blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 8 μέχρι 10 Ιουνίου 2018 με τον Άρη σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 8 μέχρι 10 Ιουνίου 2018 με τον Άρη σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 8 μέχρι 10 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και τη σύνοδο του Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Όπως είδαμε στην προηγούμενη εκπομπή μας, τις ημέρες αυτές βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του Ήλιου σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, που κορυφώθηκε την Πέμπτη, κάτι που μπορεί να μας κάνει να νοιώσουμε περισσότερο κουρασμένοι ή να υπάρχει μια υποτονική διάθεση που μας κάνει σε πολλές περιπτώσεις να αποτραβιόμαστε από τη δράση και να αναζητούμε να μείνουμε μόνοι.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης

Παράλληλα, την Παρασκευή 8/06/2018, έχουμε την σύνοδο του Άρη με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης.

Τι είναι οι Δεσμοί της Σελήνης;

Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι πλανήτες, ούτε φυσικά σώματα, αλλά αυστηρά μαθηματικά σημεία. Τα σημεία όπου το επίπεδο της τροχιάς της Σελήνης τέμνει την Εκλειπτική. Το σημείο που η τροχιά τέμνει την εκλειπτική, καθώς η Σελήνη κινείται με βόρεια κατεύθυνση λέγεται Βόρειος δεσμός και αντιστοίχως, όταν ο κινείται με νότια κατεύθυνση ονομάζεται Νότιος Δεσμός.

Ο Βόρειος Δεσμός ονομάζεται και η “Καρδιά του Δράκου”, ενώ ο Νότιος η “Ουρά του Δράκου”. Βρίσκονται πάντα ο ένας απέναντι από τον άλλον σε ένα γενέθλιο χάρτη.

Ο Βόρειος Δεσμός (Β.Δ.) αφορά την εξέλιξη μας, τις εμπειρίες εκείνες που χρειάζεται να βιώσουμε για να πάμε παρακάτω. Πάντα τα γεγονότα που σχετίζονται με τον Β.Δ. είναι αυτά που μας δυσκολεύουν.

Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει την καταγωγή μας. Απο που προερχόμαστε και τι εμπειρίες έχουμε ζήσει. Οτιδήποτε ακουμπά τον Νότιο Δεσμό μας κάνει να νοιώθουμε οικειότητα μιας και είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά.

Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει πάντα και έναν περιορισμό που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε. Όταν έρχεται σε όψη με κάποιον πλανήτη, μπορεί να μας φέρει και απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που με κάποιο τρόπο μας προκαλούν και πόνο.

Πως θα μας επηρεάσει ο Άρης σε σύνοδο με Νότιο δεσμό

Την Παρασκευή, ο Άρης συναντά σε όψη συνόδου τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν θέματα φύσεως Άρη που στενοχωρούν η προβληματίζουν.

Γενικά, η συγκεκριμένη όψη βοηθά την αναστολή δράσης. Θέματα λοιπόν που έχουν προγραμματιστεί είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσουν για αργότερα. Επιπρόσθετα, χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη προσοχή και στις σχέσεις μας, αφού το έδαφος των διαφωνιών και των αντιπαραθέσεων είναι ιδιαίτερα φορτισμένο αυτές τις ημέρες και είναι πολύ εύκολο να προκληθούν ακόμα και ρήξεις.

Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουμε τις όποιες δράσεις, γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να μην μας βγουν όπως τα περιμέναμε. Θα υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί που δεν θα επιτρέψουν να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Ας αφήσουμε για λίγο πιο κάτω τα σημαντικά και ας οργανώσουμε μεθοδικά τα βήματα μας.

Προσεχώς, ο Άρης περνά σε ανάδρομη πορεία και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δημιουργεί ένα κλίμα αστάθειας ως προς τις δράσεις μας, μια και ότι τώρα προγραμματίζεται, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να χρειαστεί να αναθεωρηθεί.

Η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο δεσμό, επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους που γεννήθηκαν 26, 27, 28 Απριλίου & 13 Μαΐου, Λέοντες 29, 30, 31 Ιουλίου, Σκορπιούς 29, 30, 31 Οκτωβρίου & 14 Νοεμβρίου και Υδροχόους 26, 27, 28 Ιανουαρίου, καθώς και όλους όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια και κοντά στην 7η μοίρα. Τις ημέρες αυτές επιβάλλεται να κρατήσουμε αποστάσεις, καθώς και ώριμη σκέψη απέναντι σε κάθε απόφαση που χρειάζεται να παρθεί. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-06-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι