blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στον Ταύρο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού συνοδεύεται από την ισχυρή παρουσία του Ουρανού.

Βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικά γεγονότα. Η Πανσέληνος του Οκτώβρη, ονομάζεται αλλιώς η σελήνη του Κυνηγού, μια και ήταν εκείνη που ξεκινούσε τις προετοιμασίες του κυνηγιού που θα προετοίμαζε τον κόσμο για την έλευση του χειμώνα.

Ονομάζεται και “Μπλέ” φεγγάρι, μια και είναι η δεύτερη από τις πανσελήνους που λαμβάνουν χώρα στον μήνα του Οκτωβρίου (η προηγούμενη ήταν στις 31 Μαρτίου 2018).

Ο κόσμος γύρω μας έχει χάσει εντελώς τις ισορροπίες του, και μαζί του κι εμείς. Ζούμε κάτω από το καθεστώς ενός αδιόρατου φόβου, που επηρεάζει την σκέψη, την ψυχή και φυσικά τις αποφάσεις μας.

Είναι μια οριακή στιγμή, που χρειάζεται απεγνωσμένα αλλαγές. Το ήδη υπάρχον μοντέλο, όχι απλά δεν λειτουργεί, αλλά είναι και αυτό που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταστροφή.

Η αλλαγή ωστόσο χρειάζεται να στηριχθεί σε συγκεκριμένες δομές. Κυρίως χρειαζόμαστε ένα πιο πνευματικό μοντέλο ζωής, μια και το μέχρι τώρα υλιστικό μοντέλο των κοινωνιών, με τις επίπλαστες ανάγκες που δημιουργεί, έχει αποτύχει παταγωδώς.

Η εποχή αυτή, είναι ένα κομβικό σημείο για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Η Πανσέληνος, κάνει πιο ορατή την ανάγκη αυτή και το πιο μονοπάτι θα ακολουθήσουμε παρακάτω.

Στον Ταύρο, το “έχειν” και το “κατέχειν”, παίρνει μια ιδιαίτερη διάσταση, είναι συνυφασμένο σχεδόν με το “υπάρχω”. Στον Σκορπιό, απέναντι, το “νιώθω” και το “αισθάνομαι” σηματοδοτούν την πορεία της ύπαρξης.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Στον  Ταύρο, η αξία του εαυτού προσδιορίζεται από τη δημιουργία και την κτήση, την ύλη. Στον Σκορπιό, ζυμώνεται μέσα στο εργαστήρι των σχέσεων, εκεί που ανακαλύπτεις την ύπαρξη, όταν γίνεις μέρος της ζωής ενός άλλου ατόμου. Εδώ, θα ζυμωθεί με τις ανασφάλειες του, τις φοβίες και θα ανακαλύψει την ταυτότητα του.

Στον Ταύρο, ερχόμαστε σε επαφή με την τροφή, σαν μέρος φροντίδας του σώματος μας, αλλά και της απόλαυσης που μας δίνει, καθώς και με την φύση που την παράγει. Στον Σκορπιό, μαθαίνουμε να συντονίζουμε αυτό που νιώθουμε με αυτό που πράττουμε.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό φέρνει ανατροπές!

Οι πολύ σημαντικές όψεις των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με τον Ουρανό, δημιουργούν ένα τοπίο ανατροπών σε ότι μπορεί να ήταν δεδομένο ή γνώριμο μέχρι τώρα.

Τα πράγματα αλλάζουν, είτε το θέλουμε είτε όχι, μια και η αλλαγή είναι η φυσική ροή της ζωής. Αλλά, το άγνωστο δημιουργεί φόβο, ανασφάλεια και ανησυχία.

Όμως, ο Ουρανός, αυτός ο σαρωτικός πλανήτης, θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτό που του επιβάλλει η φύση του. Δεν συμβιβάζεται, δεν υποκύπτει, αλλά θα ακολουθήσει το ανατρεπτικό του έργο με όποιο κόστος και όποιο τίμημα προκειμένου να φέρει την αλλαγή, που έχει προγραμματίσει.

Κι εδώ, οι επιλογές που έχουμε είναι πολύ συγκεκριμένες, η εξής μια: Να ακολουθήσουμε την ροή. Να εμπιστευτούμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από την ύπαρξη μας, το κοσμικό σχέδιο που συμπεριλαμβάνει την μοναδικότητα μας.

Το ρητό “Όλα εν σοφία εποίησε” δεν περιλαμβάνει μόνο το σύμπαν γύρω μας, αλλά το κοσμικό σχέδιο που έχει δημιουργηθεί για τον καθέναν από εμάς. Και που μπορεί να μην είναι ορατό με τις αισθήσεις μας, που έτσι κι αλλιώς είναι φτωχές και ελλιπείς, αλλά είναι ορατό με την ψυχή μας.

Τετράγωνο ανάδρομου Ερμή με Κρόνο: Ήλθε η ώρα να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, μας παρασύρει στον κόσμο του παρελθόντος και των λαθών που καλούμαστε να δούμε, να κατανοήσουμε και να διορθώσουμε. Για να προχωρήσουμε παρακάτω, πιο ώριμοι και πιο σοφοί. Κυρίως όμως για να κατανοήσουμε, πως ο καθένας από εμάς αποτελεί μέρος της εξέλιξης του κόσμου αυτού.

Κι ίσως τα λόγια  του Καζαντζάκη, να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ: Να αγαπάς την ευθύνη! Να λες: εγώ μονάχος μου έχω  χρέος να σώσω τη γη. Αν δεν σωθεί, εγώ θα φταίω!  Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία

Ολυμπία

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-10-2020 17:26:26