blank
 
blank

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς αποκαθιστά τη συναισθηματική ισορροπία στις σχέσεις. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς αποκαθιστά τη συναισθηματική ισορροπία στις σχέσεις. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ήδη βρίσκονται άλλοι πέντε πλανήτες. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαρτίου. Η παρουσία έξι πλανητών στους Ιχθείς δημιουργεί πραγματικά μια μεγαλύτερη ευαισθησία στην ανθρωπότητα και παράλληλα μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς, αλλά και ελκυστικούς.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθείςκι έτσι βοηθά να αποκατασταθεί η συναισθηματική ισορροπία στις σχέσεις που υπάρχουν ή να δημιουργηθούν νέες, με πολύ καλές προοπτικές. Επιπλέον, μπορεί να γίνει αφορμή να αναβιώσουν σχέσεις από το παρελθόν, ενώ βοηθά και στην βελτίωση των οικονομικών.
 
Ωστόσο, στις 26 Φεβρουαρίου σχηματίζονται άλλες δυο όψεις που χρειάζονται λίγη προσοχή. Το τετράγωνο Ήλιου-Δία, που μπορεί να προκαλέσει μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις, και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη,που συνιστά να προσέξουμε τον τρόπο που θα δράσουμε ή που θα χειριστούμε κάποια ζητήματα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς). Ωστόσο, ειδικά στις 26/2 πρέπει να προσέχουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

Αφροδίτη στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/3. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια παράνομη σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Γενικότερα, θα είσαι περισσότερο μυστικοπαθής από κάθε άλλη φορά, δεδομένου ότι μαζί με την Αφροδίτη, βρίσκονται συνολικά έξι πλανήτες στους Ιχθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία στις 26/2 ίσως σου δημιουργήσει μια αυξημένη αισιοδοξία και σε παροτρύνει να αποκαλύψεις κάποια σχέδια, σύντομα όμως θα το μετανιώσεις. Εξάλλου και η σύνοδος Ερμή – Άρη την ίδια μέρα ευνοεί περισσότερο τις κρυφές διεργασίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 26 Φεβρουαρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, περνάει στους Ιχθείς και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου ήδη βρίσκονται άλλοι πέντε πλανήτες. Μέχρι τις 21/3 που θα παραμείνει εκεί, η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι, οι φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου, και με λίγη προσπάθεια μπορείς να επιτύχεις πολλούς στόχους σου. Οι επαφές με τα κατάλληλα άτομα, θα σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια ενώ δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος, να ανακαλύψεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον την αδελφή ψυχή σου. Ωστόσο, ειδικά στις 26/2 θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός στις συναναστροφές σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε οικονομικές ατασθαλίες που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 26 Φεβρουαρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου. Μέχρι και τις 21/3 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις περισσότερο τις ικανότητές σου και να κερδίσεις τον θαυμασμό σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν πολλαπλές ευκαιρίες για μια νέα εργασία που θα ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σου και παράλληλα θα σου προσφέρει ικανοποιητικές αποδοχές. Προσοχή μόνο στις 26/2 όπου ο Δίας από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και συνιστά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την παρουσία σου με μια επιθετική συμπεριφορά, γιατί μπορεί να υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της στο ζώδιο των Ιχθύων που θα ολοκληρωθεί στις 21/3. Η συγκεκριμένη πορεία της θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείς με θέματα που σε ενδιαφέρουν, να συμμετάσχεις σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που θα αποτελέσει ένα συν στην επαγγελματική σου πορεία ή ακόμα και να αποδεχτείς μια επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό. Πολλοί Καρκίνοι ίσως αποφασίσουν την οριστική τους εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποφύγουν τις σοβαρές αποφάσεις στις 26/2 και να περιμένουν δυο – τρεις μέρες. Τέλος, αν έχεις μια νομική υπόθεση που εκκρεμεί θα εξελιχθεί προς όφελός σου αυτή την περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα «περιπλανιέται» μέχρι και τις 21 Μαρτίου, με σκοπό να δώσει μια ώθηση στα οικονομικά σου που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Έτσι, καλό θα είναι αυτό το διάστημα, να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες και χρέη προς τρίτους ή να προχωρήσεις σε αξιόλογες επενδύσεις που θα σου αποφέρουν μεγάλο όφελος στο μέλλον. Επιπλέον, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή τώρα και ίσως ζήσεις ένα κρυφό πάθος, ή αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ωστόσο, ανήμερα στις 26 καλό θα είναι να αποφύγεις εκκεντρικότητες και σπατάλες που μπορεί να αποβούν ολέθριες αλλά και διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν στην διακοπή μιας μακροχρόνιας φιλίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 21/3. Από την θέση αυτή η Αφροδίτη θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις πολλά κακώς κείμενα, παρεξηγήσεις ή διαφωνίες ώστε να δημιουργήσεις μια καλύτερη προοπτική τουλάχιστον με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι στον ίδιο τομέα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Άρης, ο Ερμής και ο Ήλιος που στις 26/2 μπορεί να σου δημιουργήσουν κάποια πρόσκαιρα προβλήματα. Γι’ αυτό καλό θα είναι τη συγκεκριμένη μέρα να αποφύγεις εντάσεις και πιέσεις. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου είναι περισσότερο αφοσιωμένος στη δουλειά του από ότι σε σένα, φρόντισε να μην κάνεις καμία σκηνή για την ώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 Φεβρουαρίου και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την δουλειά σου, την καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Έτσι, μέχρι και τις 21/3 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα σου και να «δείξεις» στους ανωτέρους σου την πραγματική σου αξία. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο αποδοτικός και να αμειφθείς αδρά για την προσφορά σου. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, το οποίο μάλιστα μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά με τον καιρό. Επίσης θα αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου, ενώ θα ανανεωθείς τόσο σωματικά όσο και οργανικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 26 Φεβρουαρίου και δίνει νέο νόημα στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι, μέχρι και τις 21/3 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις ακόμα περισσότερο τον αγαπημένο σου ή ακόμα και να δρομολογήσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί το ιδανικό για σένα, αφού πραγματικά θα σε αγαπήσει γι’ αυτό που είσαι και θα αποδεχτεί ακόμα και τα τυχόν ελαττώματά σου. Όσοι Σκορπιοί ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδί, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ξεκινήσουν τις προσπάθειες. Τέλος, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα δουν την δουλειά τους να ανεβαίνει κατακόρυφα το επόμενο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 21/3 που θα παραμείνει εκεί, θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου και να απολαύσεις την ζεστασιά του σπιτιού σου. Αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, η συγκεκριμένη διέλευση θα το βοηθήσει να θεραπευτεί, γεγονός που θα σε χαροποιήσει. Πολλοί Τοξότες, θα σκεφτούν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια αυτό το διάστημα, θα αναζητήσουν μια νέα στέγη και θα αφιερώσουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους στη διακόσμησή της. Η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου είναι επίσης πιθανή αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/3. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις άτομα υψηλά ιστάμενα που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιδιώξεις επαφές που μπορεί να καταλήξουν σε μια νέα συνεργασία ή μια επωφελή συμφωνία. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και καλό θα είναι να μην υπογράψεις τίποτα τουλάχιστον μέχρι τις 18/3. Ωστόσο, είναι ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, να πραγματοποιήσεις ταξίδια που κρύβουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ή να στραφείς στο συγγενικό σου περιβάλλον που μπορεί να δώσει λύση σε ένα πρόβλημά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το πέρασμα της Αφροδίτης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 26/2 μέχρι και τις 21/3, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός ότι ήδη εκεί βρίσκονται πέντε πλανήτες που σου προκαλούν συνεχώς σκαμπανεβάσματα, η Αφροδίτη έρχεται να δώσει ένα τέλος στα προβλήματά σου και να σου ανοίξει το δρόμο για μια καλύτερη ροή των εσόδων σου. Λόγω της δυαδικότητας του ζωδίου των Ιχθύων μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις περισσότερες πηγές εσόδων, που πραγματικά σου είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς σε αλόγιστες σπατάλες, αλλά να προσπαθήσεις να καλύψεις κάποια χρέη που έχεις δημιουργήσει. Τέλος, αν περιμένεις κάποιο όφελος από το εξωτερικό, θα το λάβεις αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 26 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο ήδη βρίσκονται άλλοι πέντε πλανήτες. Μέχρι και τις 21/3 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που σε ενδιαφέρουν και που κάνουν καλό όχι μόνο στην ψυχολογία σου, αλλά και στην προσωπικότητά σου ή ακόμα και την εμφάνισή σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να «τραβήξεις» το βλέμμα των γύρω σου και να πετύχεις στόχους που προέχουν για σένα αυτή τη στιγμή. Είτε πρόκειται για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης, είτε για την επαγγελματική σου αποκατάσταση, οι περιστάσεις θα τα φέρουν έτσι, που θα βρεθεί το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, αν έχεις χρέη προς τρίτους ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, μπορείς τώρα να τις διευθετήσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επειδή αρκετοί από εσάς δεν προλάβατε την προσφορά μας, και σήμερα σε όσους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει με αστική χρέωση, οι αστρολόγοι μας σας κάνουν δώρο 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής προσωπικής πρόβλεψης! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 34 52 από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου! Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια μόνο πρόβλεψη. Γι' αυτό το λόγο, εξυπηρετούνται κλήσεις από τηλέφωνα με εμφάνιση αριθμού και όχι απόρρητα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2013 00:00:00