blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 – 6 Ιουνίου 2019: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 – 6 Ιουνίου 2019: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 3 – 6 Ιουνίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους του Ιουνίου 2019;

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται τη Δευτέρα 03/06/2019 13:00, στη 12°33’ μοίρα των Διδύμων και η επιρροή της διαρκεί +/- 7 μέρες. Όπως είναι γνωστό, οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο αέρινο, μεταβλητό με κυβερνήτη τον Ερμή. Δίνουν προτεραιότητα στην επικοινωνία, στο παιχνίδι των λέξεων, στην παρατήρηση, στην μετάδοση της πληροφορίας. Οι λέξεις τους αποτελούν τον κόσμο τους, και ο κόσμος τους δημιουργείται από εκείνους αποκλειστικά!

Για τους Διδύμους όλα είναι μια ατελείωτη λήψη και μετάδοση αυτών που λαμβάνουν. Τα λόγια έχουν την δική τους δυναμική και φτιάχνουν έναν ολόκληρο κόσμο, τον κόσμο που τους αντιπροσωπεύει. Επηρεάζουν την καθημερινότητα τους, ζουν με αυτά και μέσα σε αυτά, τα πλάθουν, τα διαμορφώνουν, ακριβώς όπως εκείνοι το επιλέγουν.

Ο Ερμής (κυβερνήτης των Διδύμων) παραδοσιακά ήταν ο φυσικός σημειοδότης των υπηρετών, αφού αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του. Είναι η συλλογιστική σου δράση και διαδικασία, ο υπηρέτης του μυαλού που τον κρατάς αυστηρά πειθαρχημένο. Μπορείς να του εμπιστευτείς τις δουλειές που του αναθέτεις, χωρίς όμως να τον αφήσεις να πάρει πρωτοβουλία ή να αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους. Πρέπει μόνο να εκτελεί εντολές, αυτές που του αναθέτεις. Ακόμα και οι πιο απλές συμβουλές που λαμβάνονται από τον Ερμή, καλό είναι να εξετάζονται με λεπτομέρεια, γιατί δεν είναι πάντα αξιόπιστος. Μέσα από την συλλογιστική διαδικασία θα μπορούσε να βρει δικαιολογία ακόμα και για τις χειρότερες πράξεις.

Χαρακτηρίζεται πάντα από μια ρευστότητα που του επιτρέπει να προσαρμόζει ή να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, κατά πως τον εξυπηρετούν. Άλλοτε ανάλαφρος, άλλοτε παιχνιδιάρης κι άλλοτε σκοτεινός και μυστηριώδης, ο Ερμής είναι ο πλανήτης που θα δώσει το δικό του χρώμα στα γεγονότα, χωρίς αντικειμενικότητα. Κατά συνέπεια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αν σκοπεύουμε να τον εμπιστευτούμε. Με βάση τα παραπάνω, ας δούμε λοιπόν τι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον Ιούνιο 2019.

Άνοιγμα στην επικοινωνία

Νέα Σελήνη στους Διδύμους σημαίνει άνοιγμα στην επικοινωνία. Δίνεις και λαμβάνεις πληροφορίες, ανοίγει ένας καινούργιος επικοινωνιακός δίαυλος, δίνεται μια επιπρόσθετη ώθηση στα θέματα σου, κάνεις μια νέα εκκίνηση...

Ωστόσο, η όψη των φώτων (Ήλιος & Σελήνη) με τον Ποσειδώνα, είναι εύκολο να σε παραπλανήσει. Ίσως να λάβεις ή ακόμη και να δώσεις λάθος εκτιμήσεις ή πληροφορίες, να εξαπατήσεις ή να εξαπατηθείς. Καλό θα ήταν πριν πάρεις τελικές αποφάσεις να προσπαθήσεις να συλλέξεις από διαφορετικές πηγές όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς, ώστε να αξιολογήσεις τα πραγματικά δεδομένα και να σχεδιάζεις με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σου.

Η Νέα Σελήνη από αντισκιά βρίσκεται πάνω στον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Την περίοδο αυτή, προωθούνται βοηθητικές συμμαχίες που θα εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα τα ζητήματα εκείνα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή. Οι στενοί συναισθηματικοί δεσμοί επίσης, αναπτύσσονται και προάγονται.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης της Νέας σελήνης, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων χάνοντας την δύναμή του. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και όλα επιβάλλεται να εξετάζονται λεπτομερώς πριν ολοκληρωθούν. Από την άλλη μεριά, πράγματα ή πρόσωπα που θεωρούσαμε δεδομένα μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν τις προτεραιότητες τους.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους + Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα= Αισθησιασμός!

Ο κύκλος αυτός χαρακτηρίζεται επίσης από έντονα ερωτικό χρώμα και διάθεση. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Αφροδίτη σε μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, που ανασύρει τον έρωτα από τα σκοτεινά λαγούμια της καθημερινότητας και τον φέρνει στο φως, εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται. Η επιρροή μιας τέτοιας όψης δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Οι δύο πλανήτες ανοίγουν ένα ερωτικό γαϊτανάκι που βάζει φωτιά στο σώμα και το μυαλό σου. Θα αναζητήσεις εκείνη την σπίθα που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου, την λίμπιντο σου, και θα σε παρασύρει στον άγριο χορό των συναισθημάτων σου.

Όταν βέβαια μιλάμε για τον Πλούτωνα, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε απλά, ούτε τυχαία. Αντίθετα, οι καταστάσεις μοιάζουν με τους ανήλιαγους βυθούς του ωκεανού, που σκεπάζουν κόσμους ανεξερεύνητους, γεμάτους μυστήριο και σε γεμίζουν δέος και φόβο, γιατί δεν τους γνωρίζεις και δεν ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις μπροστά σου. Όμως, αυτή ακριβώς είναι και η μαγεία του έρωτα: Το άγνωστο που θέλεις να εξερευνήσεις! Πρώτα, πρέπει να καταδυθείς στα σκοτάδια του κι ύστερα μπορείς να ανακαλύψεις το φώς του!

Όταν ερωτεύεσαι, τότε φουντώνει η φλόγα της ψυχής σου, τρέφεται το συναίσθημα σου, νιώθεις το μεγαλείο σου να γιγαντώνεται. Εκεί ανακαλύπτεις τη ζωή και το πραγματικό νόημα της. Τότε είναι που πρέπει να ξεπεράσεις τα πρέπει σου, να υπερβείς εαυτόν, να βάλεις στην άκρη όλα τα μη και τα γιατί και να αφεθείς σε μια άγνωστη διαδρομή, μια άγνωστη αγκαλιά, ένα πρόσωπο που εμπνέει τον πόθο σου. Να χαθείς μέσα στο μεγαλείο του, να αλλάξεις να μετουσιωθείς, να ανυψωθείς. Γιατί ο αληθινός έρωτας μόνο ανύψωση είναι...

Από τη Νέα Σελήνη στο Διδύμους ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια σημαντική εκκίνηση στα όποια θέματα έχουν οργανώσει και να τα εξελίξουν. Πολύ καλή εποχή για να τα επικοινωνήσουν με τα κατάλληλα πρόσωπα και να κάνουν συμμαχίες. Ωστόσο, καλό είναι να εξετάζουν λεπτομερώς ό,τι τους ενδιαφέρει και να μην βιάζονται να εμπιστευτούν. Διαφορετικά, είναι πιθανό να κάνουν την λάθος κίνηση!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-06-2019 19:00:00