blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 – 5 Μαΐου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 – 5 Μαΐου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 3 – 5 Μαΐου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Η δημιουργικότητα σου θα σε εξελίξει.

Ας μιλήσουμε για ομορφιά, ύλη και ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι το πρώτο από τα ζώδια της Γης. Μέσα σε αυτό ζυμώνονται οι ποιότητες της ύλης της απόκτησης, της σταθερότητας, του έχω και του κατέχω, της σχέσης που καλλιεργούμε με το φυσικό μέρος του κόσμου, με τη γη και με το σώμα μας.

Μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μαθαίνουμε να εκτιμούμε την αξία της εργασίας, του πλούτου, αλλά και ότι μας προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε δημιουργικοί, καθώς και να νοιώθουμε ασφαλείς μέσα από αυτά που παράγουμε.

Η δημιουργικότητα, το κάθε έργο που παράγουμε, μας βοηθά να ενδυναμώσουμε μέσα μας τις ποιότητες της αυτοεκτίμησης και της αξιοπρέπειας που χρειαζόμαστε.

Επίσης μας βοηθά να ανακαλύψουμε και την άλλη πλευρά της αγάπης, αυτήν την πιο αισθησιακή, όπου το ερωτικό παιχνίδι διανθίζεται μέσα από την έκφραση του αισθησιασμού.

Ο κύκλος αυτός σου ανοίγει ευκαιρίες για να ανακαλύψεις το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Αυτό που σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Τι σημαίνει για εσένα δημιουργία; Τι είναι αυτό που μπορεί να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της διάθεσης σου, που μπορείς να ασχολείσαι με αυτό επί ώρες και να σου δίνει ευχαρίστηση;

Αυτό σε καλεί να ακολουθήσεις ο κύκλος αυτός, και μέσα από την αξιοποίηση του, να νοιώσεις χαρούμενος και ζωντανός.

Ανακάλυψε αυτήν την πλευρά του εαυτού σου και της ζωής σου, γιατί αν δεν τροφοδοτήσεις την ύπαρξη σου, με αυτήν την ποιότητα, είναι πολύ πιθανό να περάσεις στην άλλη πλευρά του Ταύρου, που λέγεται φιλαργυρία, στασιμότητα, δογματισμός, απολυτότητα, βαρεμάρα και πλήξη.

Πως η Αφροδίτη επηρεάζει αυτή τη Νέα Σελήνη

Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, σε αδυναμία, αλλά σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο.

Πρόκειται να συναντήσει τον Κρόνο, και να έρθει αντιμέτωπη με κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή, η όψη αυτή, απαιτεί έναν πολύ υψηλό δείκτη επαγγελματισμού για να εξυπηρετήσει με θετικό τρόπο τα όποια θέματα εξελίσσονται την περίοδο αυτή.

Τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν μπορεί να φέρει ένα αίσιο αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Και ακόμα και αν υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν ή σε βγάζουν έξω από τις συνήθειές σου, θα χρειαστεί να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί και να τα επιλύσεις.

Ίσως ακόμα να βρεθείς και μπροστά σε θέματα του παρελθόντος που επανέρχονται, (επειδή ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία), τα οποία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις.

Σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο συνδυασμός των δύο πλανητών, μπορεί να δημιουργήσει εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα, που σε κάνουν να κρατάς αποστάσεις από τα πρόσωπα του περίγυρού σου, έχοντας έντονη την αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης.

Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις απογοήτευση από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν εξελίσσονται ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου για τον χάρτη της Αθήνας είναι ο Κρόνος που βρίσκεται σε μια όχι και τόσο καλή φάση, ανάδρομος και σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί σε Κρόνια θέματα, δηλαδή να εμφανιστούν όρια και πλαίσια, που σε αποτρέπουν από το να κινηθείς όπως θα ήθελες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας. Θα λέγαμε πως είναι μια εποχή επανεξέτασης των λαθών των ασυνείδητων ενεργειών που έχουν δημιουργήσει μη επιθυμητά αποτελέσματα στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη με τον Άρη σε αντίθεση με Δία

Παράλληλα έχουμε και την αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει πολλών ειδών αναφλέξεις, λόγω υπερβολικής ταχύτητας…

Και αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό, ένεκα του ντουέτου Δίδυμοι – Τοξότης. Μπορεί να αφορά και την μετακίνηση, στην οποία καλό είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, μια και τα ατυχήματα δεν θα λείψουν, αλλά και τον τρόπο έκφρασης ή χειρισμών των καταστάσεων.

Είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να ξεφύγουν, να βγουν έξω από τον έλεγχο σου, ωστόσο ότι γίνεται τώρα μπορεί να έχει την μορφή πυροτεχνήματος, δηλαδή να μην έχει μεγάλη διάρκεια.

Συνοψίζοντας είναι μια Νέα Σελήνη που μπορεί να δώσει την έναρξη νέων δημιουργικών κύκλων ή και την αναθέρμανση παλαιότερων θεμάτων που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, δεν είναι μια εποχή που μπορεί να δώσει την ολοκλήρωση των πραγμάτων που υπάρχουν σε εξέλιξη.

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους, και να αξιοποιήσουν καλύτερα τις προκλήσεις της περιόδου αυτής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα και να δίνουν χρόνο στις αποφάσεις τους.

Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μια και τώρα μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες προσωπικές ή επαγγελματικές.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2019 09:00:00