blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 11 Ιουλίου 2019: o Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 11 Ιουλίου 2019: o Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 8 - 11 Ιουλίου 2019. Μάθε πως o Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και ο  Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη δημιουργεί ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νιώθεις κάτι να φουντώνει μέσα σου, κάτι που σε κάνει θηρίο ανήμερο και τα βάζεις με όλους και με όλα;

Έχεις βρεθεί κι άλλες φορές σε τέτοιες καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις την ισορροπία σου, να ξεπερνάς τα όρια σου, να βγαίνεις εκτός εαυτού. Θυμάσαι; Τις περισσότερες φορές το μετάνιωσες!

Μετάνιωσες γι αυτά που είπες, για τη βιασύνη που έδειξες, για τα συμπεράσματα που έβγαλες, για τον τρόπο με τον οποίο διεκδίκησες αυτά που ήθελες... Μετάνιωσες για όλα...

Τώρα λοιπόν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, θα σου δώσουν πολλούς λόγους που θα σε προκαλέσουν. Να μιλήσεις απότομα, να τσακωθείς, να γίνεις σκληρός, επικριτικός, απόλυτος. Οι κινήσεις σου είναι πιθανόν να προκαλέσουν ρήγματα στις σχέσεις σου!

Μπορείς, όμως, και να το αποφύγεις. Αν αλλάξεις τακτική, έχοντας καταλάβει πως η προηγούμενη δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο στην ημέρα της Τρίτης, ρίχνει λάδι στην φωτιά, και το σκηνικό της καθημερινότητας σου είναι εύφλεκτο! Ίσως νοιώσεις απογοητευμένος ή αποθαρρυμένος, απ’ όλα αυτά που έχεις προσπαθήσει και δεν σου βγήκαν όπως τα ήθελες.

Αυτό σε πιέζει και σου δημιουργεί θλίψη. Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες κρίσεως, αφού σε φέρνουν αντιμέτωπο με τα πεπραγμένα σου. Τώρα κρίνεται το αν θα πληρώσεις ή όχι το αντίστοιχο τίμημα.

Πέρα όμως από την πληρωμή, ο Κρόνος θα σου ζητήσει και την ανάληψη της ευθύνης των πράξεων σου για τις οποίες σε καλεί σε απολογία.

Τίποτα δεν γίνεται έξω από εσένα! Σε όλα έχεις συμμετοχή, είτε το αντιλαμβάνεσαι, είτε όχι! Καλό είναι να το αντιληφτείς, γιατί μόνο τότε μπορείς και να το εξυγιάνεις!

Ήλιος και Κρόνος θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου, στις δικές επιλογές και αποφάσεις. Είναι στο χέρι σου να τις αναλάβεις ή να κατηγορείς όλους τους άλλους για ό,τι σου συμβαίνει!

Και μπορεί το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα να σε καλεί να δεις τον κόσμο γύρω σου μέσα από τα μάτια της ψυχής σου, όμως το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στην ημέρα της Πέμπτης, σου εφιστά για μια ακόμα φορά την προσοχή στους κινδύνους των ημερών.

Λίγο τα νεύρα σου που είναι τεντωμένα, λίγο η βιασύνη σου, λίγο το ότι ένα σωρό απρόβλεπτες καταστάσεις σε βγάζουν έξω από τα νερά σου, είναι πολύ εύκολο όχι μόνο να χάσεις τον έλεγχο, αλλά και να βρεθείς ανάμεσα σε πυρά που σε βάζουν στη μέση και την πληρώνεις χωρίς να φταις!

Πέρα από το ότι μπορεί να σου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι, μιας και κάθε είδους πτώσεις από ψηλά είναι στην εμβέλεια της όψης, κάθε είδους απρόβλεπτες καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να σε αποσυντονίσουν εντελώς!

Και ειδικά σε όσους ασχολούνται με ηλεκτρολογικές εργασίες, ανυψωτικά μηχανήματα ή γενικότερα μηχανές, καλό είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά γιατί οι μέρες είναι και περίεργες και απρόβλεπτες!

Την ενέργεια του ‘Άρη - Ουρανού, αλλά και του Άρη με τον Ερμή, δέχονται οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καλό είναι, λοιπόν, τις μέρες αυτές να κινηθούν με ιδιαίτερη υπομονή και αυτοσυγκράτηση, γιατί το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις γίνεται έκρυθμο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με θέματα του παρελθόντος, τα οποία καλούνται να επανεξετάσουν ή να πάρουν θέση.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2019 19:00:00