blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 – 11 Απριλίου 2019: Ο Ανάδρομος Δίας στον Τοξότη μέχρι τον Αύγουστο 2019

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 – 11 Απριλίου 2019: Ο Ανάδρομος Δίας στον Τοξότη μέχρι τον Αύγουστο 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 8 – 11 Απριλίου 2019. Μάθε πως ο Ανάδρομος Δίας στον Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Πως μας επηρεάζει ο διελαύνων ανάδρομος Δίας μέχρι τον Αύγουστο;

Πρώτο και σημαντικό γεγονός, όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και ολόκληρης της περιόδου, είναι η ανάδρομή του Δία, που ξεκινά από την 24η μοίρα του Τοξότη και θα φτάσει ως την 14η του ζωδίου. Η ανάδρομη πορεία του διαρκεί από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως τις 11 Αυγούστου 2019.

Ο Δίας έχει ανάδρομη πορεία σε έναν κανονικό κύκλο κάθε 13 μήνες και η αναδρομή του διαρκεί περίπου 3 μήνες. Ο διελαύνων ανάδρομος Δίας, σηματοδοτεί την στιγμή που θα κληθούμε να κάνουμε μια σημαντική επανεξέταση στις αξίες και τα πιστεύω μας, μιας και αρχικά, ο κύκλος αυτός έχει έναν πιο εσωτερικό χαρακτήρα. Θα χρειαστεί να επανεξετάσουμε επίσης, κάθε επεκτατικό σχέδιο που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις ή να το ξαναδούμε από την αρχή.

Τι μπορεί να είναι σημαντικό για εσένα; Μια δουλειά; Μια σχέση; Ένα ταξίδι; Όποιος και αν είναι ο τομέας που νιώθεις την ανάγκη να αναπτυχθείς, χρειάζεται να δουλέψεις πρώτα εσωτερικά για αυτόν. Να αναγνωρίσεις την πραγματική σου ανάγκη και να δουλέψεις πολύ και σκληρά για την ικανοποίησή της, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος για το πώς θα την χειριστείς. Ο Δίας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την τύχη, την ανάπτυξη και την επέκταση. Για να μπορέσεις, όμως, να αξιοποιήσεις τα δώρα που σου φέρνει, χρειάζεται να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και να είσαι απόλυτα συνειδητός.

Ίσως ακόμα να υπάρχουν στοιχεία στην συμπεριφορά σου που αφορούν κάποιον εθισμό σου ή την απληστία σου. Η εποχή αυτή είναι που θα σου δώσει τους λόγους, αν το θέλεις φυσικά, για να θα μπορέσεις μέσα από εσωτερική επεξεργασία, να αναγνωρίσεις αρχικά τις αδυναμίες σου και να τις καταπολεμήσεις. Είναι η ευκαιρία να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και να εισπράξεις τα δώρα της ζωής σου. Κι ένα από αυτά, εξαιρετικά σημαντικό, είναι το να ζεις ελεύθερος.

Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη και παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων. Κυβερνά την ανώτερη γνώση, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα επεκτατικά σχέδια, τους μακρινούς προορισμούς. Την περίοδο αυτή, όλα όσα βρίσκονται κάτω από την επιρροή του, αναθεωρούνται και δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν.

Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθούμε με την οργάνωση ενός ταξιδιού, να επιλέξουμε έναν κύκλο σπουδών που θα μας ενδιαφέρει ή να επανεξετάσουμε ό,τι μπορεί να θεωρούμε αρχές και αξίες στην ζωή μας.

Στο διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις σε σχέδια ή ταξίδια, ακόμα και προγραμματισμένα, προκειμένου να επανεξεταστούν με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε θέματα που σχετίζονται με το νόμο το διάστημα αυτό. Καλό είναι να μην προβούμε σε ενέργειες που δημιουργούν νομικές εμπλοκές, γιατί δεν θα είναι εύκολο να τις επιλύσουμε.

Το διάστημα αυτό, επίσης, καλό είναι να αναζητήσουμε το υψηλότερο, το ουσιαστικό νόημα της ζωής μας και να θέσουμε νέους στόχους, πιο αληθινούς για εμάς. Είναι μια εποχή αναθεωρήσεων και προετοιμασίας απέναντι στα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας.

