blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 29 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου 2018 με τον Ερμή στον Λέοντα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 29 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου 2018 με τον Ερμή στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 11 μέχρι 14 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τον Ερμή στον Λέοντα.

Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στον Λέοντα

Μετά την επεισοδιακή Πανσέληνο της Πέμπτης και λίγο πριν το κλείσιμο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, έως τις 6 Σεπτεμβρίου, μιας και στις 26 Ιουλίου περνά και αυτός σε ανάδρομη πορεία, δίνοντας με την σειρά του το δικό του στίγμα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο και κάνοντας ακόμα πιο ρευστά τα θέματα της επικοινωνίας.

 Ο Λέοντας είναι ένα σταθερό ζώδιο, εκφραστικό και γεμάτο ενθουσιασμό και ζωντάνια. Σε αντίθεση, ο Ερμής από την φύση του δεν είναι ούτε δημιουργικός ούτε ενθουσιώδης. Είναι μηχανικός και πρακτικός και δεν ενδιαφέρεται καθόλου ούτε για υψηλούς στόχους, αλλά ούτε και για συναισθήματα.

Έτσι εδώ ο πλανήτης αναγκάζεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αυτού του πληθωρικού ζώδιου.  Η αυτοπεποίθηση στον τρόπο που μιλάμε και εκφραζόμαστε, ακόμα και αν συνήθως δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για τις απόψεις μας, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της περιόδου. Και βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονο και το στοιχείο της υπερβολής στον λόγο και, φυσικά, είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η νέα θέση του Ερμή μας κάνει να αναζητάμε την χαρά και την δυνατότητα να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από την καθημερινότητα και να αναζητήσουμε την χαλάρωση, την χαρά και την ευκαιρία να κάνουμε έστω και για λίγο τις πολυπόθητες διακοπές μας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το καλοκαίρι αυτό, άλλα μπορεί να σχεδιάζουμε και άλλα να βρούμε μπροστά μας! Από τη νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα ανανεώσουν και τα ενδιαφέροντα τους, αλλά και την επικοινωνία ή την κοινωνική τους ζωή. Το Σάββατο ο Ερμής συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό.

Τις ημέρες αυτές βρισκόμαστε κάτω από έντονο εκνευρισμό, με ή χωρίς λόγο! Να θυμάστε πως είναι εύκολο να ξεφύγετε στις αντιδράσεις σας και να δημιουργήσετε αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σας, αφού οι όποιες καταστάσεις μπορεί να αποκτήσουν ακόμα και εκρηκτικό χαρακτήρα εάν δεν το προσέξουμε.

Η ανυπομονησία είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσουμε. Δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά σε ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις, όχι και τόσο ευχάριστες! Ίσως ακόμα να υπάρξουν και έντονες κρίσεις ανεξαρτησίας, που θα μας οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω μας.

Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο αυτό απαιτεί ψυχραιμία και ευελιξία, γιατί οι συγκρούσεις είναι εύκολο να μας βγάλουν έξω από τις προγραμματισμένες δράσεις μας. Επίσης χρειάζεται προσοχή και κατά τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Καλό μήνα σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι