Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Νοέμβρης μέσα σε όλες τις ταλαιπωρίες που μας έφερε, έχει βαλθεί να μας αφήσει με μία γλυκιά γεύση, αποκαθιστώντας εν μέρει τις ισορροπίες που διαταράχτηκαν και μας κλόνισαν σε πολλές περιπτώσεις.

Sponsored Links

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή

Βεβαίως η σύνοδος του ήλιου με τον Ερμή δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και για επικοινωνία βοηθώντας σε να κατανοήσεις πράγματα που μέχρι χθες μπορεί να είναι όταν δυσνόητα.

Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Ωστόσο από την άλλη μεριά το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μας κάνει πολλές φορές να νιώθουμε πώς περπατάμε σε μία κινούμενη βάλτο. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της ασάφειας, της παρανόησης τις πίεσης που βιώσαμε, νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε πράγματα πίσω μας, και να ζήσουμε εμπειρίες και συναισθήματα διαφορετικά, έξω από τα συνηθισμένα. Θα μας οδηγήσει σε μία φυγή η οποία μπορεί να μας δίνει τέτοιες δυνατότητες, όχι όμως έτσι όπως τις νομίζουμε.

Το αλκοόλ, οι παραισθησιογόνες ουσίες, αλλά και η απιστία, οι διάφοροι πειρασμοί  πάσης φύσεως ,είναι ικανοί να μας βγάλουν έξω από την πραγματικότητα, μας χαρίζοντας μας προς στιγμήν ευχαρίστηση ή και ηδονή, όμως παρακάτω ανακαλύπτουμε, πως η επιλογή μας δεν ήταν τελικά και τόσο σωστή ήδη μας ικανοποίησε όσο θα περιμέναμε.

Πάσης φύσης μικρόβια κάνουν τη βόλτα τους στις μέρες αυτές, και δεδομένο πως βρισκόμαστε μπροστά σε μία Πανδημία χρειάζεται να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς την τήρηση των μέτρων, μία και τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και έξαρση της νόσου.

Άρης Ποσειδώνας είναι μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το υγρό στοιχείο Είτε αυτό είναι η βρύση σου που στάζει είτε οι ωκεανοί, ή ακόμα και πλημμύρες.

Μπορεί όμως και να είναι η ενασχόληση  σου με πιο πνευματικά ζητήματα, πράγματα που σε βοηθούν στην κατανόηση του εαυτού σου, στην αναζήτηση της αλήθειας σου, αλλά και στην στροφή σου προς την  τέχνη που γεμίζει το συναισθηματικό σου κενό, και σε βοηθάει να εκτονώσεις  υγιώς την ενέργεια της όψης.

Στο στόχαστρο των δύο πλανητών: καρκίνοι σκορπιοί και οι ιχθύες, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων.

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Συνεχίζοντας τις εξελίξεις, το πλανητικό σκηνικό για την ημέρα της Τρίτης, μας δίνει τον Ερμή και τον Ήλιο να συναντούν σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο.  Οι μέρες είναι ιδανικές για πάσης φύσεως επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές, η διαπραγματεύσεις που μπορεί αν είναι οργανωμένες και δομημένες σωστά να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, η να  καταλήξουν σε μία πολύ θετική συμφωνία η ολοκλήρωση.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενισχύει την ανάγκη της συνύπαρξης, της αλληλεγγύης, τις διάθεσης του να ερωτευτούμε, να ζήσουμε πιο συναισθηματικά πιο ρομαντικά ,να συνυπάρξουμε σε ένα πιο αρμονικό κλίμα στις σχέσεις μας.

Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την πολύ σημαντική τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Τοξότη, ένας κύκλος επανεκκίνησης,  και ένας ιδιαίτερα ερωτικός κύκλος, που έρχεται να αναμοχλεύσει για τα καλά την ερωτική ζωή, και να την ανυψώσει  σε άλλες διαστάσεις.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2021 09:00:00