blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30/9 – 3/10/2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 30/9 – 3/10/2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Ταξίδι στα εσώτερα του εαυτού μας

Εκεί που έμαθες πολύ καλά να κρύβεις όλα σου τα συναισθήματα, όλες σου τις επιθυμίες, όλα σου τα μυστικά. Εκεί που ο έρωτας γίνεται μοιραίος, απλώνοντας το σκοτεινό του πέπλο πάνω στο πρόσωπο σου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι η χαρά της ζωής. Αγαπά, προσφέρει, εναρμονίζεται με το περιβάλλον που βρίσκεται, χαίρεται, ερωτεύεται ανταλλάσει. Κι εδώ, κάτω από την παρουσία του μυστηριώδη Πλούτωνα, αναγκάζεται να περπατήσει σε μονοπάτια που δεν της αρέσουν καθόλου… Να μπει σε μέρη δύσκολα και δύσβατα, όπως το πεδίο των συναισθημάτων της. Εκεί που όλα γεννιούνται, εκεί που όλα φαντάζουν πιο μεγάλα, πιο έντονα και πιο απειλητικά! Θέλεις να το βάλεις στα πόδια για να ξεφύγεις απ’ ότι σε κυνηγά…

Όμως, για στάσου λίγο και σκέψου: Από τι προσπαθείς να ξεφύγεις; Ό,τι υπάρχει μέσα σου είναι δικό σου και μόνο δικό σου. Θα χρειαστεί να το δεις, να το αντικρίσεις κατάματα, να το αποδεχτείς και να το ξεπεράσεις. Να αναγνωρίσεις την δύσκολη πλευρά του εαυτού σου. Να την φροντίσεις, να την αποδεχτείς και τελικά να την ξεπεράσεις.

Ότι γίνεται τώρα, είναι για να γνωρίσεις εσένα. Να συμφιλιωθείς με τους δαίμονες σου, aφού μόνο αν τους δεις κατάματα θα μπορέσεις να τους ξορκίσεις.

Το σίγουρο είναι πως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σκάβει πολύ βαθιά μέσα στο “είναι” σου. Πριν φοβηθείς, σκέψου: αυτή ακριβώς είναι η ευκαιρία σου! Να βρεις την έξοδο του σκοτεινού λαβύρινθου! Να αναγεννηθείς!

Αυτό είναι και το δυνατό σημείο της όψης, μιας και ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του Θανάτου και της Αναγέννησης! Είναι η στιγμή της επόμενης κίνησης, της επόμενης ευκαιρίας σου. Να λύσεις τα δεσμά και να προχωρήσεις δυνατότερος. Ολοκαίνουργος και θεραπευμένος...

Η μεγαλύτερη ευλογία είναι πως όσο ζεις θα έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις, να προχωράς, να εξελίσσεσαι! Να ζεις τη ζωή που εσύ επιθυμείς! Πώς θα συμβεί αυτό; Αλλάζοντας διαρκώς τον εαυτό σου! Και τώρα είναι μια τέτοια στιγμή! Της επομένης ευκαιρίας σου! Θα την αδράξεις;

Αμέσως μετά την όψη αυτή, ο Πλούτωνας περνά σε ανάδρομη πορεία, ανοίγοντας έναν κύκλο πιο εσωτερικό, μέσα από τον οποίο στο διάστημα του Δεκεμβρίου θα βρισκόμαστε συχνά αντιμέτωποι με το δύσκολο συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού μας, αναμοχλεύοντας τα ίδια πράγματα που προκύπτουν τώρα μέχρι να τα ξεπεράσουμε!

Από την όψη επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι ημέρες έχουν έντονη συναισθηματική αναστάτωση, και δυνατούς κλυδωνισμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τις καταστάσεις, αρκεί να έχετε την τόλμη να κοιτάξετε μέσα σας και να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία που δημιουργεί θέματα και να την αλλάξετε! Είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψετε την δική σας συμμετοχή σε ό,τι τώρα συμβαίνει. Και αυτό γίνεται με παρατήρηση του εαυτού σας. Από εσάς ξεκινούν και σε εσάς τελειώνουν όλα! Τώρα είναι η στιγμή της μεταμόρφωσης σας!

Την Τετάρτη ο Πλούτωνας περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 9/12/2019

Ο Πλούτωνας είναι ένας εξωτερικός πλανήτης και σε πολλές περιπτώσεις η επιρροή του είναι δύσκολη ή και καθόλου αντιληπτή. Σχετίζεται με την μεταμόρφωση, τον θάνατο, την αναγέννηση, την εξουσία, τον έλεγχο, το υποσυνείδητο, τα βαθιά μυστικά και την καθολική αλλαγή.

Κατά την περίοδο της αναδρομής του, καλούμαστε να καταδυθούμε στη “σκοτεινή” πλευρά του εαυτού μας, να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι που όλοι, λίγο ως πολύ, κρύβουμε μέσα μας και να το φωτίσουμε.

Ακριβώς για αυτό δεν είναι εύκολος ή αναγνωρίσιμος ο Πλούτωνας. Αφορά εκείνες τις πολύ λεπτές χορδές στις οποίες δονείται η ψυχή και που χρειάζεται πολύ κόπο για να τις αναγνωρίσουμε. Είναι εκείνο το κομμάτι που έχουμε την τάση να το θάβουμε, να το προσπερνάμε και να το αγνοούμε. Είναι και εκείνος ο τομέας που φέρνει στη ζωή μας επαναλαμβανόμενα γεγονότα ή και πρόσωπα, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι τον Δεκέμβρη μπορεί να ζούμε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, προκειμένου να τις επιλύσουμε! Είναι η εποχή που θα κατανοήσουμε το κατά πόσο έχουμε τον έλεγχο και την εξουσία της ζωής μας στα χέρια μας!

Ο Ερμής στον Σκορπιό την Πέμπτη έως τις 19/11/2019

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/11/2019.

Ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που εξυπηρετεί τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε εκείνους τους διαύλους της επικοινωνίας που χρειαζόμαστε, ώστε να μπορέσουμε να συνδεθούμε με τους γύρω μας.

Στον Σκορπιό, ένα υδάτινο και σταθερό ζώδιο, ο Ερμής εκπαιδεύεται να βλέπει κάτω από την επιφάνεια, πέρα από το προφανές. Θα αναζητήσει το βάθος και την ουσία των πραγμάτων, και είναι γεγονός πως οι “κεραίες” του μπορούν να αντιλαμβάνονται πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Μπορεί να του μιλάς για το Α και να ξέρει πως αυτό που θέλεις να πεις είναι το Β! Και εκεί να σε κατευθύνει! Είναι ένας Ερμής που λειτουργεί σύμφωνα με το ένστικτο του και που μπορεί να αντιληφθεί πολύ πιο γρήγορα οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του, ακόμα και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά!

 Δεν είναι τυχαίο που τον έχουν ονομάσει ο ‘’Ντετέκτιβ του Ζωδιακού’’, μιας και μπορεί να ανακαλύψει πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου ότι υπάρχουν!

Έτσι, λοιπόν, το διάστημα που θα διανύσουμε η επικοινωνία περνά σε άλλο επίπεδο και ο τρόπος με τον οποίο συναλλασσόμαστε με τους άλλους βασίζεται πρωτίστως στο ένστικτό μας. Μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε πράγματα πέρα από το προφανές ή τις πραγματικές προθέσεις του συνομιλητή μας, εκείνες που δεν μας εκφράζει.

Αναζητάμε και εμπιστευόμαστε περισσότερο όχι αυτό που βλέπουμε, αλλά αυτό που νιώθουμε... Και αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι και το πιο αληθινό!

Από τη νέα θέση του Ερμή επηρεάζονται θετικά οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που αρχίζουν και “βλέπουν” τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις γύρω τους με μια νέα οπτική, πιο εσωτερική και πιο αληθινή. Επίσης, μέσα από αυτήν τη διεργασία είναι πιθανό να βρουν λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν, αρκεί, βέβαια, να το “ψάξουν” πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2019 19:00:00