blank
 
blank

Ο Κρόνος σε σύνοδο με Πλούτωνα

 
Ο Κρόνος σε σύνοδο με Πλούτωνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Κρόνος σε σύνοδο με Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου 2020 αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Οι δυο αργοί πλανήτες συναντώνται σπάνια (κάθε 33 -37 χρόνια), όμως οι συναντήσεις τους ορίζουν μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της συνόδου σε κοσμικό και προσωπικό επίπεδο και δείτε στο βίντεο πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Sponsored Links

Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας: Η ώρα των αλλαγών.

Ο Κρόνος είναι ο άρχοντας του κάρμα, ο κύριος του πεπρωμένου. Συμβολίζει τα όρια, τον περιορισμό, τις δομές, την αυτοπειθαρχία που χρειάζεται να έχει το άτομο για να ελευθερώσει την ψυχή του.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που η δράση του αφορά την έκρηξη και τον μετασχηματισμό. Συμβολίζει την ανάγκη για επιβίωση. Την εσωτερική δύναμη που ανασύρεται σε δύσκολες περιόδους.

Οι δυο τους ενώνονται στις 12 Ιανουαρίου 2020, ανοίγοντας έναν μακρύ κύκλο αλλαγών στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά και στις ζωές μας.

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι κύκλοι. Αυτούς καλούμαστε να ακολουθήσουμε και πάντα για να ανοίξει ένας καινούργιος, χρειάζεται να κλείσει ένας παλιός.

Και αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Το να ξεριζώσεις μια συνήθεια που μπορεί να μην σου κάνει καλό, να το γνωρίζεις, αλλά έχεις μάθει να ζεις με αυτήν.

Όμως επειδή το σύμπαν έχει την δική του σοφία, οργανώνει έτσι τα γεγονότα που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επόμενη φάση σου.

Και αυτό θα επηρεάσει τόσο τη ζωή μας όσο και το συλλογικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε πολίτες αυτού του κόσμου, επηρεαζόμαστε από τα γεγονότα του και αλληλεπιδρούμε με το κάθε σύστημα το οποίο μας περιλαμβάνει, εφ’ όσο επηρεάζεται και αυτό.

Τίποτα δεν στέκεται μόνο του, όλοι επηρεάζουμε τα πάντα γύρω μας, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε.

Ζούμε σε μια εποχή που η οικονομική κρίση βρίσκεται στο αποκορύφωμα της και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν έχουμε να δούμε σημαντικές αλλαγές του μέχρι τώρα τρόπου της διαχείρισης αλλά και κατανομής του πλούτου.

Βεβαίως όταν μιλάς για Κρόνο –Πλούτωνα, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το μέγεθος της αλλαγής και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο διάστημα που διανύουμε.

Από την άλλη μεριά ο Κρόνος έρχεται να αποδομήσει ότι δεν είναι υγιές, κάθε σύστημα η κατάσταση που δεν έχει υγιείς βάσεις. Ο Πλούτωνας θα το ισοπεδώσει ριζικά.

Η πίεση θα ενταθεί λίγο πριν την κορύφωση της όψης, και λίγο μετά, ωστόσο τα αποτελέσματα των δύο πλανητών είναι μακροχρόνια και σηματοδοτούν την αρχή ενός κύκλου σημαντικών αλλαγών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκεί προβλέπεται να υπάρξει μια σειρά δραματικών αλλαγών, που είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν σαρωτικά το μέχρι τώρα σαθρό οικοδόμημα της παγκόσμιας οικονομίας.

Βεβαίως το αποτέλεσμα μπορεί να μην το δούμε άμεσα, αλλά μετά από κάποιο διάστημα ή ακόμα και χρόνια.

Το σημαντικό και καθοριστικό στο διάστημα αυτό είναι η ανάληψη των ευθυνών, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί μια ουσιαστική αλλαγή.

Σε προσωπικό επίπεδο, και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των ζωδίων, η εποχή αυτή προοιωνίζει εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές.

Θα υπάρξουν σημαντικά κλεισίματα κύκλων, σε ότι μπορεί μέχρι τώρα να έχει πάψει να λειτουργεί. Μπορεί να αφορά την καριέρα ή την προσωπική ζωή.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απώλειες που θα αναγκάσουν σε αλλαγές και μπορεί να υποχρεωθείτε να εγκαταλείψετε κάτι, που όμως μέχρι τώρα δεν έχει όφελος και απλά το συντηρείτε.

Ωστόσο ότι γίνεται τώρα, όσο και αν φαίνεται δύσκολο, είναι αφενός κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, ωστόσο δεν είχατε καταφέρει να διαχειριστείτε, αλλά και αφορά την εξελικτική σας πορεία. Γι αυτό καλείστε σε συνειδητές επιλογές και δράσεις προκειμένου να διευκολυνθείτε στην όποια μετάβαση πρόκειται να συμβεί.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2020 19:00:00