blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 5 μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2018: Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 5 μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2018: Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 5 μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων, κάτι που διογκώνει τα γεγονότα της καθημερινότητας, τα συναισθήματα, και πολλές φορές μας κάνει να αντιδρούμε σε αυτά με μια υπερβολή.

Κι επειδή τις ημέρες αυτές είναι εύκολο να χάσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά και να αντιδράσουμε με υπερβολή, καλό είναι ούτε να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ούτε και να κάνουμε κινήσεις που μπορεί στη συνέχεια να μετανιώσουμε.

Η επιρροή της Υδροχοϊκής ενέργειας, (Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Υδροχόο) μας συντονίζει σε ένα κλίμα πιο επαναστατικό, έτσι  που δεν είναι εύκολο να ανεχτούμε ούτε συμβιβασμούς, ούτε και συμπεριφορές που δεν μας αρέσουν. Με κάθε τρόπο, δημιουργείται η ανάγκη μιας αποδέσμευσης από καταπιεστικές καταστάσεις ή πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσει και αρκετή αναστάτωση.

Είναι μεγαλύτερη η ανάγκη να στραφούμε σε παρέες, φίλους η ομοϊδεάτες, εκεί που και νοιώθουμε πιο ελεύθεροι, είμαστε περισσότερο ο εαυτός μας, και ανταλλάσουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας με μια μεγαλύτερη άνεση.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Κάτι που θα λειτουργήσει επιπρόσθετα στο όλο κλίμα, είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την Τετάρτη και επηρεάζει όλες τις ημέρες από την αρχή της εβδομάδας, δυναμώνοντας την διάθεση σου για ελευθερία. Αρκεί  μερικές φορές ένα απλό γεγονός, να γίνει η αιτία για επαναστατικές κινήσεις!

Παράλληλα υπάρχει και μια τάση που σε σπρώχνει να κάνεις κάτι διαφορετικό... κάτι που σε βγάζει από την πεζή ρουτίνα της καθημερινότητας και σου δίνει νέες εμπειρίες ή καινούργιες προοπτικές. Οι ημέρες αυτές έχουν έντονη κοινωνικότητα και κάποιες προσκλήσεις που έρχονται ξαφνικά και σου δίνουν την ευκαιρία για εκτόνωση.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Έχουν και ανανέωση ερωτικού χαρακτήρα, μια και οι απρόσμενες συναντήσεις τόσο με πρόσωπα που έχεις να δεις εδώ και καιρό, όσο και αναπάντεχες συναντήσεις με νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου δυναμικά δεν θα λείψουν, προσφέροντας σου συγκινήσεις που έχουν άκρως αναζωογονητικό χαρακτήρα!

Από την όψη του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα έχουν την ευκαιρία να βγουν έξω από την συνηθισμένη τους ροή και να ζήσουν πιο έντονα, σε ένα ευχάριστο κλίμα που μπορεί να τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2018 19:00:00