blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 10 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Δία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 10 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 8 έως 10 Φεβρουαρίου. Μάθε πως ο Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και οι άλλες όψεις του Σαββατοκύριακου θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ο Ναπολέων Χιλ έλεγε, “Μην περιμένεις! Ο χρόνος δεν θα είναι ποτέ κατάλληλος για να δράσεις”. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στις ημέρες που θα διανύσουμε, αφού σου υπενθυμίζουν πως, πολλές φορές, οι ευκαιρίες υπάρχουν, και είναι στο χέρι σου να δράσεις για να τις ενεργοποιήσεις.

Υπάρχουν αρκετές πλανητικές συγκυρίες που τώρα σε παροτρύνουν να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει να το επικοινωνήσεις ή να το τολμήσεις.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Δία

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την Παρασκευή 08-02-2019, έρχεται να σου θυμίσει πως ο κόσμος είναι ανοιχτός γι αυτούς που τολμούν!

Μπορεί τα θέματα που επιδιώκεις να μην εξελίσσονται όπως τα περιμένεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματάς την προσπάθεια! Είναι μια καλή στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου ή τις ιδέες σου. Το σημαντικό εδώ είναι πως αυτοί οι δύο ευεργέτες πλανήτες σε ενισχύουν με εκείνη τη θετική τους οπτική, που είναι η πηγή για την επιτυχία.

Οι ημέρες χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία και καλή διάθεση, που διευκολύνουν ιδιαίτερα τις όποιες εξελίξεις.

Έτσι, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου, να συνεργαστείς σε ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες σου ή απλά να περάσεις καλά σε ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις. Μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να εισπράξεις καλή ενέργεια από το περιβάλλον σου ή να συσφίξεις τις σχέσεις με τον ή την αγαπημένη σου.

Από την εύνοια του εξαγώνου του Ηλίου με τον Δία επηρεάζονται οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, που θα έχουν την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσουν τα σχέδια τους, να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να περάσουν καλά μαζί τους.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη

Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από ζώδιο του Κριού, σε προτρέπει ακόμα μια φορά να περάσεις στην δράση και να διεκδικήσεις ότι μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να κατακτήσεις. Ωστόσο, επειδή μπορεί να δείξεις ιδιαίτερη βιασύνη στο να τα κάνεις ή να τα προλάβεις όλα, είναι πιθανό να γίνουν και λάθος εκτιμήσεις ή λάθος κινήσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Φρόντισε, λοιπόν, να οργανώσεις σωστά και μεθοδικά ό,τι προγραμματίζεις, για να μπορέσεις να γίνεις πιο αποτελεσματικός και ίσως ακόμη να βρεις λύσεις σε θέματα που μέχρι εχθές πίστευες πως δεν μπορούν να διορθωθούν.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό

Την Κυριακή 10-02-2019, ο Ερμής, λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό.

Το τριήμερο αυτό είναι πιθανό να ζήσεις κάτω από την επιρροή απροσδόκητων, ξαφνικών γεγονότων. Ξαφνικά νέα, ειδήσεις ή και συναντήσεις ίσως να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου και να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα.

Ίσως ακόμα και να καταφέρεις να επιλύσεις θέματα που αφορούν το παρελθόν σου, αφού τώρα, με κάποιο τρόπο, σου προφέρεται η ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσεις. Η όψη αυτή είναι σχεδόν ιδανική για φρέσκιες λύσεις σε παλιά θέματα και δεν έχεις παρά να το τολμήσεις.

Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο

Φυσικά, και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η όψη είναι υπεύθυνη για αυτές τις “τυχαίες” συναντήσεις με τους πρώην ή τις πρώην, που σε πολλές περιπτώσεις ανοίγουν έναν νέο κύκλο στις σχέσεις του παρελθόντος.

Μηνύματα και ξαφνικά τηλεφωνήματα από τα πρόσωπα αυτά έχουν την τιμητική τους και πραγματικά μπορεί να εκπλαγείς από το πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα μπροστά σου. Ίσως ακόμα να υπάρξουν και λύσεις σε ότι αφορά τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, που είναι ευνοϊκά ως προς τους στόχους σου.

Ειδικά αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες σου μπορεί να έχουν εκπλήξεις! Εκμεταλλεύσου τα γεγονότα και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που ανοίγονται, είτε αυτές αφορούν την προσωπική είτε την επαγγελματική σου ζωή.

Ο Ερμής στους Ιχθύες

Επίσης, την Κυριακή, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 17 Απριλίου, μιας και στις 5 Μαρτίου περνά σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης σε αυτήν τη θέση βρίσκεται σε πτώση. Οι Ιχθύες δεν ενθαρρύνουν τις ιδιότητες του πλανήτη.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αφορά την συλλογιστική μας διαδικασία, τον τρόπο που επικοινωνούμε, κι εδώ βρίσκεται μέσα στην ασαφή περιοχή ενός υδάτινου μεταβλητού και συναισθηματικού ζωδίου.

Το διάστημα αυτό, είναι πολύ εύκολο να χάσουμε τους στόχους μας, μην έχοντας ένα ισχυρό, δυνατό κίνητρο που να αφορά στις πρακτικές μας επιδιώξεις. Κινούμαστε σε ένα κλίμα ασάφειας, φαντασίας και ονείρου, χάνοντας πολλές φορές σημαντικά θέματα που μας ενδιαφέρουν, επειδή δεν τα εκτιμήσαμε ή δεν τα επικοινωνήσαμε σωστά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε επειδή εντυπωσιαζόμαστε εύκολα, είτε επειδή δεν δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες που όμως είναι πολύτιμες, αφού κάνουν τη διαφορά.Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα δεν θα ευνοήσει την εξεύρεση λύσεων και χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις εξελίξεις των θεμάτων που προκύπτουν την περίοδο αυτή. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2019 09:00:00