blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 - 6 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 - 6 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 3 έως 6 Δεκεμβρίου. Μάθε πως ο Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Φταίει λίγο η επιθυμία σου, λίγο τα όνειρα σου, που όταν δεν σου βγαίνουν όπως εσύ θέλεις, δρας παρορμητικά με άστοχες κινήσεις, και φυσικά οδηγείσαι σε λάθος αποτέλεσμα…

Αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, η ανάγκη σου για να μπεις δυνατά στο παιχνίδι των εξελίξεων και της δράσης, είναι εύκολο να σε οδηγήσει σε άσκοπες, μάταιες ή βιαστικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε άλλο δρόμο από αυτόν που θα έπρεπε να είσαι.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη: Το ‘’Εγώ” δυναμώνει..

Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες, έρχονται να φορτίσουν τις μπαταρίες σου με μεγάλες δόσεις ενέργειας, αλλά συχνά χωρίς την απαραίτητη οργάνωση που θα υποστηρίξει τις όποιες κινήσεις σου.

Πολλές φορές το κίνητρό σου θα είναι το “Εγώ” σου, που δυναμώνει, αλλά και σε κάνει να σκέπτεσαι και να πράττεις με τον λάθος τρόπο. Ο ανταγωνισμός κάθε είδους είναι πολύ εύκολο να γίνει μέρος της ζωής σου, έτσι που κάθε κίνηση ή συζήτηση που κάνεις να έχει σαν κίνητρο αυτήν σου τη διάθεση. Κάθε είδους διαφωνίες και καυγάδες είναι πολύ εύκολο να διαδραματιστούν στην καθημερινότητα σου, αν τα κίνητρά σου διέπονται κάτω από αυτές τις προτροπές.

Φυσικά είναι στο χέρι σου, να μην ακολουθήσεις έναν τέτοιο δρόμο, αλλά να χειριστείς τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, υπομονή και διαλλακτικότητα. Γιατί πάντα θα έχεις και αυτήν την επιλογή. Μπορείς επίσης, να εκτονώσεις αυτήν σου τη διάθεση με άσκηση, είναι κι αυτός ένας πολύ καλός τρόπος αποφυγής εμπλοκών.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Η φαντασία καλπάζει.

Σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα, έρχεται να προστεθεί και ένας ακόμα πλανητικός σχηματισμός, αυτός του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που θα λειτουργήσει σαν το λάδι στην φωτιά, μια και δεν επιτρέπει μια ξεκάθαρη οπτική στα πράγματα, αλλά μια θολή και σε πολλές περιπτώσεις διαστρεβλωμένη εικόνα!

Όλη την ευθύνη την έχει η φαντασία, που έχει διάθεση να καλπάσει, να φτιάξει τα δικά της σενάρια, όπως της αρέσουν με αποτέλεσμα να χάνει σημαντικά κομμάτια από την πραγματικότητα!

Οι ημέρες έχουν άφθονες δόσεις εξαπάτησης, ψέματος, που μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς, μια και πάντα το ψέμα είναι ιδιαίτερα θελκτικό και ελκυστικό, κυρίως όμως χαϊδεύει το συναίσθημα σου και σου λέει ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις.

Αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη παγίδα των ημερών αυτών, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάθε είδους πρακτικό σχέδιο ή εγχείρημα, και κυρίως αυτά που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις ή δεν έχουν καλό σχεδιασμό.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι εύκολο να ακολουθήσεις το συναίσθημα και την επιθυμία σου, ακόμα και αν ξέρεις μέσα σου πως όλο αυτό είναι ένα λάθος. Είναι πολύ εύκολο να δώσεις σε όλα τα θέματα σου, μια τάση δραματοποίησης, και να τα μεγαλοποιήσεις, μεγεθύνοντας και τον πόνο ή την δυσαρέσκεια που νοιώθεις.

Κι επειδή όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ εύκολο να σε αποπροσανατολίσει, να είσαι προσεκτικός… Να θυμάσαι πως η αλήθεια σου είναι πιο ισχυρή από όλες τις υποσχέσεις τα λόγια ή τις συμπεριφορές. Μείνε εστιασμένος στο δικό σου κέντρο αποφεύγοντας απογοητεύσεις που σε βγάζουν έξω από αυτό.

Οι δύο αυτές όψεις συνοδεύουν και τη Νέα Σελήνη του μήνα, την Παρασκευή, γι αυτό καλό είναι σε όλο τον μήνα να κρατήσουμε αυτές τις τάσεις στο μυαλό μας.

Από τις δύο αυτές όψεις επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Κινηθείτε με άξονα την αλήθεια σας και μην εμπιστεύεστε πρόσωπα η καταστάσεις που μπορεί να έχουν μια άλλη πρόθεση από αυτήν που δείχνουν εξωτερικά.

Καλό είναι να τιθασεύσετε την ένταση και την παρόρμηση που νοιώθετε, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνετε την λάθος κίνηση, που θα δημιουργήσει αναταράξεις και ρήξεις στις όποιες σχέσεις σας. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2018 19:00:00