blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 - 8 Νοεμβρίου 2018: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 - 8 Νοεμβρίου 2018: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 5 έως 8 Νοεμβρίου. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα επηρεάσει το ζώδιο σου. Ίσως αυτή να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες της χρονιάς, μιας και τα γεγονότα που φέρνει είναι πολλά και σημαντικά.

Sponsored Links

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Την Τετάρτη κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στην 15η μοίρα του Σκορπιού, και για πολλούς λόγους δημιουργεί έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό κύκλο.

Κάθε μήνα υπάρχει μια Νέα Σελήνη, μια αρχή και μια Πανσέληνος που είναι η κορύφωση των γεγονότων.

Στον Σκορπιό, η έναρξη πηγάζει από… μέσα σου και οφείλεται στην ανάγκη του να αφουγκραστείς, να κατανοήσεις αυτά που χρειάζεσαι κι εκείνα που σε φοβίζουν. Νιώθεις την επιθυμία να ανακτήσεις τον έλεγχο, τόσο του ίδιου σου του εαυτού, όσο και των γύρω σου, σε μια προσπάθεια να ξορκίσεις τους ‘’δαίμονες’’ της ψυχής σου, αυτούς που σου δημιουργούν το φόβο και την απογοήτευση και σε απομακρύνουν από την υλοποίηση των στόχων σου.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό έχει όλη την δεκτικότητα και την ευαισθησία που χρειάζεται για να μπει μέσα του, βαθιά στις ρίζες της ύπαρξης του και να βρει το κύτταρο του, αυτό που θα του δώσει μια νέα γέννηση! Ναι, ο Ήλιος στον Σκορπιό χρειάζεται πάντα ένα στόχο, για τον οποίο θα παλέψει πολύ και σκληρά γι αυτόν!

Η Σελήνη εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, με την λίμπιντο, τον προστατευμένο οργανισμό, κλεισμένο μέσα στην μήτρα.

Τι πρέπει να προσέξεις!

Η Σελήνη στον Σκορπιό θεωρείται σε πτώση. Δημιουργεί έντονα πάθη στο άτομο, ακριβώς επειδή δεν αντέχει να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί τα συναισθήματά του. Ο φόβος της παράδοσης στην σεξουαλικότητα και της έλλειψης αυτοελέγχου είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που προκαλεί η Σελήνη όταν βρίσκεται στο ζώδιο αυτό.

Ο κύκλος αυτός, λοιπόν, σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με όλα τα τραύματά σου, τους φόβους και τον καταπιεσμένο θυμό σου, να καταδυθείς στον πυρήνα της ύπαρξής σου. Στόχος είναι το να ανακαλύψεις τον κρυμμένο σου θησαυρό, αυτόν που κουβαλάς χρόνια μέσα σου, αλλά έχεις αρνηθεί συστηματικά να τον δεις… μιας και ο φόβος για το άγνωστο σε κυριεύει… Ο Καζαντζάκης λέει “Πως αν κοιτάξεις τον φόβο στα μάτια, ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει!”

Η Σελήνη σε καλεί να φωτίσεις το εσωτερικό σου σκοτάδι… Πως διαχειρίζεσαι τα σοβαρά θέματα στη ζωή σου; Ποιά είναι τα κίνητρά σου; Πώς παίρνεις τις αποφάσεις, με τη λογική ή με την καρδιά σου; Μήπως αρνείσαι να δώσεις στον εαυτό σου χαρά, επειδή φοβάσαι μην τυχόν και πληγωθείς; Και τελικά … Ζεις ή απλά Υπάρχεις;

Τις περισσότερες φορές, οι πεποιθήσεις σου έχουν γίνει τόσο στέρεες μέσα σου, ώστε να σε κάνουν να αντιδράς μηχανικά σε κάθε τι που προκύπτει και να μη βάζεις καθόλου φίλτρα επεξεργασίας κατάλληλα με την περίπτωση που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό σε κάνει να χρωματίζεις με το ίδιο και απαράλλαχτο χρώμα τις ημέρες, τις νύχτες σου, τις εποχές, τους ανθρώπους, τον έρωτα…. Αυτές σου οι πεποιθήσεις χρειάζεται να επανεξεταστούν, να διερευνηθούν και να αλλάξουν.

Τα Φώτα (Ήλιος & Σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Χρειάζεται να αναζητήσεις τον στόχο σου, τα ιδανικά σου και να χτίσεις νέες γέφυρες με τον νέο σου εαυτό. Αυτές θα είναι γέφυρες της αγάπης, της συμπόνιας, της φιλευσπλαχνίας, που θα σου επιτρέψουν να πορευτείς προς το άγνωστο, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για τη ζωή. Αυτό συχνά μπορεί να γίνει μέσα από την τέχνη, αλλά, κυρίως, μέσα από πνευματικές αναζητήσεις, που σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου σαν μέρος αυτού του κόσμου.

Ο κυβερνήτης Άρης της Νέας Σελήνης

Παραδοσιακός Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης, που βρίσκεται στην 25η μοίρα του Υδροχόου και πρόκειται να σχηματίσει μια όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα.

Είναι μια σημαντική στιγμή που καλείσαι να επανεξετάσεις όλα τα θέματα του παρελθόντος που αφορούν τις σχέσεις σου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με τον κόσμο γύρω σου. Τώρα μπορείς να δεις τα πράγματα με μια πιο ξεκάθαρη οπτική και να κάνεις εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν επί της ουσίας!

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και προσφέρονται ευκαιρίες, κυρίως επανένωσης των προσώπων που νοιώθουν την ανάγκη να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, να σκύψουν πάνω από τον σύντροφό τους και να πουν μια ειλικρινή συγνώμη, ανοίγοντας τον δρόμο της καρδιάς τους για νέα ταξίδια.

Ο έρωτας τροφοδοτείται από το συναίσθημα και τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να σε απογειώσει!

Ο μοντέρνος κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας, πρόκειται να κλείσει μια όψη εξαγώνου με τα Φώτα.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκείνες οι μεταμορφωτικές εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα και τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου. Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου, και μόνο εσύ μπορείς να την ανακαλύψεις και να την χρησιμοποιήσεις. Προϋπόθεση για αυτό είναι να είσαι ανοιχτός.

Από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζονται θετικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καινούργια δημιουργικά ξεκινήματα, να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος και θέσουν σε μια νέα βάση τις όποιες υποθέσεις τους.

Εξαιρετικά σημαντικό στον κύκλο αυτόν, όμως, είναι και κάτι άλλο.

Αναμένοντας τον Δία στον Τοξότη

Ο ΔΙΑΣ, ο πλανήτης των ευκαιριών και της τύχης αλλάζει ζώδιο στις 8 Νοεμβρίου και πηγαίνει στο… σπίτι του στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή που κινητοποιεί τα γεγονότα, και τις εξελίξεις τους, και βοηθά το όλο κλίμα για τον επόμενο χρόνο τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.Ευκαιρία, λοιπόν, για προετοιμασία και δράση. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2018 19:00:00