blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 8 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

 
Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 8 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο 6 – 8 Μαρτίου μας προειδοποιούν για μια διαδρομή ανάμεσα στον κόσμο της φαντασίας και την πραγματικότητα.

Sponsored Links

Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα την Κυριακή στην ευαίσθητη περιοχή των Ιχθύων. Οι μέρες αυτές σε καλούν να ανακαλύψεις αυτό που κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, πίσω από το προφανές, εκεί που ανταμώνει το όνειρο σου με την φαντασία σου…  Εκεί που οι επιθυμίες σου αποκτούν υλική υπόσταση, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν...

Και είναι αυτό το αντάμωμα που σου ξυπνά την άλλη πλευρά του εαυτού σου, την πιο ονειρική, την πιο “φευγάτη”. Εκεί που δραπετεύεις όταν η καθημερινότητα σου γίνεται ασφυκτική και δύσκολη. Εκεί που νιώθεις ανάλαφρος σαν πούπουλο, χωρίς έννοιες και προβληματισμούς.

Εκεί που μπορείς να αισθανθείς ότι θέλεις, χωρίς να το μοιραστείς με κανέναν… γιατί όλα όσα μιλούν στην ψυχή σου είναι δικά σου και μόνο δικά σου… Εκεί που μπορείς να ξορκίσεις κάθε κακό, κάθε δυσκολία, κάθε εμπόδιο, κάθε μιζέρια και να χορέψεις ελεύθερος πάνω στην άκρη του σύννεφου…

Αλήθεια η ψέμα; Πραγματικότητα η ουτοπία;  Ποιος το ορίζει, αν όχι εσύ;

Αν αυτή η μοναδική ολοδική σου στιγμή είναι ικανή να διώξει μακριά κάθε κακή σκέψη η δυσάρεστο συναίσθημα, επιβάλλεται να την δοκιμάσεις.  Είναι μια εμπειρία, ένας τρόπος να κρατάς τις ισορροπίες σου σε αυτόν τον δύσκολο κόσμο.  Φτιάχνεις τον δικό σου κόσμο! Εκεί που γίνεται ότι εσύ θέλεις και επιλέγεις!  Μην ανησυχείς, αν το πιστέψεις, μπορεί να συμβεί!  Γιατί όλα ξεκινούν από εκεί… από τον κόσμο της φαντασίας σου!

Βέβαια, από την άλλη μεριά, υπάρχει πάντα και η παγίδα να παρασυρθείς από τις βαθιές σου επιθυμίες και να θελήσεις να κάνεις πράγματα που αν και σου υπόσχονται επίγειους παραδείσους, είναι προσωρινά και ενίοτε έχουν άσχημες συνέπειες.

Η “φυγή” σου μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Αλκοόλ, εφήμερες σχέσεις και ό,τι μπορεί να σου υποσχεθεί την τεχνητή ευτυχία που αναζητάς…  Εσύ επιλέγεις τον τρόπο που θα αποδράσεις. Κι εσύ πληρώνεις και το τίμημα επίσης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι τις μέρες αυτές να είστε απόλυτα ξεκάθαροι στο τι θέλετε να κάνετε και πως θα το διαχειριστείτε. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε, να κάνετε την λάθος κίνηση, να εξαπατηθείτε ή και να εξαπατήσετε, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα.

Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό και πάλι στην ημέρα της Κυριακής.  Ο έρωτας, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα του όρια και πλαίσια.  Ναι, είναι αλήθεια πως πάντα ό έρωτας έχει την τάση να το κάνει αυτό.

Μόνο που τώρα γίνεται ξαφνικός, απρόβλεπτος, ανατρεπτικός, μιας και οι δύο πλανήτες είναι ειδικοί στο να φτιάχνουν τα κατάλληλα σκηνικά για να σε πυροδοτήσουν.

Ξαφνικές γνωριμίες και ιδιαίτερες ερωτικές ιστορίες κάνουν την εμφάνιση τους, που φουντώνουν σαν μια φλόγα που την φυσά ο άνεμος…  Μαζί με το σκηνικό του Ήλιου - Ποσειδώνα, η ανάγκη σου για ονειροπόληση μπορεί να σε παραπλανήσει, και να πιστέψεις πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου!

Προσοχή! Καθώς το σκηνικό είναι άκρως παραπλανητικό, εύκολα μπορεί να διαπιστώσεις πως ο “θησαυρός” σου είναι μόνο άνθρακας!  Παράλληλα, οι τσακωμοί και οι ρήξεις αποτελούν μέρος της καθημερινότητας, γι’ αυτό το νού σου!  Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται τις μέρες αυτές!

Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι  να κρατήσεις μικρό καλάθι και στα καλά, αλλά και στα δύσκολα. Και να θυμάσαι πως τα φαινόμενα απατούν! Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό τριήμερο σε όλους!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2020 09:00:00