blank
 
blank

Τα άστρα από 8 μέχρι 11 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Τα άστρα από 8 μέχρι 11 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 8 μέχρι 11 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Με μια διάθεση να μας εντυπωσιάσει ξεκινά η εβδομάδα, και στο πλανητικό σκηνικό ένα μπαράζ πλανητικών όψεων φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις!

Οι θετικές όψεις των ημερών!!

Τη Δευτέρα τρία εξάγωνα δηλώνουν μια δυναμική παρουσία, και σε ωθούν στο να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να δημιουργήσεις εσύ τις προοπτικές που θα ήθελες στις υποθέσεις σου!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία, Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία, και Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα σου παρέχουν προστασία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και τύχη, έτσι που κάποιες εξελίξεις που έρχονται διεκπεραιώνονται με έναν πιο αβίαστο ή εύκολο τρόπο.

Στο επίκεντρο -για αρχή- τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή, τα οποία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τις ημέρες αυτές και επαναπροσδιορίζονται με έναν πολύ καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο απ ότι στο προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις που δημιουργούνται και πόσο καλά προετοιμασμένος είσαι απέναντι στους όποιους στόχους θέλεις να διεκδικήσεις. Είναι σημαντικό, να είσαι προσεκτικός σε ότι κάνεις, γιατί ο παρορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποτέλεσμα ή συμπέρασμα. Χρειάζεται προσεκτικό φιλτράρισμα και μεθοδικότητα για να μπορέσεις να γίνεις αποτελεσματικός ως προς τις επιδιώξεις σου.

Η παρουσία του Ήλιου, αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, με τον Κρόνο να βρίσκεται και αυτός στον Αιγόκερω, απαιτείται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υπευθυνότητα, σε κάθε μεθόδευση ή κίνηση προκειμένου να μειωθούν τα περιθώρια για λάθη!

Επίσης, η Αφροδίτη συναντά την Τρίτη τον Ήλιο σε όψη συνόδου, αλλά και τον Πλούτωνα, ξεσηκώνοντας ότι σχετίζεται με τα θέματα της καρδιάς σου που τις ημέρες αυτές φαίνεται να… παίρνει φωτιά!

Ας μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη, στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, γίνεται πολύ απαιτητική και αυστηρή, στραπατσάροντας για τα καλά την εικόνα της και το συναίσθημα της, αλλά κυρίως τις σχέσεις της. Τα πάθη ξεχύνονται ασυγκράτητα, καταργώντας κάθε μέτρο και κάθε όριο, και γεννούν επιθυμίες προσδοκίες και απαιτήσεις, που εκφράζονται με ιδιαίτερη ένταση.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Έρωτας, ντύνεται μ’ εκείνο το κατακόκκινο χρώμα που φουντώνει τα συναισθήματα και τα κάνει να λαμπυρίζουν σαν βεγγαλικά στον ουρανό.... Ναι, οι ημέρες αυτές έχουν μεγάλες δόσεις ερωτικής έξαψης, επιθυμίας και πόθων που οδηγούν κάθε σκέψη, κάθε κίνηση και κάθε δράση σου. Η Αφροδίτη σχηματίζει και εξάγωνο με τον αιώνιο Εραστή της τον Άρη, κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα, και να αναζητούν το πρόσωπο εκείνο με το οποίο θα μοιραστούν τα συναισθήματα τους!

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι, και ίσως τώρα να είναι η στιγμή εκείνη που θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει βαθιά και θα σε κάνει να θελήσεις να μοιραστείς μαζί του, αυτήν την άσβεστη ερωτική σου φλόγα που αρκεί μόνο μια σπίθα, μια μικρή παρότρυνση για να φουντώσει!

Νέες γνωριμίες, που έρχονται στο προσκήνιο τις ημέρες αυτές, φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενες και προορισμένες για πολύ δυνατές συγκινήσεις....

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα και πάλι στην ίδια ημέρα της Τρίτης, ενδυναμώνει τη θέληση και τη δύναμη, αυτή που θα σε ατσαλώσει και θα σε κάνει να κυνηγήσεις το όνειρό σου με όλη σου την δύναμη και να καταφέρεις να το κάνεις πραγματικότητα.

Αλλά και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη, θα λειτουργήσει παρακινητικά στο όλο κλίμα, προτρέποντας σε κάθε τολμηρή δράση ή πρωτοβουλία.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 32/1/2018

Την Πέμπτη, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του τον Τοξότη, και περνά σε αυτό του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Ιανουαρίου 2018. Θα εξυπηρετήσει την σκέψη μέσα από την τάση που δημιουργεί για μια μεγαλύτερη τάξη και οργάνωση στα πράγματα, κυρίως αυτά που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σου, και θα βοηθήσει να εξελιχθούν όλα εκείνα τα θέματα που επικοινωνιακά στάθηκε αδύνατον να διαχειριστείς το προηγούμενο διάστημα. Όμως δημιουργεί και ένα κλίμα μεγαλύτερης αυστηρότητας, τόσο σε αυτά που εκφράζονται και ως προς τις απαιτήσεις που εκφέρονται στο διάστημα αυτό.

Ωστόσο θα λειτουργήσει παρακινητικά σε όλα αυτά που επικοινωνιακά έμειναν σε στασιμότητα.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια

Τις περισσότερες ευνοϊκές εξελίξεις των ημερών εισπράττουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα κινούνται κάτω από ένα θετικό κλίμα, που τους προσφέρει υποστήριξη στα όποια θέματα διαχειρίζονται την περίοδο αυτή. Παράλληλα, ανανεώνει και τις εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες που λειτουργούν αναζωογονητικά για αυτούς. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος!
Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της!
Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848.
Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι