blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2019: Ευκαιρίες για λύσεις!

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2019: Ευκαιρίες για λύσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ρόδα είναι και γυρίζει και το τελευταίο διάστημα αυτοί που παίρνουν την σκυτάλη στις εξελίξεις, είναι οι γήινοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αφού αυτή η πολυαστρία στην Παρθένο τους ανοίγει την πόρτα σε πολλά γεγονότα!

Sponsored Links

Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα: Πόσο αποφασισμένος είσαι να κερδίσεις;

Για αρχή, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα τη Δευτέρα, φωτίζει κάθε σκοτάδι στο “παλάτι του μυαλού σου”, μιας και η αντίληψη, σε πολλές περιπτώσεις, είναι ζήτημα στιγμής. Αυτή την αλλαγή στην οπτική σου, στον τρόπο σκέψης σου ή στην αντίληψή σου, φωτίζει το τρίγωνο των δύο πλανητών, και προσφέρει δυνατότητες να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο μέσα από το οποίο θα βρεις λύσεις που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Κάτι που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ήταν δυσνόητο ή αδιέξοδο, τις ημέρες αυτές φωτίζεται και βρίσκονται λύσεις που ούτε καν είχες φανταστεί έως τώρα. Ίσως ακόμα και ένας καινούργιος κύκλος ενδιαφερόντων ή σπουδών να είναι μέσα σε αυτά που προκύπτουν τις μέρες αυτές.

Φυσικά, οτιδήποτε ξεκινά τώρα, χρειάζεται πολύ δουλειά και υποστήριξη. Το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο και του ανάδρομου Κρόνου από τον Αιγόκερω, (πάλι τη Δευτέρα) πυροδοτεί μια σειρά συγκυριών που σε φέρνουν μπροστά σε θέματα που ενδεχομένως στοχεύεις εδώ και καιρό, αλλά για κάποιο λόγο, είτε δεν έχεις ακόμα καταφέρει, είτε βρίσκεσαι στην διαδικασία να το ολοκληρώσεις.

Σου έχει τύχει ξανά να προσπαθείς για κάτι με όλο σου το είναι, να δίνεις όλο τον χρόνο σου σε αυτό, να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και να μην καταφέρνεις να το ολοκληρώσεις. Και ξαφνικά να ανοίγεται μια πόρτα από το πουθενά και αυτό που δεν είχες καταφέρει με τόση προσπάθεια και αγώνα πραγματοποιείται. Πώς εξηγείται αυτό; Απλά τώρα ήλθε η στιγμή να γίνει!

Ο Άρης και ο Κρόνος σου δίνουν την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεσαι, και παράλληλα δημιουργούν και τις κατάλληλες συγκυρίες για να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο σου.

Η αλήθεια είναι πως οι διάφορες αναποδιές που σου έτυχαν το τελευταίο διάστημα σε κούρασαν... Ίσως, μάλιστα, πιστεύεις πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσες να κάνεις... Όμως, σε αυτό ακριβώς το σημείο, εκεί που έχεις απογοητευτεί και ετοιμάζεσαι να τα παρατήσεις, πολλές φορές, ανακαλύπτεις τη λύση που ψάχνεις!

Έτσι και τώρα! Ο Άρης σε επιφορτίζει με την απαραίτητη δύναμη και ο Κρόνος σου ζητά να οργανωθείς και να δράσεις. Να θυμάσαι πως το αποτέλεσμα μπορεί να σε δικαιώσει πανηγυρικά.

Κυρίως σε ότι αφορά τις εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής (και όχι μόνο), ο κύκλος αυτός φέρνει σημαντικά θέματα στο προσκήνιο, που απαιτούν οργάνωση και δράση.

Κι εδώ θα διαπιστώσεις πως όταν έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες, η επιτυχία έρχεται απλά με το γύρισμα του τροχού.

Ωστόσο, την Τρίτη, μέσα σε αυτό το σε γενικές γραμμές ευχάριστο κλίμα, έρχεται και η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα να ταράξει τα νερά και να σπείρει τον σπόρο της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τότε πως όλα είναι μάταια και, αν δεν δείξεις την απαραίτητη προσοχή, να οδηγηθείς, για μια ακόμη φορά, στον λάθος δρόμο.

