blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 31 Δεκεμβρίου - 3 Ιανουαρίου 2018: ο Άρης στον Κριό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 31 Δεκεμβρίου - 3 Ιανουαρίου 2018: ο Άρης στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 31 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Μάθε πως ο Άρης στον Κριό και η Νέα Σελήνη θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η είσοδος του Άρη στον Κριό

Άρη, Άρη είσ’ εδώ; Φτάνουμε στο τέλος ενός ολόκληρου χρόνου! Μιας χρονιάς με πολλά γεγονότα, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο μας άφησε πολλά για να θυμόμαστε!

Αυτή η νέα χρονιά που ανοίγει, φαίνεται να κάνει ποδαρικό με πολύ καλές διαθέσεις!

Η Νέα Σελήνη, την Κυριακή, που συνοδεύεται από την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, είναι ένας λόγος για να χαμογελάσουμε, να οργανωθούμε και να κινηθούμε ολοταχώς στην κατεύθυνση των στόχων και των ονείρων μας.

Πριν από αυτό, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης περνά την Τρίτη στο σπίτι του, στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει ως τις 14 Φεβρουαρίου.

Ποιος είναι ο Άρης;

Ο Άρης είναι ένας από τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, γιός της Ήρας και του Δία. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πολεμοχαρής φύση του, καθώς εμφανίζεται προκλητικός και πάντα έτοιμος να εκπροσωπήσει την παρορμητική φύση του πολέμου. Είναι επιθετικός, συντριπτικός, και ακόρεστος, στη μάχη, έτσι που οι Έλληνες τον θεωρούσαν επικίνδυνο.

Είναι αυτός που μάχεται πεζός και με την ορμή του αναποδογυρίζει άρματα, και γκρεμίζει τείχη! Είναι ακόρεστος στο αίμα, στην καταστροφή, και δεν γνωρίζει οίκτο, αδιαφορώντας για το δίκαιο και τους νόμους. Γι αυτό και η πολεμική του μανία τον κάνει μισητό ακόμα και από τον Δία. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχαίοι δεν του έχτισαν ποτέ και πουθενά ναό!

Τι σημαίνει ο Άρης στην αστρολογία;

Στην αστρολογία, ο Άρης συμβολίζει την τάση που έχει ο άνθρωπος να προβάλλει το “Εγώ” του, με υποσυνείδητη επιθυμία να διεκδικήσει τους στόχους του και να εκδηλώσει τις ενστικτώδεις ανάγκες του! Είναι η ζωική δύναμη, που τον ωθεί να επιβάλλει τον εαυτό του στους άλλους.

Ο Άρης, στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται στο σπίτι του. Και ότι και αν εκδηλώσει, ακόμα και τα μειονεκτήματα, είναι αυτά του Κριού. Θα λειτουργήσει κάτω από το καθεστώς της παρόρμησης και θα κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να το σκεφτεί για δεύτερη φορά! Είναι ζωντανός, αυθόρμητος, εκδηλωτικός, αλλά και θα κινηθεί με απερισκεψία, ενώ είναι εύκολο να γίνει επικίνδυνος στο ξέσπασμα του!

Αυτό που ωστόσο δεν μπορείς να του καταλογίσεις είναι πως πίσω από κάθε πράξη του υπάρχει δόλος ή σκοπιμότητα. Είναι μια καθαρή, ατόφια δύναμη, που όμως μπορεί να χάσει τον έλεγχο της. Έτσι κερδίζει σε ενθουσιασμό και παρόρμηση, αλλά χάνει σε σταθερότητα και οργάνωση.

Πως ο διελαύνων Άρης στον Κριό επηρεάζει την καθημερινότητα μας;

“Τα θέλω όλα εδώ και τώρα” είναι το σύνθημα του, κι έτσι η παρόρμηση έχει τον πρώτο λόγο τις επόμενες ημέρες! Γεγονός είναι πως θα λειτουργούμε κάτω από τις επιταγές του “Εγώ”, χωρίς δεύτερη σκέψη! Αυτό, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει έντονο κλίμα αναστάτωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις, μια και η λέξη “συμβιβασμός” μοιάζει άγνωστη!

O Άρης στον Κριό είναι μια ισχυρή παρακινητική δύναμη που σε βάζει στο παιχνίδι των εξελίξεων, χωρίς δεύτερη σκέψη, και σε κάνει να ανοίγεις και να διεκδικείς νέους ορίζοντες για τα όνειρά σου!

Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να σκοντάψεις πάνω στην βιασύνη σου, αλλά το “παιχνίδι” έχει ενδιαφέρον, ακόμα και αν προσωρινά χάσεις την ισορροπία σου!

Παρόλα αυτά, επειδή μπορεί να υπάρξει ολοκληρωτική καταστρατήγηση του μέτρου και των ορίων, κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι, όχι από έλλειψη δράσης, αλλά από έλλειψη πειθαρχίας, οπότε καλό είναι να έχεις έναν καλό σχεδιασμό σε ότι επιδιώκεις.

Οι ημέρες είναι δημιουργικές..

Είναι ωστόσο μια εποχή που ευνοεί τις ενάρξεις και τα νέα ξεκινήματα, αν αυτά έχουν την απαραίτητη δομή και οργάνωση.

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται Λέοντες και Τοξότες, μια και μπορούν να κυνηγήσουν με μια μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους τους. Οι Κριοί χρειάζεται να κρατήσουν τις ισορροπίες, να οργανωθούν περισσότερο και να μη λειτουργούν σύμφωνα με την παρόρμηση της στιγμής, γιατί μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν.

Την Τετάρτη, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο ανοίγει την πόρτα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Όμως, παράλληλα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για την οργάνωση και μεθόδευση όλων εκείνων των πρακτικών μας ζητημάτων, που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια μας.

Θαυμάσιες ημέρες για νέες ενάρξεις, για την ανάληψη επιπρόσθετων ευθυνών που θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας πιο ψηλά, έχοντας γνώση των απαιτήσεων που προέρχονται από αυτές και το πώς θα ανταποκριθούμε! Φυσικά όλα αυτά έχουν πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο και πολλές ευθύνες, έχουν όμως και εξαιρετική ανταμοιβή!

Ο όψη αυτή συνοδεύει και τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη της Κυριακής, και ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες προς αξιοποίηση.

Ίσως ακόμα να υπάρξουν βοήθειες ή εξυπηρετήσεις από ισχυρά πρόσωπα που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σου.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, η όψη αυτή φαίνεται να ανοίγει καινούργια δεδομένα στην εξελικτική σου πορεία!

Εξέτασε λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους, και αξιοποίησε ότι έρχεται τώρα στην ζωή σου, ακόμα και αν σου φαίνεται δύσκολο! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.Ευχές για μια φωτεινή, δημιουργική, συναρπαστική χρονιά για όλους, γεμάτη Αγάπη!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2018 19:00:00