blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 – 9 Μαΐου 2019: Ο Άρης σε αντίθεση με Δία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 – 9 Μαΐου 2019: Ο Άρης σε αντίθεση με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 6 – 9 Μαΐου 2019. Μάθε πως ο Άρης σε αντίθεση με Δία, ο Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό και οι διάφορες όψεις της Αφροδίτης  θα επηρεάσουν αυτές τις ημέρες το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης σε αντίθεση με Δία

Ο Άρης και ο Δίας σε αντίθεση ανοίγουν την αυλαία της εβδομάδας, και προειδοποιούν για πολλές μικρές ή και μεγάλες εκρήξεις! Οι όψεις του Άρη με τον Δία είναι από τις πλέον φορτισμένες ενεργειακά, πυροδοτώντας πολλές καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικά!

Είναι αυτή η μικρή σπίθα που σιγοκαίει εδώ και κάποιον καιρό και απότομα θεριεύει και κατακαίει τα πάντα στο πέρασμα της. Οι μέρες δεν προσφέρονται καθόλου, ούτε για υπερβάσεις ούτε και για να ξεπερνάς τα όρια που έχεις, γιατί το “μπαρούτι” που σκορπίζουν αυτοί οι δύο είναι πολύ εύκολο να πάθει ανάφλεξη!

Οι δύο αυτοί πλανήτες θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά μας θέματα, όσο και σε συλλογικό επίπεδο χώρες που επηρεάζονται από την όψη τους. Γιατί εδώ η όποια διαφωνία η αντιπαράθεση, περάσει τις διαχωριστικές γραμμές μπορεί να καταλήξει σε ακραία αντιπαράθεση που δεν μπορεί να μαζευτεί με τίποτα!

Βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η υπέρβαση των ορίων μπορεί να αποβεί σε κάτι καλό και εποικοδομητικό, που θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια μέσα από τον ενθουσιασμό σου και το πάθος σου!

Σε κάθε περίπτωση όμως η παρουσία αυτών των δύο πλανητών σε όψη αντίθεσης, δηλαδή εχθρική, μπορεί εύκολα να φέρει τα πάνω κάτω. Και μπορεί να μην έχει διάρκεια, αλλά ένα ή και περισσότερα πυροτεχνήματα θα εκτιναχτούν!

Σε ότι αφορά τα πιο προσωπικά σου σχέδια και συναισθήματα, είναι μια στιγμή που μπορεί να υπάρξει υπερβολή σε κάθε διεκδίκηση, μια και όταν το συναίσθημα απασφαλίσει δεν ξέρει κανείς που μπορεί να εκτιναχθεί!

Από την όψη των δύο πλανήτων επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να βγουν από τις συνηθισμένες τους δράσεις και κινήσεις και να δημιουργήσουν μεγάλη ένταση στην καθημερινότητα τους τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη φέρνει τα πάνω κάτω

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, η δημοφιλής και αγαπητή Αφροδίτη μπλέκεται σε μια σειρά όψεων με πολλούς πλανήτες, φέρνοντας και αυτή με την σειρά της τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου.

Και αρχικά η συνάντηση της με τον Κρόνο, την Τρίτη, μέσα από μια όψη τετραγώνου, δυσκολεύει το συναίσθημα σου, δίνοντας σου την αίσθηση πως “κανείς δεν με καταλαβαίνει και προτιμώ να μείνω και λίγο μόνος μου!”.

Υπάρχει διάχυτο το συναίσθημα της μοναξιάς, που καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, και να μην εμπλακείς σε καταστάσεις, που πάνω στην ψυχική σου ένταση η απογοήτευση δεν θα αντιμετωπίσεις σωστά.

Γιατί λίγο παρακάτω, την Πέμπτη, σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Δία, αποκαθιστώντας εν μέρει τις ισορροπίες. Ωστόσο παράλληλα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για συναισθηματική ισορροπία, μια και κάθε είδους ανικανοποίητη επιθυμία, μπορεί να οδηγήσει σε διαφόρων ειδών εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις σου, αν αφήσεις την ανικανοποίητη ανάγκη σου να βγει προς τα έξω.

Από τις όψεις της Αφροδίτης επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι που καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουν να εκδηλώσουν παράπονα η δυσαρέσκειες γιατί είναι πολύ εύκολο να οδηγηθούν σε εντάσεις και απογοητεύσεις.

Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Υπάρχουν κι άλλες εξελίξεις στην εβδομάδα αυτή, μια και τη Δευτέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 21 Μαΐου. Η πρώτη του συνάντηση είναι η σύνοδος του με τον Ουρανό, που εκδηλώνεται μέσα από ένταση, νευρικότητα και εκνευρισμό.

Οι δύο αυτοί πλανήτες ωστόσο σηματοδοτούν το απρόοπτο και το ξαφνικό, φέρνοντας μπροστά σου, ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις που σε ξαφνιάζουν και ανατρέπουν τελείως το πρόγραμμά σου. Φυσικά μπορεί και να αφορά νέες γνωριμίες, που κάνουν εντυπωσιακή είσοδο στην ζωή σου.

Από την άλλη μεριά, είναι υπεύθυνοι ακόμα και για ατυχήματα, μια και όλα κινούνται κάτω από μια νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε αυτά.

Από την όψη των δύο πλανητών καλό είναι να προσέχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, που τώρα μπορεί να βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις, ευχάριστες η όχι. Το σημαντικό είναι να δίνουν χρόνο στα πράγματα και να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα.

Ευτυχώς, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, την Πέμπτη, προσδίδει ένα πιο γλυκό και συναισθηματικό χρώμα στις διαθέσεις και τις συμπεριφορές. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2019 19:00:00