Όλα είναι επιλογές και το ξέρεις, όμως κάτω από την ενέργεια αυτών των δύο ουρανίων σωμάτων, το «παιχνίδι» μπερδεύεται. Η ψυχή σου ξεσηκώνεται για να βρει αυτό που λαχταρά, αναζητώντας την ευτυχία σε πρόσωπα ή καταστάσεις έξω από αυτήν. Οι επιθυμίες σου μεγιστοποιούνται και όταν μένουν ανικανοποίητες, σε γεμίζουν θλίψη και σου ρίχνουν το ηθικό και τη διάθεση. Κατά συνέπεια, τις μέρες αυτές ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναστατωθείς σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αναζητήσεις πλαστούς παραδείσους, όπως είναι το ποτό, τα ηρεμιστικά... Προσοχή! Όλα αυτά απομυζούν την ψυχή και το πνεύμα σου, διαταράσσουν τις ισορροπίες σου και, κυρίως, θολώνουν την κρίση σου! Φυσικά μετά νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη μοναξιά και απόγνωση από πριν.

Εκεί καταλαβαίνεις πως το χρήμα, η δύναμη, η εξουσία, είναι μάταια. Το μόνο που έχει σημασία είναι η ψυχή σου και η ανάταση της. Η σωτηρία της! Εκεί οι “δαίμονες” που κουβαλά ο καθένας από εμάς μέσα του θεριεύουν, αποκτούν εξωπραγματικές διαστάσεις και έρχονται να μεγαλώσουν τον φόβο.

Είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρουν. Το μυαλό σου έχει πάντα την τάση να πηγαίνει στο κακό, στο αρνητικό σενάριο. Χρειάζεται πίστη σε εσένα, στο μεγαλείο σου, στον στόχο σου, στο όνειρό σου, για να μπορέσεις να σταθείς όρθιος, χωρίς να σε γονατίσουν οι σκέψεις σου ή όλα αυτά που δεν έχουν ακόμα γίνει.

Γιατί είναι οι προσδοκίες σου που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Κι εκεί είναι και το λάθος. Αν κοιτάξεις πίσω σου, θα δεις πως η ζωή σου περιλαμβάνει ένα σωρό πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων. Κι όμως εσύ μένεις σε ότι ΔΕΝ έχεις, ποτίζοντας την ψυχή σου με θλίψη.

Φύγε τώρα από αυτό! Νιώσε την ευλογία του έχω ότι χρειάζομαι. Στρέψε το βλέμμα σου στον ουρανό, και πες ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά σου για όλα όσα έχεις σήμερα. Θα διαπιστώσεις πως, πολλές φορές, μια μικρή μετακίνηση στην οπτική σου είναι ικανή να κάνει θαύματα! Γνώρισε τον ανώτερο εαυτό σου, αυτόν που είναι απαλλαγμένος από τα γήινα συναισθήματα και ζήτησε του την σοφία του. Κάντον οδηγό σου!

Απόλαυσε την ομορφιά ενός ήρεμου και γαλήνιου ύπνου και δώσε μεγάλη σημασία στα όνειρα που βλέπεις.

Να θυμάσαι: Το παιχνίδι είναι δικό σου και μόνο δικό σου! Εσύ επιλέγεις πως βλέπεις τα πράγματα.

Την Πέμπτη το τετράγωνο του φασιαριόζικου Άρη με τον Δία σε προτρέπει σε κάθε είδους «παραστρατήματα», με κίνδυνο να χάσεις το μέτρο και τα όρια!

Το «παιχνίδι» παίζεται στις ζωδιακές περιοχές της Παρθένου και του Τοξότη.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: Ελευθερία εναντίον ρουτίνας, υποχρεώσεις εναντίον απόλαυσης, ξεγνοιασιά εναντίον δουλειάς! Αυτά και άλλα πολλά δίπολα σου δημιουργούν διάφορα διλλήματα για το τί θα περιλαμβάνουν οι μέρες αυτές.

Με λίγα λόγια, θα κάνεις αυτό που πρέπει ή αυτό που θέλεις;

Φαίνεται πως το “θέλω” παίρνει την σκυτάλη και σε ωθεί σε κάθε είδους “παραβάσεις”, κυριολεκτικές ή μη. Από το να βγεις έξω και να ξεχάσεις να γυρίσεις, έως το να ξοδέψεις χρήματα χωρίς λόγο, μένοντας ταπί και ψύχραιμός!

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά με αυτούς τους δύο “τύπους” να βρίσκονται στο επίκεντρο, και αν σκεφτούμε και την ενέργεια του Ήλιου με τον Ποσειδώνα παράλληλα, το σκηνικό μπορεί να βγει εκτός ορίων.

Και κυρίως για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές έχουν ένα ασαφές και περίεργο χαρακτήρα, γεμάτο υπερβολές, που μπορεί εύκολα να τους βγάλουν από το κέντρο και τους στόχους τους. Καλό είναι να εστιάσετε στα θέματα που έχετε και να μην αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας παρασύρει, γιατί οι συνέπειες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αυτές που θα θέλατε. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2019 19:00:00