blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 31 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019. Μάθε πως Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία: Απαιτείται διαλλακτικότητα

Οι αντιθέσεις είναι αυτές που έχουν το ενδιαφέρον και αυτές που μπορούν να σε κάνουν να κατανοήσεις πολλά για τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

 Στον κύκλο αυτών των ημερών, δεσπόζει η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία, στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, και φυσικά τα πράγματα μόνο εύκολα δεν τα λες, με τους δύο αυτούς πλανήτες να βλέπουν εχθρικά ο ένας τον άλλον, ενώ και οι δύο βρίσκονται στην κυριαρχία τους.

Αν ένα κύριο χαρακτηριστικό σου είναι η ισχυρογνωμοσύνη, τις μέρες αυτές το σκοινί μπορεί να το τεντώσεις πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να σπάσει! Αν πάλι είσαι από αυτούς που έχουν την τάση να κρατούν μια πιο ουδέτερη και διαλλακτική στάση, το σίγουρο είναι πως μπορείς να βγεις έως και ωφελημένος τις μέρες αυτές.

Αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να κινούνται σε πιο επιφανειακά νερά και ότι λαμβάνει χώρα τις μέρες που θα διανύσουμε μπορεί να είναι από μια φούσκα ως κάτι αδιάφορο. Που όμως αν το πάρεις σοβαρά και ασχοληθείς, μπορεί να χαλάσεις την διάθεση σου, και τις όποιες σχέσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Κι επειδή όπως έχεις καταλάβει σε αυτή την ζωή λίγα είναι τα σπουδαία και τα σοβαρά, κράτα μικρό καλάθι, γιατί μόνο έτσι μπορεί να βγεις αλώβητος!

Ερμής και Δίας, έρχονται να ενισχύσουν την τάση αυτή της υπερβολής, που μπορεί να σε κάνει να χάνεις το μέτρο και να μεγαλοποιείς ακόμα και τα ασήμαντα πράγματα. Είτε αυτό είναι μια λέξη είτε ένα γεγονός, το σίγουρο είναι πως μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι έχει πραγματικά. Το νου σου μην παραπλανηθείς.

Αξιοποίησε την ενέργεια των ημερών για να βγεις, να περάσεις καλά, να δεις ανθρώπους και από το παρελθόν σου, και γενικά κινήσου σε ένα χαλαρό και επιφανειακό κλίμα ως προς τις συζητήσεις σου.

Αν ανήκεις στους Διδύμους Τοξότες , Παρθένους και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου πως κάθε είδους υπερβολή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σε βλάψει.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος

Στον αντίποδα της όψης αυτής η Αφροδίτη, σε ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και πάλι στην ημέρα της Παρασκευής, σε προτρέπει να συνεργαστείς και να επικοινωνήσεις μέσα σε ένα πνεύμα αξιοπιστίας και σταθερότητας.

Ότι έχει μέτρο και όρια, μπορεί να σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμο και πάρα πολύ αποτελεσματικό. Είτε αυτό αφορά τις οικονομικές σου συναλλαγές, είτε τις επαγγελματικές συζητήσεις σου, είτε τις προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις λοιπόν την ευκαιρία να επιλύσεις θέματα, αρκεί να κινηθείς με μέτρο και σύνεση.

Επιπλέον, το τριήμερο αυτό έχει και άλλο ένα πλεονέκτημα. Τη δυνατότητα να επανέλθεις σε κάποια από τα πρόσωπα του παρελθόντος σου και να κάνεις κάποιες εποικοδομητικές και ξεκάθαρες συζητήσεις μαζί τους. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πόσο συγκεκριμένος και σαφής είσαι και εσύ, και κατά πόσο έχεις οργανώσει και αυτό στο οποίο στοχεύεις. Και επειδή θα έχεις την τάση να λειτουργείς παρορμητικά, καλό είναι να το έχεις πρώτα σκεφτεί και μετά να το πράξεις, αν θέλεις να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κινήσεις σταθεροποίησης τόσο στα θέματα που τους απασχολούν, στην επαγγελματική ζωή ή στα οικονομικά τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2019 09:00:00