Είναι πολύ πιθανό τώρα να μην μπορέσουμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε ή έχουμε προγραμματίσει και ο λόγος είναι πως θα χρειαστεί να τα επανεξετάσουμε και να δούμε αν τελικά είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζαμε.

Τέλος, είναι μια εποχή που μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να ανακαλύψουμε την χαρά της ζωής, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα μας αυτό και να προετοιμαστούμε γι αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά στη ζωή μας!

Από την αναδρομή του Δία επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου και του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα καλό είναι να κάνετε μια αναθεώρηση σχετικά με το τι είναι σημαντικό στη ζωή σας και τι όχι. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε παρακάτω τις σωστές επιλογές, αυτές που πραγματικά χρειάζεστε και θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια εκείνα τα γλυκά, τρυφερά συναισθήματα που κρύβουμε μέσα μας, δημιουργώντας την ανάγκη να τα εκφράσουμε, να τα μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε. Μια έντονα ρομαντική διάθεση πλανιέται στην ατμόσφαιρα, αγγίζοντας τις καρδιές, τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές και φυσικά και την σκέψη, που συχνά θα φτιάξει τα δικά της σενάρια και θα δημιουργήσει το δικό της παραμύθι. Και είναι αυτό το παραμύθι που θα ήταν καλό να διοχετευτεί σε θέματα που μπορούν να προάγουν τον ψυχισμό και το συναίσθημα μας. Η τέχνη είναι ένα θαυμάσιος τρόπος εκτόνωσης αυτής της όψης.

Πως ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τις σχέσεις;

Από την άλλη μεριά και ο έρωτας είναι αυτός που θα αναζητήσει τροφή μέσα από τα συναισθήματα, αλλά εδώ το “παιχνίδι” γίνεται πιο δύσκολο και ίσως και πιο επικίνδυνο!

Ο λόγος είναι οι προσδοκίες! Αυτές που φτιάχνουμε με το μυαλό και την καρδιά, όμως η πραγματικότητα τις διαψεύδει. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις συναισθηματικές επενδύσεις των ημερών αυτών, μιας και ενέχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης. Καλό είναι επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά μας ζητήματα τις μέρες αυτές.

Πολύ καλές ημέρες για να ασχοληθούμε με θέματα που βρίσκονται στην δικαιοδοσία της Αφροδίτης, ομορφιά, αρώματα, κοσμήματα, λουλούδια και ό,τι μπορεί να κάνει καλό στην ψυχή μας.

Από την όψη Αφροδίτης –Ποσειδώνα επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να μην εμπιστευτούν τις επιθυμίες που γεννά η ψυχή τους τις μέρες αυτές και να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης.

Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο την Τετάρτη

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι δυσκολίες που δημιουργεί, αλλά οι λύσεις που θα βρεθούν! Είναι πολύ πιθανό τις μέρες αυτές να υπάρξει ο διχασμός ανάμεσα στο “Πρέπει” και στο “Θέλω”. Άλλα να είναι αυτά που θέλουμε να κάνουμε και άλλα αυτά που υποχρεωνόμαστε να υπηρετήσουμε. Και είναι αυτός ένας σημαντικός λόγος που δημιουργεί μια έλλειψη διάθεσης και απογοήτευση.

Οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες και πρέπει να τις ακολουθήσουμε όσο και αν δεν το θέλουμε, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις μας, αφού το συναίσθημα (Αφροδίτη – Ποσειδώνας ) μπορεί να φτιάχνει τα δικά του σενάρια, η πραγματικότητα, όμως, τα γειώνει.

Ομολογουμένως οι μέρες που διανύουμε δεν είναι εύκολες και αυτό που μπορεί να βοηθήσει, είναι να εστιάσουμε στην πραγματικότητα, τις πραγματικές ανάγκες ή υποχρεώσεις που υπάρχουν και να μην τρέφουμε αυταπάτες, αφού δεν είναι εύκολο να εκπληρωθούν.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σας δείξουν ένα πιο σκληρό πρόσωπο. Κινηθείτε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα και ασχοληθείτε με ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο. Μην κάνετε κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει!

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Πέμπτης μας προτρέπει να τολμήσουμε να επανορθώσουμε ένα λάθος ή μια παρεξήγηση. Αν χρειαστεί, επίσης, να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε όποιον την χρειάζεται. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2019 10:00:00