blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018: Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018: Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Το Σάββατο παρατηρείται η δεύτερη Πανσέληνος του Μαρτίου, στην 1η μοίρα του  άξονα Κριού – Ζυγού στις 2.36 μμ, ένα ακόμα μπλε φεγγάρι, το δεύτερο μέσα στη χρονιά.

Τι θα φέρει το μπλε φεγγάρι του Μαρτίου;

Σε κάθε Πανσέληνο ερχόμαστε σε επαφή με την φωτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στην ανατολή της Πανσελήνου έχουμε τη δύση του Ήλιου και γι’ αυτό ό,τι μπορεί να κρύβουμε μέσα μας βαθιά, στα μύχια της ψυχής μας, έρχεται στο φώς, για να το δούμε κατάματα, να το επεξεργαστούμε και να το ερμηνεύσουμε, ώστε στο τέλος να μπορέσουμε να το επιλύσουμε και να το ξεπεράσουμε.

Ζούμε και κινούμαστε σε έναν αέναο εξελικτικό κύκλο και η πρόκληση που βιώνουμε είναι η αλλαγή. Χρειάζεται να αλλάζουμε διαρκώς και να εξελισσόμαστε, να ακολουθούμε την ροή των γεγονότων, να αφουγκραζόμαστε τις δονήσεις της ζωής.  Όταν όμως αυτό δεν συμβαίνει, μένουμε αιχμάλωτοι του φόβου, αρνούμενοι να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο μας.

Στην Πανσέληνο, ερχόμαστε αντιμέτωποι ακριβώς με αυτό: θυμόμαστε τα μαθήματα που έχουμε πάρει και με βάση αυτά αντιλαμβανόμαστε τι χρειάζεται να κάνουμε για να κλείσουμε τον κύκλο των εκκρεμοτήτων μας.

Η Σελήνη στο Ζυγό, σχετίζεται με την Ισορροπία, κυρίως την συναισθηματική, αυτή που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε και να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Μας δείχνει τον τρόπο που χρειάζεται να δράσουμε, αφού κατανοούμαι πως για να έχουμε υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις, πρέπει όχι μόνο να απαιτούμε και να περιμένουμε αυτά που επιθυμούμε, αλλά παράλληλα να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας.

Στον αντίθετο πόλο, ο Ήλιος στον Κριό έχει την ανάγκη να πάρει τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα τον κάνουν αρχηγό της ζωής του. Είναι το δυνατό «Εγώ» απέναντι στο «Εμείς» της Σελήνης, που θα δημιουργήσει αυτήν την ταλάντευση ως προς τον ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται πάνω στον απλανή Αστέρα Vediametrix, που έρχεται να διεγείρει το κοινό αίσθημα και να δημιουργήσει την αίσθηση πως ό,τι και αν γίνει, στο τέλος θα πάνε όλα καλά!

Η Σελήνη στον χάρτη της Πανσελήνου (για την Αθήνα) κυβερνά τον 12ο οίκο, που σχετίζεται με κάθε είδους αυτοκαταστροφικές τάσεις και διαθέσεις. Είναι πιθανό τώρα να προβούμε σε κινήσεις που θα στραφούν εναντίον μας, χωρίς καθόλου να υπολογίζουμε τις συνέπειες!

Η Σελήνη βρίσκεται στην ακμή του 3ου οίκου του χάρτη, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που ζούμε την καθημερινότητα μας αλλά και στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γύρω μας, τομείς που εύκολα να επηρεαστούν αρνητικά από αυτοκαταστροφικές διαθέσεις.

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Και ο Ήλιος και η Σελήνη μόλις έχουν κλείσει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Θα λέγαμε πως στην Πανσέληνο αυτή, ο Κρόνος είναι το εστιακό της σημείο!

Επίσης, ο Κρόνος που βρίσκεται και αυτός πάνω στον απλανή αστέρα Facies, μιλά για την αδυναμία μας να σκεφτούμε το τι θα γίνει στο μέλλον ως αποτέλεσμα των συνεπειών των κινήσεων που κάνουμε στο παρόν!

Είναι σημαντικό στον κύκλο αυτό να μην μείνουμε στις επιφανειακές κινήσεις ή εντυπώσεις της στιγμής, αλλά να εξετάσουμε και να αναλύσουμε το αποτέλεσμα που θα έχουν οι κινήσεις ή οι αποφάσεις μας στο μέλλον.

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του 6ου, αλλά και παραδοσιακός κυβερνήτης και του 7ου οίκου.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονοι ανταγωνισμοί και να εμφανιστούν εχθροί με τους οποίους θα έρθουμε σε σύγκρουση, (και σαν χώρα) ή να υπάρξουν θέματα και με το σύστημα υγείας.

Ο Κρόνος σε σύνοδο με Άρη

Ο Κρόνος πρόκειται να σχηματίσει και μια όψη συνόδου με τον Άρη. Η Πανσέληνος αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη επιθετικότητα και ρήξεις που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και σε συγκλίνουσα όψη με τον Ήλιο. Διάβασε το σχετικό άρθρο μας, στο Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από 23 Μαρτίου ως 16 Απριλίου 2018.

Θα επιφέρει την αναθεώρηση σε οικονομικές εξελίξεις ή συμφωνίες, τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η αισιόδοξη πλευρά της Πανσελήνου

Ο κυβερνήτης της Πανσέληνου αυτής είναι η Αφροδίτη, η οποία μόλις έχει αλλάξει ζώδιο. Έχει φύγει από το ζώδιο της αδυναμίας της ((τον Κριό) και περνά στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ταύρου.

Και αυτή είναι η αισιόδοξη πλευρά της Πανσελήνου.  Αν οργανωθούν σωστά τα θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μπορεί να δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Εκείνο ωστόσο που είναι σημαντικό να θυμόμαστε, είναι η ανάγκη να λαμβάνουμε υπόψη μας το αποτέλεσμα των αποφάσεων ή των κινήσεων μας και αντί να μένουμε στην επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων, να εξετάζουμε την ουσία τους και τις συνέπειες που δημιουργούνται.

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι Κριοί που γεννήθηκαν 28, 29, 30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Επίσης, οι Καρκίνοι γεννημένοι 29 και 30 Ιουνίου, 1, 2 και Ιουλίου, οι Ζυγοί 30 Σεπτεμβρίου και 1, 2, 3, 4 και 5 Οκτωβρίου, οι Αιγόκεροι 30, 31 Δεκεμβρίου και 1, 2, 3 Ιανουαρίου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων αυτών (μπορείτε να το δείτε στον αστρολογικό χάρτη).

Χρειάζεται πολύ σκέψη πριν καταλήξετε σε αποφάσεις ή κάνετε κινήσεις που πιθανά να σας δώσουν ένα λάθος αποτέλεσμα. Προσοχή και σε κάθε μορφή σχέσης, επειδή μπορεί να υπάρξουν ισχυροί κλυδωνισμοί και ρήξεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι