blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2018 με την Αφροδίτη στον Ζυγό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2018 με την Αφροδίτη στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 22 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου. Μάθε πως ο Ερμής σε σύνοδο με Δία και η Αφροδίτη στον Ζυγό θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε σύνοδο με Δία

Ο μήνας του Οκτωβρίου τελειώνει και έχει βάλει σκοπό να σε αφήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι μέρες αυτές κινούνται μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας και χαράς, τόσο γιατί η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, όσο και γιατί τα νέα που ακούς από γύρω σου δημιουργούν τους λόγους εκείνους που ενισχύουν την διάθεση σου.

Υπεύθυνοι για αυτό το σκηνικό δεν είναι άλλοι παρά ο Ερμής που συναντά τον Δία στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, την Δευτέρα, πασπαλίζοντας την καθημερινότητα σου με μεγάλες δόσεις χρυσόσκονης!

Αρχικά είναι αυτή η αισιόδοξη διάθεση σου που σε βοηθά, και να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά και να τα διαχειρίζεσαι με καθαρότητα! Πολλές φορές είναι πιθανό να ακολουθήσεις ένα απλό ερέθισμα που θα σου δοθεί βλέποντας το σαν ευκαιρία και αυτό να σου προσφέρει είτε τη χαρά που αναζητάς, είτε να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια ευκαιρία. Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή, το ένστικτό σου, και μπορείς να διακρίνεις τι είναι καλό για εσένα και το όχι.

Οι ημέρες είναι κατάλληλες προκειμένου να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που είναι πιθανό να σε ωφελήσουν επί της ουσίας. Επιδίωξέ το!

Η κοινωνική ζωή έχει επίσης να προσφέρει πολλά και οι συναναστροφές επιβάλλονται, αφού το κλίμα είναι σχεδόν ιδανικό για να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου! Υπάρχει μια ευχάριστη κινητικότητα, που λειτουργεί με θετικό τρόπο σχεδόν σε κάθε είδους ανταλλαγή και επικοινωνία.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, επειδή όλα κινούνται κάτω από ένα χαρούμενο κλίμα, είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτείς και γενικά να λειτουργήσεις με γνώμονα το συναίσθημα και την απόφαση της στιγμής, και όχι το τι σε συμφέρει.

Ή ακόμα είναι εύκολο να παραβλέψεις πράγματα ή να σου ξεφύγουν λεπτομέρειες που έχουν την δική τους βαρύτητα στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Επίσης, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να ειπωθούν πράγματα που δεν εννοούνται. Είναι εύκολο να παρασυρθείς ή να παρασύρεις και καλό είναι να μην ανοίγεσαι ή να μην δεσμεύεσαι με υποσχέσεις, εκτός κι αν είσαι σίγουρος πως μπορείς να τις υποστηρίξεις.

Ίσως ακόμα κάποια λόγια να είναι σαν πυροτεχνήματα, που στην αρχή λάμπουν, αλλά μετά χάνουν το φως και την αίγλη τους.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους. Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για την εξέλιξη σου. Είναι πολύ πιθανό να γίνεις αποδέκτης καλών ειδήσεων ή πληροφοριών, προσκλήσεων, ή ακόμα να μπεις στην διαδικασία να οργανώσεις ή να μιλήσεις και για ένα ταξίδι. Ίσως ακόμα και κάποιες συναντήσεις σου να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη έρχεται να σου θυμίσει πως οι ισορροπίες ανατρέπονται πολύ εύκολα! Συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό και αρχικά επαναφέρει γεγονότα που σε απασχόλησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου, όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ορθόδρομη πορεία.

Η ερωτική ζωή αναστατώνεται και σε πολλές περιπτώσεις πληγώνεται…

Είναι αυτή η διάθεση του ανικανοποίητου, που αφενός σε κάνει να μην μπορείς να ευχαριστηθείς εύκολα, ενώ παράλληλα σε κάνει και πολύ απαιτητικό προς τους τρίτους και, κυρίως, στον σύντροφό σου και το αντίθετο.

