blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 9 μέχρι 12 Ιουλίου 2018.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 9 μέχρι 12 Ιουλίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 9 μέχρι 12 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, αυτές τις ημέρες.

Έχουμε μπροστά μας μια φορτισμένη εβδομάδα, λόγω των πολλών πλανητικών επιρροών, αλλά κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται την Παρασκευή, η οποία συνοδεύεται από μερική Ηλιακή έκλειψη, κάτι που θα κάνει την επιρροή της ακόμα πιο έντονη!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Για αρχή, τη Δευτέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε ωθεί σε μια διάθεση πιο χαλαρή και πιο ανέμελη και σε κάνει να ακολουθείς με παρόρμηση αυτό που σου επιβάλει η επιθυμία σου!

Θέλεις να χαρείς, να διασκεδάσεις να καταναλώσεις, αλλά όλα αυτά είναι εύκολο να γίνουν σε υπερθετικό βαθμό… Το μυαλό σου οραματίζεται όλα εκείνα τα μεγαλεπήβολα σχέδια, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητά, απλά ικανοποιούν τις διαθέσεις της φαντασίας και της ψυχής σου. Είναι εύκολο τις ημέρες αυτές να χαθείς μέσα σε άσκοπες κινήσεις και συζητήσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν εκτός από την ικανοποίηση της στιγμής.

Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγεις να συζητήσεις ή να διαπραγματευτείς σοβαρά θέματα, μια και το πιο πιθανό είναι να μη στηρίζονται σε ρεαλιστική βάση, παρά μόνο σε αισιόδοξα σενάρια του μυαλού σου!

Επίσης, απέφυγε πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά, περιορίσου στο να περάσεις ευχάριστα τις ημέρες αυτές ή ακόμη να οργανώσεις και να κάνεις ένα ταξίδι. Μην ασχοληθείς με σοβαρά θέματα και κυρίως μην πάρεις αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό σου!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι 7 Αυγούστου

Την Τρίτη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, (εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της) όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Αυγούστου 2018.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, και φυσικά των σχέσεων, που το διάστημα αυτό μπαίνουν στο μικροσκόπιο και χάνουν κάτι από τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τους! Όλα περνούν από αυστηρή κριτική, και αφήνουμε πιο πίσω ότι μπορεί να σχετίζεται με τις συναισθηματικές μας ανάγκες, που έχουμε την τάση να τις διεκδικούμε με τον λάθος τρόπο, γκρινιάζοντας η κριτικάροντας αυστηρά όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε. Είναι πολύ εύκολο την περίοδο αυτή οι σχέσεις μας και, κυρίως οι προσωπικές, να περάσουν μια περίοδο ύφεσης, χωρίς να είναι εύκολο να βρουν τις παλιές τους ισορροπίες.

Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για ότι αφορά πρακτικά θέματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που αφορούν την επαγγελματική ζωή, μια και όλα κινούνται κάτω από το πλαίσιο της οργάνωσης και της μεθοδικότητας.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σημαντικές αναπροσαρμογές και θα μπορέσουν να οργανώσουν και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο κλίμα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ο Δίας σε ορθή πορεία δημιουργεί ένα καλό κλίμα

Στα συν της εβδομάδας ο Δίας, ο οποίος την Τρίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία ως τις 9 Νοεμβρίου 2018, που θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή στο σπίτι του.

Παρατηρώντας τον χάρτη της ορθοδρόμησης του για την Αθήνα, βλέπουμε πως οι δύο κυβερνήτες του, τόσο ο Άρης (ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού) όσο και ο Πλούτωνας (ο μοντέρνος κυβερνήτης του) βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει πως παρόλο που ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών ανανεώνει τα δεδομένα του και έρχεται να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα που θα δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε ότι θέλουμε ή ότι σχεδιάζουμε, δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρώσουμε τα όποια σχέδια έχουμε ξεκινήσει ή δρομολογήσει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται ακόμα να δώσουμε χρόνο και να επανεξετάσουμε προσεκτικά τα σχέδια ή τις ιδέες μας, έτσι ώστε παρακάτω να μπορέσουμε να τα βάλουμε σε μια πιο πρακτική εφαρμογή.

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι περισσότερο μια εποχή προετοιμασίας, παρά μια εποχή ξεκινημάτων.

Η ορθοδρόμηση του Δία επηρεάζει κυρίως τον άξονα των σταθερών ζωδίων, Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους, ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων (του δευτέρου δεκαημέρου).

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό ευνοεί τις σχέσεις

Στα συν επίσης της εβδομάδας το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Βεβαίως, η Αφροδίτη είναι ένας συντροφικός πλανήτης και ο Ουρανός απρόσωπος και αντισυμβατικός. Έτσι, λοιπόν, τις ημέρες αυτές (αλλά και στο διάστημα που θα ακολουθήσει μια και η όψη αυτή συνοδεύει και την έκλειψη της Παρασκευής), θα υπάρχει έντονη η τάση για αποδέσμευση απ ότι μπορεί να λειτουργεί καταπιεστικά ή δεσμευτικά για την προσωπική μας ελευθερία. Η περίοδος αυτή επιβάλλει συνύπαρξη έξω από συμβατικά πλαίσια και περιορισμούς. Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ένταση των σχέσεων και την απόλαυση που προέρχεται μέσα από αυτές. Το διάστημα που θα ακολουθήσει έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα κι έτσι θα υπάρξουν ερωτικές φωτοβολίδες που έχουν να κάνουν με δυνατές κεραυνοβόλες σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αντισυμβατικό χαρακτήρα! Φυσικά οι σχέσεις αυτές προσφέρουν υψηλές συγκινήσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την διάρκεια τους!

Δεν αποκλείεται για τους εκπροσώπους των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις στις πρώτες μοίρες τους, να υπάρξει και έκτακτη τύχη σε ότι αφορά θέματα που τους απασχολούν και που μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να επιλύσουν. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει και ένα νέο μοντέλο σχέσης στη ζωή τους με πολύ ισχυρά συναισθήματα και εμπειρίες.

Την Πέμπτη έχουμε και την αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα συνοδέψει την έκλειψη της Παρασκευής και θα μας αναγκάσει να έρθουμε αντιμέτωποι με εκείνες τις πλευρές της ζωής που φοβόμαστε να κοιτάξουμε κατάματα.Το σημαντικό εδώ είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να χειριστούμε τα όποια θέματα προκύπτουν με ψυχραιμία, αλλά κυρίως να έρθουμε αντιμέτωποι με τα δύσκολα και να τα ξεπεράσουμε για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Στα θετικά της όψης ο δυναμισμός με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την όποια δυσκολία χωρίς φόβο, αλλά και το γεγονός πως μπορούμε να ξορκίσουμε τους δαίμονές μας μόνο αν τους δούμε κατάματα. Γιατί όπως λέει και ο Καζαντζάκης, “Όταν κοιτάς το φόβο στα μάτια, αυτός φοβάται και φεύγει!” Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι