blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 – 8 Σεπτεμβρίου 2019: Γλέντια και χαρές.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 – 8 Σεπτεμβρίου 2019: Γλέντια και χαρές.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 – 8 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία. Διασκέδαση, νέες και παλιές γνωριμίες στο προσκήνιο.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία: Ώρα να το ρίξουμε έξω!

Και στο τριήμερο αυτό συνεχίζεται το μπαράζ όψεων, που σκοπό έχουν να σου δώσουν έναν ακόμα λόγο να λειτουργήσεις δυναμικά.

Την αυλαία ανοίγουν δύο παλιοί σου γνώριμοι, ο Ερμής και ο Δίας, που συναντιούνται για άλλη μια φορά την Παρασκευή, μέσα από μια όψη τετραγώνου για να σε ξεσηκώσουν σε γλέντια και χαρές.

Παράλληλα και ο Ήλιος, με πολλά ραντεβού, τόσο το τρίγωνο του με τον Κρόνο, όσο και το τετράγωνο του με τον Δία, υπόσχεται να μην σε αφήσει σε ησυχία.

Οι λόγοι για να το ρίξεις έξω πολλοί, με πρώτο και καλύτερο τη διάθεση σου για κάθε είδους υπερβολή, που δεν θα είναι εύκολο να την ελέγξεις, ώστε να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Και ας φωνάζει ο “μπάρμπα” Κρόνος ότι του χαλάνε το μαγαζί αυτές οι τρελοπαρέες που μαζεύτηκαν γύρω του... Τι τα θες; Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ο λόγος να του χαλάσει τον ύπνo του, τα πλάνα του και ό,τι έχει επιμελώς οργανώσει.

Από την άλλη, αυτές οι υπερβολές είναι που ομορφαίνουν την ζωή σου, την βγάζουν από την ρουτίνα της και της δίνουν χρώμα. Ε… δεν θέλεις και πολύ για να τα αφήσεις όλα πίσω και να τρέξεις ξέγνοιαστος εκεί που λαχταρά η καρδιά σου… Η διασκέδαση, τα ξέφρενα πάρτι σε καλούν και το καλοκαίρι κρατά καλά ακόμα. Εκεί που γίνεται τζέρτλελο και σαματάς, εκεί μπορείς να χαμογελάς και να χαίρεσαι... Λίγο που γύρισες από διακοπές και σου κακοφαίνεται, λίγο που η ρουτίνα έχει μπει και πάλι για τα καλά στην ζωή σου, δεν την χάνεις αυτή την ευκαιρία. Να το ρίξεις και πάλι εξω. Χωρίς πρέπει και γιατί.

Να το ευχαριστηθείς βρε αδελφέ!

Βεβαίως σε αυτό το πάρτι της υπερβολής, δεν θα λείψουν και βαρύγδουπες δηλώσεις, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αυτά που λέγονται σε μια στιγμή χαράς και ευφορίας και λίγο παρακάτω χάνονται στο φύσημα του ανέμου.

Βλέπεις μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι ο Ερμής συναντά και τον Ποσειδώνα, σε όψη αντίθεσης, δημιουργώντας τα δικά του σκηνικά. Την καλύβα την κάνει παλάτι, τον βάτραχο πρίγκιπα, την κολοκύθα αμάξι και μάλιστα λαμπερό και πολυτελές. Φερράρι ας πούμε. Κι εσύ που βλέπεις, αλλά όχι με τα μάτια της λογικής σου, αλλά με τα μάτια της επιθυμίας σου, ενθουσιάζεσαι- κάνεις όνειρα και σενάρια! Όμως, λίγο παρακάτω, θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να αποκτήσουν και πάλι την πραγματική τους διάσταση. Να έχεις μείνει μόνος και απογοητευμένος. Γιατί λίγο η γενικότερη αισιοδοξία που επικρατεί, λίγο που Ερμής – Ποσειδώνας συνηγορεί στο ψέμα, η προσοχή είναι απαραίτητη. Και μέσα σε όλο αυτό το κομφούζιο, η ωραία του ζωδιακού η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα το Σάββατο.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται κι ο έρωτας, να εμπλουτίσει το σκηνικό, και μέσα σε όλο αυτό δεν είναι σίγουρο τι πρέπει να πιστέψεις και τι όχι.

Συναντήσεις όλο πάθος και ένταση προμηνύονται! Το πλανητικό σκηνικό παίρνει φωτιά, κι καρδιά σου επίσης!

Είναι σίγουρο πως το τριήμερο αυτό ερωτεύεσαι ή αναβιώνεις παλιούς σου έρωτες που εμφανίζονται φλογεροί διεκδικώντας άλλη μια ευκαιρία στην καρδιά σου.

Ο έρωτας θα γράψει και πάλι το όνομά του με φωτεινά γράμματα και είναι σίγουρο ότι η κάθε στιγμή που εμπλέκεσαι μαζί του τις μέρες αυτές θα σου μείνει αξέχαστη.

Κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει και παρακάτω φυσικά.

Το «πάρτι» ευνοεί τους εκπροσώπους της γήινης τριπλόττητας του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που σίγουρα έχουν πολλά να ζήσουν και φυσικά να νιώσουν, ωστόσο μια προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Εύνοια όμως εισπράττουν και οι Τοξότες του δευτέρου, μιας και ο Δίας πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις των ημερών, που μπορούν είτε να περάσουν ένα πολύ όμορφο τριήμερο είτε να εκμεταλλευτούν και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-09-2019 09:00:00