Είναι εύκολο τις μέρες που θα διανύσουμε να λειτουργήσεις με σπασμωδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα γύρω σου.

Είναι επίσης πιθανό να εκφραστείς αγενώς ή ακόμη, ο σύντροφός σου να εκφραστεί με ένα όχι και τόσο διαλλακτικό τρόπο πυροδοτώντας το κλίμα στο μεταξύ σας. Επειδή όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καλό είναι να μην το ρισκάρεις τις ημέρες αυτές μια και δεν είσαι σίγουρος για την κατάληξη.

Βεβαίως, Αφροδίτη - Ουρανός σημαίνει πως μοιραίες συναντήσεις με έναν ή μια πρώην, ίσως αναστατώσουν ολόκληρο το είναι σου και σε βγάλουν τελείως έξω από το προγραμματισμό σου.

Κυρίως για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, οι ημέρες αυτές χρειάζονται εγκράτεια και προσοχή, γιατί οι ανατροπές καραδοκούν.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Το καλό νέο των ημερών, είναι πως η Αφροδίτη μετά τη συνάντηση της με τον Ουρανό, περνά μέσα στην ημέρα της Τετάρτης στο ζώδιο του Ζυγού, κερδίζοντας την δύναμή της.

Θα παραμείνει εκεί έως τις 2 Δεκεμβρίου, όπου επιστρέφει ορθόδρομη πλέον ξανά στον Σκορπιό, ενώ η αναδρομή της τελειώνει στις 16 Νοεμβρίου. Θα φτάσει έως την 25η μοίρα του ζωδίου.

Την περίοδο αυτή, επανέρχονται θέματα που σε απασχόλησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου, ενώ τα πράγματα μπαίνουν σε μια καλύτερη βάση και αρχίζουν να αποκτούν και πάλι τις πολυπόθητες ισορροπίες τους. Κυρίως αυτό που βελτιώνεται αισθητά είναι το κλίμα των σχέσεων σου, που τώρα περνούν σε μια καλύτερη φάση, αφού μπορείς, είτε να συζητήσεις τα όποια προβλήματα σε ένα καλύτερο κλίμα, είτε να προετοιμάσεις ή να ξαναδείς κάποιες σχέσεις ή θέματα του παρελθόντος μέσα από μια καλύτερη, και κυρίως πιο ψύχραιμη, οπτική.

Ωστόσο, το διάστημα αυτό δεν είναι πιθανό να καταλήξεις κάπου οριστικά.

Από την επιστροφή της Αφροδίτης στον Ζυγό επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, και κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που καλούνται να επανεξετάσουν θέματα που είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα.

Ο Ερμής στον Τοξότη

Ο Ερμής στην ημέρα της Τετάρτης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, έως την 1η Δεκεμβρίου.

Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του και έτσι επηρεάζει τα θέματα της επικοινωνίας, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο.

Το διάστημα αυτό παρατηρείται μια τάση να μιλάς για να μιλάς, και όχι γιατί κάτι έχεις να πεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μιλάς και για πράγματα που δεν γνωρίζεις, αλλά τα υποστηρίζεις με πάθος .

Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να υπάρξουν λάθη και παραλείψεις, που αν και συμβαίνουν λόγω έλλειψης προσοχής και όχι από σκοπιμότητα ή από πρόθεση, μπορούν να δημιουργήσουν ποικίλα προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Είναι καλό να ξεχωρίζεις τις χρήσιμες από τις άχρηστες πληροφορίες που μπορεί να σε μπερδέψουν και να σε αποπροσανατολίσουν! Μπορεί να νιώσεις πνευματικά κουρασμένος λόγω υπερφόρτωσης του μυαλού σου! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν οργανώσου και θέσε προτεραιότητες, γιατί μπορεί εύκολα να καταλήξεις στο «πολύς θόρυβος για το τίποτα».

Ο Ερμής ευνοεί τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες στο να ανανεώσουν την επικοινωνία, τις επαφές τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή, πάντα όμως έχοντας στο μυαλό τους πως χρειάζεται σχολαστική οργάνωση για να μην βρεθούν εκτός θέματος! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2018 19:00:00