blank
 
blank

Ώρα για τύχη! Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 – 8 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία.

 
Ώρα για τύχη! Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 – 8 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 – 8 Αυγούστου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία υλοποιεί τις επιθυμίες σου..

Ώρα να πάρεις πίσω όλα αυτά που σε ζόρισαν και σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Nα αρχίσεις να πιστεύεις πως στη ζωή αυτή γίνονται και καλά, πολύ καλά πράγματα!

Ο Ήλιος συναντά τον Δία μέσα από μια όψη τριγώνου, την Πέμπτη 8/8/2019 και ο μεγάλος ευμενής του ζωδιακού, ως ένα άλλο «Τζίνι», έρχεται να μεταμορφώσει την καθημερινότητα σου, ικανοποιώντας όχι μόνο τρεις ευχές, αλλά όσες επιθυμείς. Ειδικά αν ανήκεις σε αυτούς που το προσωπικό τους ωροσκόπιο ενεργοποιείται και από τεχνικές πρόβλεψης, η περίοδος αυτή ίσως να είναι και η πιο τυχερή της χρονιάς σου. Κι εδώ, μιλάμε για καθαρή και ανόθευτη τύχη, μιας και ο Δίας δεν θα έρθει να σε ρωτήσει τι έκανες, πώς τα πήγες μέχρι τώρα, αν ήσουν καλό παιδί... Όχι!

Θα έρθει, θα σου δώσει τα δώρα του και θα φύγει! Μια νέα δουλειά, μια κερδοφόρα οικονομική συμφωνία, χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, ένα νέο έρωτα και ό,τι άλλο δεν φαντάζεσαι! Ωστόσο, να θυμάσαι πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και πως μπορεί, πολλές φορές, οι ευκαιρίες να μην έρθουν με το πρόσωπο που εσύ τις είχες φανταστεί, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι περίμενες. Είναι, λοιπόν, στο χέρι σου να αντιληφθείς το καλό του πράγματος και να μην αφήσεις τίποτα να περάσει χωρίς να το εξετάσεις διεξοδικά.

Πέρα όμως από την εύνοια του Ηλίου με τον Δία, στην εβδομάδα αυτή και ειδικότερα την Πέμπτη, οι χαρές και τα πανηγύρια έρχονται και από την όψη του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία! Αυτό, σε πρώτη ανάγνωση σημαίνει μια ατελείωτη διάθεση για ψώνια, κατανάλωση, αγορές που εκτονώνουν την ψυχολογία σου, ακριβά αντικείμενα που έχεις την διάθεση να αγοράσεις. Παράλληλα ψάχνεις τη χαρά, αλλά και τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.

Ναι! Πρόκειται για την πιο ερωτική εποχή του καλοκαιριού! Ο δείκτης της αδρεναλίνης χτυπάει κόκκινο και έχουν την τιμητική τους τόσο οι παλαιότεροι έρωτες, όσο και οι νέες γνωριμίες που θα σε συνεπάρουν και θα σε παρασύρουν σε άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες διαδρομές.

Αυτή η συγκυρία που δημιουργείται τώρα είναι μοναδική, γι’ αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο!

Και ειδικά αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ετοιμάσου για μοναδικά δώρα, που μόνο το σύμπαν ξέρει να χαρίζει!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-08-2019 19:00:00