blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 – 9 Ιουνίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 – 9 Ιουνίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 7 – 9 Ιουνίου 2019. Μάθε πως η Σελήνη στον Υδροχόο, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Sponsored Links

Ο Ερμής 4° 59’ Καρκίνου σε εξάγωνο με Ουρανό 4° 59’ Ταύρου

Ο Ερμής κάνει την διαδρομή του στον Καρκίνο και το πρώτο του ραντεβού είναι η συνάντηση του σε εξάγωνο στις 7 Ιουνίου με τον Ουρανό στο Ταύρο. Και είναι εδώ που το παιχνίδι αναζωπυρώνεται, αποκτά μια νέα φλόγα που σε προκαλεί να αφήσεις πίσω σου τους συμβιβασμούς και τις τυπικότητες και να ακολουθήσεις αυτό που λέει η ψυχή σου.

Το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία να δραπετεύσεις για λίγο από τον ασφυκτικό κλοιό της καθημερινότητας σου. Θυμάσαι; Όπως τότε που ήμασταν παιδιά και δεν χάναμε ευκαιρία για χαρά και εξερευνήσεις.

Εσύ καλείσαι να καλωσορίσεις την ευκαιρία, αλλά και να την αξιοποιήσεις. Η ζωή σου ανοίγει την πόρτα στην χαρά και την αισιοδοξία, πρέπει όμως κι εσύ να μπορέσεις να δεις την ευκαιρία αυτή με ένα πιο καθαρό βλέμμα και να την αδράξεις.

Ίσως τώρα ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πως μια απλή αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή το να βγεις από την ασφάλεια της ρουτίνας σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα λιγάκι πιο θαρραλέο, μπορεί να αλλάξει πολλά!

Στην πραγματικότητα, το αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις κάτι δεν είναι σημαντικό, μιας και το έπαθλο που σου δίνεται τώρα λέγεται εμπειρία ζωής και είναι στο χέρι σου να την ζήσεις.

Με λίγη τρέλα, ίσως ακολουθώντας το απρόβλεπτο και το αντισυμβατικό, θα καταφέρεις να πάρεις μια ανάσα από όσα σε βαραίνουν. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι η ευκαιρία σου. Αυτή που περίμενες, για να ακολουθήσεις μια άλλη διαδρομή.

Ένα ξαφνικό νέο, μια είδηση, μια πρόσκληση, μια απρόσμενη συνάντηση, ένα ξαφνικό ταξιδάκι είναι το εισιτήριο σου για την ελευθερία, που ακόμα και σε μικρές δόσεις μπορεί να αποβεί σωτήρια για τον εαυτό σου, για την ψυχή σου.

Και ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ακολούθησε την ροή των ημερών αυτών. Δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει...

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 3 Ιουλίου

Η Αφροδίτη από την ημέρα της Κυριακής κάνει καινούργιες παρέες και αυτές είναι το ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει έως τις 3 Ιουλίου. Η διάθεση σου γίνεται πιο ανάλαφρη και το ερωτικό παιχνίδι αποκτά μια πιο ζωηρή διάθεση.

Το γνωστό «γύρω- γύρω όλοι», θα παίξει πολύ στο διάστημα που θα διανύσουμε! Πρωταγωνιστεί το φλερτ, που γίνεται μέρος της καθημερινότητας σου, πιο έντονο, πιο ζωηρό και σαφώς πιο ανανεωτικό.

Ο Ήλιος 18° 41’ Διδύμων σε τετράγωνο με Ποσειδώνα 18° 41’ Ιχθύων

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας, πραγματοποιούν μια από τις δύσκολες συναντήσεις τους μέσα από μια όψη τετραγώνου που σχηματίζουν.

Κι επειδή θα ακούσεις πολλά για αυτούς τους δύο τύπους που έχουν την τάση να δημιουργούν ένα ομιχλώδες τοπίο, το πραγματικό ερώτημα που θέτουν είναι: Ζεις με την λογική σου ή με την καρδιά σου;

Aν ανήκεις σε εκείνους που έχουν μάθει όλα να τα επεξεργάζονται και να τα στηρίζουν στη λογική τους, μάλλον φαίνεται να είσαι από τους χαμένους των ημερών αυτών. Μπορείς να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω, να οχυρωθείς στον κόσμο σου και να περιμένεις να περάσει ο καιρός τους, αφού στον κόσμο της ωμής πραγματικότητας, ο Ήλιος- Ποσειδώνας τα κάνουν όλα άνω-κάτω.

Κι επειδή θα ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις για να τους αποφύγεις, να ξέρεις πως όσο ζεις στον κόσμο των «πρέπει», χωρίς να επιτρέπεις στο όνειρο σου να πάρει την σκυτάλη της ζωής σου, είσαι καταδικασμένος να ταλαιπωρείσαι και να απογοητεύεσαι.

Ποιός, όμως, ξέρει την πραγματική σου αλήθεια; Είναι άραγε η λογική ή η καρδιά σου?

Αν νομίζεις πως η λογική λύνει τα προβλήματα, να ξέρεις πως είσαι βαθιά γελασμένος. Εσύ περιμένεις να γίνει ένα θαύμα, αλλά η λογική σου δεν σου επιτρέπει να το κυνηγήσεις, στερώντας σου κάθε δικαίωμα στην ελπίδα, αφού προφανώς δεν πιστεύει στα θαύματα! Κι εκεί είναι που χάνεις το παιχνίδι...

Γιατί η λογική σου πάντα θα σε οδηγεί στον συμβιβασμό, ενώ η καρδιά σου στο όραμα. Μα, για σκέψου λίγο... Όλα από ένα όραμα δεν ξεκίνησαν;

Αν παίξεις λοιπόν το «παιχνίδι» του Ήλιου – Ποσειδώνα με βάση τη λογική, είναι εξαιρετικά πιθανό να διαψευστείς ή ακόμη και να εξαπατηθείς και, κατά συνέπεια, να απογοητευτείς.

Αν, όμως, παίξεις με καθαρή ψυχή και φαντασία, ίσως να ανακαλύψεις τον δρόμο εκείνο που οδηγεί κάπου ανάμεσα στα άστρα, εκεί, δηλαδή, που βρίσκεται και το όνειρό σου.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το νου σου! Ο κλοιός στενεύει κι εσύ καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να αποφύγεις τις παγίδες που θα βρεις τον δρόμο σου! Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-06-2019 09:00:00