blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 – 10 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 – 10 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 – 10 Νοεμβρίου 2019. Μάθε πως o Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα σε βοηθά να υλοποιήσεις το όραμα σου.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή, σε καλεί να στρέψεις το βλέμμα σου στον ουρανό! Καλείσαι να ανακαλύψεις εκείνες τις λεπτές δονήσεις που ενδυναμώνουν το όραμα και την φαντασία σου, να ρίξεις φως εκεί που βάζεις τις βάσεις για να τις γειώσεις στην πραγματικότητα σου.

Όλα ξεκινούν από ένα όραμα, ένα όνειρο, που αναδύεται από την ψυχή σου και σηματοδοτεί πως είναι ή ώρα να το υλοποιήσεις.

Να φωτίσεις την ζωή σου, να εμπνευστείς το νέο μονοπάτι που θα περπατήσεις, ελπίζοντας το καλύτερο που μπορεί να έρθει στην ζωή σου. Και για την αρχή και την υλοποίηση όλων αυτών υπάρχει ένα βασικό συστατικό: η ΑΓΑΠΗ!

Αυτή που διέπει κάθε σου κίνηση, αυτή που μπορεί να σε ανυψώσει μέσα από έναν υπέρτατο σκοπό, ένα ιδανικό, αυτό για το οποίο θα ταχθείς για να παλέψεις.

Σε αυτή τη ζωή, η στροφή προς τις πνευματικές αξίες είναι αυτή που θα ενδυναμώσει τον στόχο σου. Αυτό που δίνεις αυτό και θα εισπράξεις. Είναι νόμος.

Ήλιος και Ποσειδώνας καλλιεργούν μέσα σου τον σπόρο της συμπόνιας, της ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης και της φροντίδας που λειαίνουν την ψυχή σου.

Η τέχνη είναι μια θαυμάσια δίοδος επικοινωνίας του συναισθήματός σου. Καλλιέργησε την ή απόλαυσε την. Μπορεί να σου δώσει νέα ερεθίσματα!

Στην πρακτική οργάνωση όλως αυτών, έρχεται το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο στην ίδια μέρα, για να σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη όλα όσα επιθυμείς.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Με οργάνωση, δουλειά και αυτοπεποίθηση ολοκληρώνεις τα όνειρα σου!

Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο 2019 (31/1 και 18/6), και μιλά ακριβώς για αυτό.

Για να υλοποιηθεί ένα όνειρο χρειάζεται να στηριχθεί στις δομές που επιβάλλει ο Κρόνος. Οργάνωση, δουλειά και, κυρίως, η πεποίθηση πως μπορείς να τα καταφέρεις, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχίας σου.

Τόσο ο Ποσειδώνας, όσο και ο Κρόνος είναι εξαιρετικά ισχυροί αυτή την περίοδο. Βλέπεις, βρίσκονται σε περιοχές της κυριαρχίας τους, ενδυναμώνοντας τις ποιότητες εκείνες που σε εναρμονίζουν τόσο με αυτό που ονειρεύεσαι, όσο και με το πώς θα το πετύχεις.

Όλα είναι συγχρονισμός, και εδώ οι δύο πλανήτες σου προσφέρουν τα ην δυνατότητα να τον επιτύχεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα δίνει λύσεις.

Την Κυριακή έχουμε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, την διάβαση του μικρότερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Ερμή, μπροστά από τον ηλιακό δίσκο., καθώς η τροχιά του θα τον φέρει ανάμεσα στην Γη και στον Ήλιο. Ο Ερμής θα φαίνεται σαν μια σκούρα κουκίδα στον ήλιο καθώς θα τον διασχίζει.

Παράλληλα σχηματίζει και μια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα.

Το μυαλό γίνεται πιο αναλυτικό, και μπορεί και αντιλαμβάνεται πράγματα που μέχρι τώρα ίσως δεν γινόταν αντιληπτά ή ακόμα συλλαμβάνει λύσεις έξω από το προφανές ή αυτό που είναι ορατό σύμφωνα με τα δεδομένα μας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις ή στις ιδέες που εμφανίζονται γενικότερα τις μέρες αυτές. Ίσως να είναι αυτές που ψάχνετε!

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, όπως επίσης και οι Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις προβλέψεις για το τριήμερο, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-11-2019 09:00:00