blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας στον Αιγόκερω.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις το τριήμερο 29/12 – 01/12. Μάθε πως ο Δίας στον Αιγόκερω θα επηρεάσει το ζώδιο σου, από αύριο και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020.

Sponsored Links

Ο Δίας στον Αιγόκερω: Υλική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την επέκταση και την καλή τύχη. Είναι αυτός που όλοι χαμογελάμε όταν επισκέπτεται το ζώδιο μας και περιμένουμε πως και πως τα καλούδια του.

Και γεγονός είναι, πως σε πολλές περιπτώσεις είναι αρωγός σε κάθε καλό που εμφανίζεται μπροστά μας, διευκολύνοντας σε πολλές περιπτώσεις τις εξελίξεις με εντυπωσιακό τρόπο.

Είναι αυτός που όταν βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση σε έναν γενέθλιο χάρτη, θα εξυπηρετήσει το άτομο είτε σε μια πιο εύκολη ζωή, είτε ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις θα του εμφανίζει εκείνο το “μάνα εξ ουρανού” που θα τον σώζει ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Στην εσωτερική Αστρολογία είναι ο πλανήτης που διανέμει την 2η ακτίνα στο ηλιακό μας σύστημα, η οποία συνδέεται με το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και εκτός από ακτίνα αγάπης είναι και ακτίνα σοφίας.

Σε αυτόν αποδίδεται και η ποιότητα του μεγεθυντή των πάντων, και δεν είναι πάντα ο “Άγιος Βασίλης” του ζωδιακού όπως πολλοί νομίζουν. Επειδή ακριβώς έχει την τάση να μεγεθύνει αυτό που έχει μπροστά του, αυτό ακριβώς θα βγάλει και σαν αντανάκλαση. Αν έχει κάτι καλό θα βγάλει προς τα έξω κάτι πολύ θετικό και το αντίθετο. Κάτι κακό θα το βγάλει προς τα έξω σαν κάτι πολύ κακό! (και πάλι είτε αφορά πρόσωπο είτε κατάσταση)

Βεβαίως από την άλλη μεριά, είναι και αυτός που θα δώσει την ευκαιρία να λάβουμε άκοπα κάποια δώρα και αυτό να είναι και ένα σημαντικό κίνητρο για την εξέλιξη μας.

Η μεγάλη παγίδα του Δία, είναι πως όταν βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του, νομίζουμε πως αυτή η καλή μας διάθεση και η καλοτυχία που μπορεί να διέπει την περίοδο που μας αγγίζει, θα κρατήσει για πάντα, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιούμε επαρκώς τα δώρα του!

Φυσικά το καταλαβαίνουμε όταν η επιρροή του έχει περάσει και όταν είναι πια αργά συνήθως.

Παραδοσιακά, ο Δίας και ο Κρόνος θεωρούνται οι ‘’Δάσκαλοι ‘’του ζωδιακού κύκλου.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο πλανήτης στο ζώδιο αυτό βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Σαν αποτέλεσμα είναι πως στερεί από το άτομο τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια ή την διάθεση της εξερεύνησης και της ανακάλυψης νέων πεδίων και καινούργιων οριζόντων.

Η ανάγκη του στρέφεται περισσότερο στο να κατακτά σημαντικές κοινωνικές θέσεις, αυτές που του δίνουν ένα πρόσωπο ισχυρό στη ζωή του και τον καταξιώνουν κοινωνικά.

Οι φιλοδοξίες του είναι ιδιαίτερα αυξημένες και είναι εξαιρετικά στοχευμένος όταν πρόκειται να πετύχει κάτι που τον ενδιαφέρει. Θα εργαστεί πολύ και σκληρά για να πετύχει και συνήθως δεν σταματά μπροστά σε κανένα εμπόδιο όταν θέσει το νέο του όραμα.

Θα προτιμήσει να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και μόνο και δύσκολα θα δείξει εμπιστοσύνη σε άλλους.

Ένα από τα δύσκολα σημεία του Δία στον Αιγόκερω είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Συχνά γίνεται σκληρός και κυνικός αποφεύγοντας να επενδύσει σε αυτές. Ίσως ακόμα και η αμυντική διάθεση που βγάζει να απομακρύνει από κοντά του τα πρόσωπα που θέλουν να μείνουν κοντά του. ‘Ίσως το κλειδί για τον Δία αυτόν να είναι η ενθάρρυνση του από μικρή ηλικία να εναρμονίζεται με το περιβάλλον του και να επενδύει περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις.

ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Από την Δευτέρα ο Δίας εγκαθίσταται στο ζώδιο του Αιγόκερω, έως τον επόμενο Δεκέμβριο. Φεύγει από την κυριαρχία του, ανοίγοντας έναν καινούργιο εξελικτικό κύκλο, ο οποίος ωστόσο απαιτεί να είμαστε εξαιρετικά προσγειωμένοι στους στόχους μας και απόλυτα εναρμονισμένοι με την πραγματικότητα που βιώνουμε.

Σε αντίθεση με τον Τοξότη, όπου ο Δίας βρέθηκε στο ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της πτώσης του πλανήτη.

Ο Δίας δεν είναι ένας πλανήτης που του αρέσει να υπηρετεί πρακτικά και υλικά θέματα. Έχει διάθεση για επέκταση, για αναζητήσεις, για ταξίδια, και πρόοδο, και τώρα μέσα από την επιρροή του ζωδίου υποχρεούται στην ενασχόληση του με ότι αντιπροσωπεύει ο Αιγόκερως: ύλη, επαγγελματικές φιλοδοξίες και άνοδο, κοινωνική δύναμη, ποιότητες έξω από αυτές που εκπροσωπεί ο πλανήτης.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης, που εκπροσωπεί τα όρια, τα πλαίσια, τις δομές, την τάξη, την υλική ευημερία στην οποία ο καθένας μας στοχεύει.

Είναι ένα φιλόδοξο ζώδιο που αγαπά πολύ την αναρρίχηση στην κορυφή. Και τον στόχο του αυτόν, θα κάνει ότι απαιτείται για να τον ολοκληρώσει.

Ο Δίας, σαν πλανήτης της εξάπλωσης και της επέκτασης, θέτει μέσα στην επόμενη χρονιά τις βάσεις για την υλική ευημερία και την επίτευξή της.

Με τον Δία στον Τοξότη, γεννήθηκε το όραμα και ο στόχος. Με τον Δία στον Αιγόκερω, μπαίνουν οι βάσεις για την υλοποίηση του.

Εδώ ο προσανατολισμός που έχουμε είναι πάρα πολύ συγκεκριμένος: Υλική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το σημαντικό σημείο που χρειάζεται να ακολουθήσουμε με σύνεση και ευλάβεια είναι η σκληρή δουλειά που χρειάζεται να κάνουμε για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό.

Είναι η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, να κυνηγήσουμε με θέρμη και υπευθυνότητα αυτό που καιρό τώρα μπορεί να σχεδιάζαμε και να ονειρευόμαστε, αλλά δεν είχαμε βρει τον τρόπο να φέρουμε στην καθημερινότητα μας.

Γιατί ακόμα και αν δεν υπάρχει άμεσος ή ορατός τρόπος για την υλοποίηση των στόχων μας, η εποχή κρύβει ευκαιρίες που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε. Η πειθαρχία ωστόσο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη τους.

Στην περίοδο του Δεκεμβρίου 2019 συναντά τον Ουρανό από τον Ταύρο, και αυτή μπορεί να είναι η αρχή της αποδέσμευσης από προγενέστερες καταστάσεις που λειτουργούν καταπιεστικά για την προσωπικότητα. Η εποχή προτρέπει και επικροτεί αλλαγές που έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα.

Η εποχή του Μαρτίου – Απριλίου 2020, με τον Δία να συναντά τον Πλούτωνα είναι εξαιρετικά καθοριστική, σε ότι αφορά υλικούς στόχους.

Εποχή που θα δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να υλοποιήσουν ακόμα και κάποια παλαιότερα οράματά τους.

Και μπορεί οι στόχοι της περιόδου να μην είναι ούτε απλοί ούτε εύκολοι, όμως η δύναμη και η αποφασιστικότητα μας μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά κερδοφόρα.

Δίας – Πλούτωνας και ειδικά στο ζώδιο της ύλης, μπορεί να είναι για κάποιους το… χέρι του Μίδα, που θα τους φέρει αφθονία στην οικονομική τους ζωή. Πραγματικά, γι αυτούς που έχουν πίστη και όραμα οι ευκαιρίες της περιόδου μπορεί να τους απογειώσουν!

Ίσως ακόμα η περίοδος αυτή να επιφέρει νέους τρόπους ανάπτυξης για όσους έχουν διάθεση να τολμήσουν τη δημιουργία νέων δομών και διαδικασιών ή ακόμα και νέους πόρους εισοδήματος που θα εκτοξεύσουν το αποτέλεσμα!

Για κάποιους άλλους ίσως η εποχή αυτή να είναι το αποτέλεσμα των κόπων της προηγούμενης περιόδου.

Η όψη αυτή θα επαναληφθεί τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο του 2020.

Τον Δεκέμβριο του 2020 και λίγο πριν περάσει στον Υδροχόο, συναντά τον Κρόνο, στην 29η μοίρα του Αιγόκερω, χωρίς να τελειοποιείται η όψη.

Το αν τελικά θα μπορέσει αυτή η εποχή να είναι η αρχή ενός εξελικτικού βήματος για την ανθρωπότητα θα φανεί από τη μεγάλη σύνοδο του Δία Κρόνου στον Υδροχόο τον Δεκέμβριο του 2020, που εδώ θα είναι και η αρχή εξαιρετικά σημαντικών αλλαγών για την ανθρωπότητα.

Από τη νέα θέση του Δία ευνοούνται οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, καθώς επίσης και οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες, που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης και εξέλιξης, αρκεί να έχουν την διάθεση να δουλέψουν πολύ και σκληρά γι αυτήν.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2019 09:00:00