Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 6 Μαΐου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στους Διδύμους.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 6 Μαΐου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Νιώθεις την ανάγκη να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, και να ξαποστάσεις, από όλα όσα μπορεί να τριγυρίζουν στο μυαλό σου και να το βαραίνουν. Όμως ακόμα δεν είναι η ώρα αυτή... μια και υπάρχουν πολλά που καλείσαι να ξεκαθαρίσεις αυτές τις μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη όπου ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μας ταλανίζουν.

Sponsored Links

O Κρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ευθύνες μας!

Γιατί ο Κρόνος υψώνει το ανάστημά του στην εβδομάδα αυτή, και σηκώνει επιτακτικά το δάχτυλο στον 'Ήλιο, ο οποίος καλείται να αναμετρηθεί μαζί του.

Και είναι εδώ που θα σε φέρει μπροστά στις επιλογές σου, αυτές που σε έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ. Εύκολες, δύσκολες, ότι και να είναι στον κύκλο αυτών των ημερών, σε φέρνουν απέναντι από τις συνέπειες που δημιούργησαν. Εγώ θα φανεί πόσο καλά αξιοποιείς τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου, αλλά κυρίως πόσο αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου. Γιατί όσο έχεις τον έλεγχο, ο Κρόνος θα είναι πάντα με το μέρος σου ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.

Το πρόβλημα είναι όταν μεταθέτεις τις ευθύνες στους άλλους, εκεί αρχίζει η δυσκολία! Είναι εύκολο για ότι σου συμβαίνει, να φταίει το περιβάλλον, η οικογένεια πολλές φορές, ο εργοδότης σου, ο συνάδελφός σου που δεν σε καταλαβαίνει ή δεν σε βοηθάει, και όλες αυτές οι δικαιολογίες που συνηθίζουμε να λέμε στον εαυτό μας προκειμένου να πετάξουμε το μπαλάκι στους άλλους.

“Κάνω υπομονή”, θα ψιθυρίσεις μέσα από τα δόντια σου, και θα σκύψεις το κεφάλι, περιμένοντας να περάσει το πρόβλημα. Περιμένοντας κάποιον άλλον έξω από εσένα, να σου δώσει τη λύση. Όμως η λύση είναι μέσα σου και μόνο! Εσύ κρατάς το κλειδί... Και είναι ακριβώς τη στιγμή αυτή που ή θα πολεμήσεις ή θα φύγεις!

Να θυμάσαι όμως, πως αν δεν διαχειριστείς συνειδητά τη λύση ή τις λύσεις, θα βρεθείς και πάλι στο ίδιο αδιέξοδο πού βρίσκεσαι τώρα. Και θα είναι εδώ που αναρωτιέσαι: Γιατί έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπος με τις ίδιες καταστάσεις; Στο ερώτημα αυτό μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις... μια και ο Κρόνος πάντα θα σε φέρνει μπροστά στις ίδιες καταστάσεις, και όσο εσύ θα κλείνεις τα μάτια τόσο η ιστορία θα επαναλαμβάνεται.

Το τετράγωνο του ήλιου με τον Κρόνο, επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στη 13η μοίρα του ζωδίου.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που συμπορεύεται με αυτό του Ήλιου με τον Κρόνο τη Δευτέρα, συνηγορεί σε μία ακόμα διάθεση φυγής από τα δύσκολα, βάζοντας το στοιχείο της υπερβολής και του οράματος αυτών των μεγάλων σχεδίων, που σε κάνει να πιστεύεις έστω και ψεύτικα ότι όλα θα πάνε καλά...

Και είναι αυτός ένας λόγος, που συνεχίζεις να βλέπεις γύρω από το πρόβλημα και όχι το ίδιο το πρόβλημα με αποτέλεσμα να το διαιωνίζεις. Ή να δεσμεύεσαι με υποσχέσεις, εξευμενίζοντας την κακή σου διάθεση, με μεγάλα λόγια τα οποία παρακάτω δεν θα μπορέσεις να στηρίξεις όπως πρέπει και το αντίθετο φυσικά!

Ο Ερμής στους Διδύμους μας δίνει τις λύσεις που χρειαζόμαστε!

Την Τρίτη ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, ως τις 12 Ιουλίου, μία και στις 30 Μαίου περνάει σε ανάδρομη πορεία έως τις 23 Ιουνίου.

Είναι εδώ που αρχίζουμε και βλέπουμε τα πράγματα μέσα από μία πιο διευρυμένη οπτική, και αναζητάμε λύσεις που μπορεί να μας τις προσφέρει η οξυδέρκεια, αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες που αποκτούμε και η επικοινωνία.

Ο Ερμής εδώ βρίσκεται στο σπίτι του, και μάλιστα θα σχηματίσει δύο ευνοϊκές όψεις τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Δία, και είναι ακριβώς αυτή η εποχή που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από το οποίο μπορούμε να σταθεροποιήσουμε τις ήδη υπάρχουσες ιδέες η σχέδια μας, αλλά να ανοίξουμε και έναν καινούργιο επικοινωνιακό δίαυλο σε ότι μας απασχολεί.

Φυσικά θα μας δώσει τη δυνατότητα μέσα από την ανάδρομη πορεία του να διορθώσουμε λάθος κινήσεις ή παραλείψεις έτσι ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Την Πέμπτη η Αφροδίτη συναντάει τον Πλούτωνα σε μία όψη τριγώνου.

Και είναι εδώ που ανανεώνει την αύρα της ερωτικής μας ζωής, και όχι μόνο! Ξυπνάει εκείνα τα ξεχασμένα συναισθήματα, όμως τόσο σημαντικά, για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις ακόμα και στο βλέμμα ενός άλλου ατόμου που μπορεί να βλέπεις και τυχαία, πώς ήρθε η ώρα να συναντήσεις ένα ιδιαίτερο πρόσωπο για τη ζωή σου.

Και είναι ακριβώς αυτή η στιγμή που και το δικό σου βλέμμα γλυκαίνει, ομορφαίνει και λαμπυρίζει με όλα εκείνα τα χρώματα που προσθέτει η μαγεία μιας ερωτικής στιγμής!

Ναι, γεννιούνται έρωτες στο διάστημα αυτών των ημερών, και ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους των γήινων ζωδίων Ταύρος Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2021 00:59:00