ακριβή όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, από τον Ταύρο.

Θυμήσου όλες αυτές τις φορές που οραματιζόσουν τι θέλεις πιο πολύ, τι επιθυμείς βαθιά στην ψυχή σου, τι αγαπάς αλλά δεν τόλμησες ποτέ να διεκδικήσεις. Έμεινες εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που απλά κάνουν πιο μονότονη της καθημερινότητα σου, χωρίς φως, χωρίς λάμψη, χωρίς χαρά... Κι εσύ εξακολουθείς και θέλεις, και να ονειρεύεσαι, αλλά δεν κάνεις τίποτε παραπάνω από αυτό! Δεν έχεις τολμήσει. Λες κι ένα αόρατο χέρι σε κρατά πίσω και όσο κι αν προσπαθείς, δεν έχεις καταφέρει να σπάσεις τα δεσμά!

Όμως η επιθυμία σου υπάρχει μέσα σου, στο μυαλό, στην ψυχή σου, σε συνοδεύει το βράδυ στο μαξιλάρι σου λίγο πριν κοιμηθείς, το πρωί που ξυπνάς, για να πας στη δουλειά σου, σε κάθε κατάσταση που δεν σου αρέσει και τώρα πρέπει να αναδυθεί ορμητικά για να σου θυμίσει το ποιος είσαι και τι θέλεις πραγματικά.

Όμως εσύ έμαθες να την κοιμίζεις, συνεχώς και αδιαλείπτως. Κάθε φορά που θα έρθει στην επιφάνεια και θα ψιθυρίσεις, “αν όμως γινόταν αυτό εγώ θα…” και πάλι θα το ξεχάσεις, αφήνοντας το πιο πίσω και μην πιστεύοντας πως αυτά τα πράγματα σου αναλογούν. Και η ζωή συνεχίζει να κινείται στους ίδιους ανιαρούς και ανούσιους ρυθμούς, κι εσύ νομίζεις πως έτσι θα συνεχίσεις να ζεις, μέσα στην ‘’πλαστή’’ ασφάλεια σου.

Ώσπου μια μέρα έρχεται ο Ουρανός. Ορμητικός και ασυγκράτητος, στοχεύοντας κατευθείαν στην φαινομενική ηρεμία σου. Και είναι αυτή η στιγμή που φαινομενικά μια ασήμαντη ή και πιο ουσιαστική αφορμή, θα σε κάνει να αναφωνήσεις, “Φτάνει πια ως εδώ”! Ή ίσως να το ακούσεις και από το στόμα των άλλων για εσένα.

Και έτσι κάπως αρχίζει η επανάσταση και γίνεται το πρώτο βήμα προς την ελευθερία. Την ελευθερία σου! Όχι, φυσικά δεν είναι εύκολο. Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη. Μπορεί να είναι όμως απελευθερωτική. Να θυμάσαι πως όταν έρθει η ώρα της αλλαγής, τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Και τώρα είναι μια τέτοια στιγμή. Να θυμάσαι επίσης πως ότι αλλάζει τώρα, προετοιμάζονταν πολύ καιρό πριν και ας μην το έκανες συνειδητά.

Μια σχέση η οποία σε έχει καταπιέσει πάρα πολύ και δεν σου δίνει πλέον χαρά, μια δουλειά που κάνεις καταναγκαστικά και ζορίζει πάρα πολύ την ψυχή σου, μια συγγενική σχέση που έχεις ανεχτεί χωρίς να θέλεις... Ο κατάλογος είναι μακρύς και ατελείωτος κι εσύ μπορείς να προσθέσεις τις δικές σου αλλαγές που έχεις ονειρευτεί.

Ο Ουρανός, πάντως, δρα απροειδοποίητα, ξαφνικά, απροσδόκητα. Θυμίζει έναν τυφώνα, που μέσα σε λίγα λεπτά έχει αφήσει στάχτες στο πέρασμα του. Πριν καν συνειδητοποιήσεις τι έγινε. Φυσικά πολλές φορές οι τομείς που επηρεάζονται είναι άλλοι από αυτούς που φαντάζεσαι τώρα, ίσως γιατί από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή.

Ο Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας στις συνεργασίες

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού και της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης, ο οποίος μόλις έχει κλείσει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους. Οι συνεργασίες, αν βρουν το σημείο της ισορροπίας τους, μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμες. Είναι εκεί που ξέρεις πως ό,τι και να γίνει, θα υπάρξει κάποιος να σε στηρίξει στα δύσκολα.

Βεβαίως, αν δεν καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή, το κλίμα γίνεται έκρυθμο, οι καταστάσεις είναι εύκολο να κινηθούν στα άκρα και οι σχέσεις να διαρραγούν.

Ένα από εκείνα που ζητάει ο Κρόνος είναι ειλικρίνεια, και ο Άρης στη θέση που βρίσκεται (στον Ζυγό σε αδυναμία, και στον 12ο ) ίσως να μην μπορεί να του την δώσει.

Και αυτός να είναι ένας ακόμα λόγος που οδηγεί σε συγκρούσεις και ανατροπές στον κύκλο αυτόν. Ωστόσο, και επειδή κάθε αλλαγή γίνεται προκειμένου να πάμε ένα βήμα παρακάτω, να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα εξυπηρετεί την εξελικτική σου πορεία, ακόμα και αν δεν φαίνεται στην φάση αυτή. Πρέπει να γίνει μια καλή εκκαθάριση για να προχωρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή!

Την επιρροή της Νέας Σελήνης υποδέχονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο πως επηρεάζεται το ζώδιο σας από 21 ως 24 Οκτωβρίου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2019 19:00:00