blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 – 6 Οκτωβρίου: Ο Άρης στον Ζυγό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 – 6 Οκτωβρίου: Ο Άρης στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 - 6 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως ο Άρης στον Ζυγό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τις 19 Νοεμβρίου

Στην ελληνική μυθολογία ο Άρης εμφανίζεται πολεμοχαρής και προκλητικός. Εκπροσωπεί την πολεμική διάθεση, την τάση για διεκδίκηση, την ανδρεία και τη δύναμη, που όμως είναι επικίνδυνη.

Στην Ιλιάδα αναφέρεται πως, σύμφωνα με τον πατέρα του, τον Δία, ο Άρης ήταν ο πιο μισητός Θεός. Απαριθμίζονται επίσης οι πολλοί απόγονοί του και οι ερωτικές του σχέσεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Θεά του έρωτα Αφροδίτη, που ήταν παντρεμένη με τον Ήφαιστο, τον Θεό της χειρονακτικής εργασίας.

Ο Άρης στην αστρολογία είναι ο πλανήτης που αναζητά τη δράση, την ορμή, τη διεκδίκηση, τη μάχη, στην οποία θα καταφέρει να επιβάλλει αυτό που θέλει. Είναι η βροντερή φωνή που ακούγεται, η γροθιά που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, χωρίς να σκεφτεί τίποτε άλλο. Θα πάρει αυτό που χρειάζεται, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα!

Στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, περνά σε περιοχές τελείως ασύνδετες με την φύση του. Θα αναγκαστεί να βάλει πλαίσιο στην ορμή του και στον τρόπο που θα εκφραστεί, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου! Δεδομένου του ότι η μάχη αποτελεί για αυτόν μέρος της ύπαρξης του, όταν του την στερήσεις, θα νιώσει δυστυχής και ηττημένος.

Η νοοτροπία του Ζυγού είναι η σύνδεση με τους άλλους, η αρμονία, η συνύπαρξη, ο τρυφερός έρωτας. Ο Άρης, λοιπόν, που θέλει οτιδήποτε κάνει να έχει ορμή και δύναμη, στην περιοχή του Ζυγού, βρίσκεται σε αδυναμία. Αναγκάζεται να ακολουθήσει τις επιταγές του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται, να ακολουθήσει τον ειρηνικό δρόμο που του επιβάλλει ο Ζυγός, να βάλει τα καλά του, να βγει στο σαλόνι και να είναι ευγενικός με τον κόσμο γύρω του. Αυτό, όμως, είναι απόλυτα αντίθετο με τη φύση του. Κατά συνέπεια, χάνει το κέφι του, τη ζωντάνια του, την όρεξη του για δράση και απλά συμβιβάζεται... Θα αντιδράσει, βέβαια, όταν κάτι δεν του αρέσει, αλλά υποτονικά, διπλωματικά, συχνά μέσα σε κρίσεις υστερίας και έντασης.

Την περίοδο αυτή οι τόνοι πέφτουν, η δράση περνά σε δεύτερο ή και τρίτο πλάνο... Αποκτάμε αυτή τη μαλθακότητα, που δεν μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας όταν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν το θέλουμε. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσουμε, να υψώσουμε τη φωνή και το ανάστημα μας, να φωνάξουμε ή να διεκδικήσουμε.

Το καλό εδώ είναι πως ο Άρης βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και μάλιστα από έξαρση, αφού ο Άρης εξυψώνει τον Κρόνο και ο Κρόνος τον Άρη. Αυτό είναι εξαιρετικά επιβοηθητικό για το διάστημα που θα διανύσουμε, ακόμα και όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν μέσα από όψη τετραγώνου.

Η αμοιβαία υποδοχή από έξαρση, μας λέει ότι οι δύο πλανήτες υπεραγαπούν ο ένας τον άλλον. Έχουν ενθουσιασμό ο ένας για τον άλλον. Θα προσφέρουν πρόθυμα το χέρι τους να βοηθήσουν όταν υπάρχει ανάγκη. Έτσι εδώ, ο Κρόνος απλώνει τον χέρι του στον Άρη και τον στηρίζει.

Αυτό σημαίνει πως η περίοδος αυτή θα δημιουργήσει ενδεχομένως συμμαχίες μέσα από τις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε ότι σχεδιάζουμε. Ίσως υπάρξει υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα ή από πρόσωπα ισχυρά που βοηθούν τα σχέδια μας.

Ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται είναι και οι σχέσεις που στον κύκλο αυτόν γίνονται πιο υποτονικές και χάνουν κάτι από τον ενθουσιασμό και τη δυναμική τους.

Βέβαια, λίγο αργότερα, στις 8 του μηνός, η Αφροδίτη περνά και αυτή στο ζώδιο του Σκορπιού, και με την σειρά της θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη. Μόνο που θα είναι δύο πλανήτες σε αδυναμία και δεν θα είναι εύκολο να αλληλοϋποστηριχτούν.

Αυτό σημαίνει: Σε θέλω, αλλά δεν μπορώ να σε διεκδικήσω, επειδή δεν έχω τον τρόπο ή τη δύναμη.

Αυτά συμβαίνουν έως τις 19 Νοεμβρίου που ο Αρης θα περάσει στο σπίτι του στον Σκορπιό, κι εκεί ο πλανήτης θα αποκτήσει ξανά τη δυναμική που του πρέπει.

Από τη νέα θέση του Άρη επηρεάζονται οι Κριοί και οι Ζυγοί, που μπαίνουν σε μια περίοδο, μέσα από την οποία δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες, ενώ οι Δίδυμοι και Υδροχόοι θα έχουν την ευκαιρία μιας ανανέωσης ως προς τους στόχους και τις σχέσεις τους.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2019 09:00:00