blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 -12/12/2019, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ερμής στον Τοξότη.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 -12/12/2019, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ερμής στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 - 5 Δεκεμβρίου. Μάθε πως ο Ερμής στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα επηρεάζουν το ζώδιο σου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Sponsored Links

Ο Ερμής στον Τοξότη κάνει πιο φωτεινή τη ζωή μας!

Ο Ερμής είναι στον Τοξότη από σήμερα και μέχρι τις 20 /12ου, και αρχίζεις να νιώθεις εκείνες τις αχτίδες φωτός που φωτίζουν το παλάτι του μυαλού σου!

Κι ενώ μέχρι τώρα (και με τον Ερμή στον Σκορπιό) έψαχνες διακαώς να βρεις τι είναι κρυμμένο πίσω από την επιφάνεια, το διάστημα που θα διανύσουμε ξεκινάς να πετάς ό,τι σου φαίνεται πολύπλοκο και δαιδαλώδες και αναζητάς τα πράγματα εκείνα που μπορεί να σου δίνουν χαρά και αισιοδοξία.

Ναι, ο Ερμής στον πληθωρικό Τοξότη είναι ο λόγος που θα δεις τα πράγματα, αλλά και τα πρόσωπα διαφορετικά, πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα, αλλά και πιο χαλαρά…

Βεβαίως ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του και ο πληθωρικός Τοξότης τον υποχρεώνει να δει τη “μεγάλη” εικόνα των πραγμάτων να ασχοληθεί με τα “μεγάλα” ζητήματα. Ο Ερμής, όμως, από την φύση του είναι ένας πλανήτης που ασχολείται με τα μικρά και ως εκ τούτου χάνει τις ισορροπίες του, μην ξέροντας το πώς θα τα καταφέρει, μιας και βλέπει άλλα από αυτά που ως τώρα γνώριζε.

Για αυτόν τον λόγο δεν θα τελειώσει εύκολα αυτό που αρχίζει, θα το κάνει για την εμπειρία και μόνο! Απλά επειδή του αρέσει να εξερευνά και να συλλέγει τις πληροφορίες του. Μέχρι εδώ όμως. Άλλωστε και αυτή είναι η δουλειά του!

Το διάστημα αυτό θα έχεις την τάση να επικοινωνείς περισσότερο, να εκφράζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που θέλεις να πεις, γίνεσαι σαφώς πιο εξωστρεφής, και ανακαλύπτεις και νέους διαύλους επικοινωνίας αλλά και ενδιαφερόντων. Μια από τις σημαντικές αναζητήσεις του πλανήτη εδώ, είναι και θέματα ή ενδιαφέροντα που μπορεί να εμπλουτίζουν το γνωστικό σου πεδίο. Βέβαια, από την άλλη μεριά, δεν θα είναι εύκολο να πειθαρχήσεις σε ό,τι αναλαμβάνεις μιας και είπαμε… ο Ερμής εδώ αναζητά την εμπειρία, και όχι την τελειότητα.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Ο έρωτας στον πάγο!

Ο χειμώνας είναι ήδη εδώ, αλλά τις μέρες αυτές είναι πιο εύκολο να τον νιώσεις και στην καρδιά σου. Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω την Τετάρτη και κάνει την καρδιά σου να μαζεύεται και να αποζητά μέρος να κουρνιάσει και να ζεσταθεί.

Ίσως τις μέρες αυτές να νιώσεις σαν να στέκεσαι σε έναν σταθμό τρένων περιμένοντας τη δική σου σειρά να επιβιβαστείς σε κάποιο συγκεκριμένο βαγόνι, που όμως δεν έρχεται.

Η αγωνία σου εντείνεται, η απογοήτευση σου επίσης, και όλα αυτά, σαν ένα αγκάθι τρυπάνε την καρδιά σου. Αρνητικά συναισθήματα σου ρίχνουν τη διάθεση σου και το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς στο σπίτι σου και να απομονωθείς. Αυτό θέλεις - να είσαι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μακριά από τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν αυτό που νιώθεις, μακριά από όλα! Ζεις τον δικό σου χειμώνα, την δική σου εσωτερική παγωνιά…

Όμως, αν δεις τα πράγματα από απόσταση και από μια άλλη οπτική, (ευτυχώς πάντα υπάρχει αυτή η επιλογή), δεν πρόκειται απαραίτητα για κάτι κακό… Ίσως μάλιστα και το αντίθετο! Υπάρχουν και τέτοιες στιγμές, που έρχονται στην ζωή ακριβώς με αυτόν τον σκοπό του να δεις τα πράγματα διαφορετικά, να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, να συλλογιστείς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου εκ νέου. Να παρατηρήσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα αυτά, και να το αλλάξεις. Να θυμάσαι πως το καλό είναι πως πάντα έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει. Επίσης, μην ξεχνάς πως, πολλές φορές, ότι δεν γίνεται, είναι μόνο και μόνο για την δική σου προστασία, άσχετα αν εκείνη την στιγμή δεν το καταλαβαίνεις επειδή είσαι μέσα στην δίνη του προβλήματος.

Σκέψου πως ίσως ακόμα δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να δεχτείς μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο, πως χρειάζεσαι ακόμα λίγο ακόμα. Φρόντισε να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου, χωρίς όμως να κάνεις το λάθος να παραδίδεις αμαχητί στις αρνητικές σκέψεις και διαθέσεις των ημερών. Στο χέρι σου είναι η απόφαση αν αυτό που θα βιώσεις είναι χειμώνας και παγωνιά η άνοιξη στο καταχείμωνο. Η επιλογή είναι δική σου!

Από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, μιας και πολλές φορές εμείς οι ίδιοι είμαστε που είτε δημιουργούμε τις κακές συνθήκες, είτε ακόμη κι αν δεν υπάρχουν, μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις χωρίς λόγο.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-12-2019 19:00:00