blank
 
blank

Η Αφροδίτη και… οι μνηστήρες, ή αλλιώς τι θα φέρει η Αφροδίτη στα 12 ζώδια. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Η Αφροδίτη και… οι μνηστήρες, ή αλλιώς τι θα φέρει η Αφροδίτη στα 12 ζώδια. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Η θεά του έρωτα και της Αγάπης, η Αφροδίτη, μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη, στις 17:48, και θα μείνει μέχρι 2 Οκτωβρίου. Ως τότε, δρα σαν ένα ισχυρό αντίβαρο στο πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου, που ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος του στον τομέα της εργασίας και των καθημερινών υποχρεώσεων, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου. Οι όψεις που θα σχηματίσει σε αυτήν την διαδρομή της, μας προτρέπουν να αφήσουμε για λίγο πίσω τις συνηθισμένες μας υποχρεώσεις και να εστιάσουμε σε έναν επίσης πολύ σημαντικό τομέα της ζωής μας: τον Έρωτα και την δημιουργία. Και όλα αυτά με τις ευλογίες του σύμπαντος! Ας δούμε τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο!
Sponsored Links

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Εντάξει, είσαι ασυγκράτητος και οι ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο ήταν πάντα το δυνατό σου σημείο! Αυτό που δεν ξέρεις, είναι το πού θα προσγειωθείτε! Γιατί η νέα θέση της Αφροδίτης μιλά για μια ξέφρενη περίοδο, που δεν θα ξέρεις πού θα ξημερωθείς και με ποιόν ή ποιά στο κρεβάτι σου! Άλλο που δεν ήθελες… η περιπέτεια και τα extereme sports ήταν πάντα το δυνατό σου σημείο! Δεν έχεις παρά να φορέσεις τον… εξοπλισμό σου (αυτόν που έχεις για ειδικές περιστάσεις ) και να βγεις έξω… Νέα περίοδος για την ερωτική σου ζωή… Άντε, με το καλό!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Άλλο που δεν ήθελες…  μαζεύεσαι επιτέλους στο σπίτι. Όχι βεβαίως πως θα μείνεις μέσα και το παίξεις ασκητής, αλλά ίσως να έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με οικογενειακά σου ζητήματα και μάλιστα, πιθανόν να σου δοθεί και μια οικονομική ενίσχυση, που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα ήθελες στο χώρο σου! Πρόσεχε μόνο το τι θα αποφασίσεις να κάνεις και τι θα χρειαστεί να πληρώσεις γι’ αυτό, μια το γούστο σου για τα ακριβά πράγματα και την πολυτέλεια είναι γνωστό! Προς το τέλος του μήνα κάποιος ή κάποια θα σου χτυπήσεις την πόρτα… Φρόντισε να είσαι εκεί!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καλύτερη σου! Να βγαίνεις έξω, να κυκλοφορείς την γοητεία σου και να επικοινωνείς με κόσμο… και βέβαια είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά. Μάλιστα, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό, τόσο που θα σου δοθούν και κάποιες λύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις. Τώρα τι θα κάνεις και με τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου, είναι άλλο θέμα! Γιατί σίγουρα θα μπουν νέοι φίλοι, νέοι έρωτες, ωστόσο δεν είσαι και εύκολος στο να αποφασίσεις αν κάτι είναι για σένα ή όχι… Μπες στο παιχνίδι και ευχαριστήσου το. Άλλωστε, αυτό είναι που σου αρέσει περισσότερο… το παιχνίδι !!!!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αχ αυτά τα οικονομικά άγχη σου…. ούτε να κοιμηθείς δεν σε αφήνουν, μια και για εσένα το οικονομικό έχει τη τάση να σε αναστατώνει περισσότερο… Κι επειδή το σύμπαν το ξέρει, σου στέλνει την ευεργεσία του να σε βοηθήσει! Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε πριμοδοτεί με έξτρα μπόνους οικονομική βοήθεια ή γενικότερα βοήθεια σε ό,τι αφορά στην πρακτική πλευρά της ζωής σου και μπορεί να βγεις ωφελημένος από την περίοδο αυτή. Αρκεί να προσέξεις, γιατί μπορεί εκεί που βλέπεις τα πράγματα να πηγαίνουν καλά, να σε πιάσουν αυτές οι καταναλωτικές σου μανίες και επιδοθείς στο σπορ των αγορών…. Το νου σου!
 
ΛΕΩΝ
Καιρός να δείξεις το μεγαλείο που κρύβεις μέσα σου, μια και θα έχεις όσες ευκαιρίες χρειάζεσαι, για φανερώσεις τον βασιλικό σου εαυτό! Αυτόν, που είναι γενναιόδωρος και συμπονετικός με τους ανθρώπους του, λύνοντας έτσι τις όποιες εκκρεμότητες μπορεί να είχες ως τώρα, αλλά και από τη άλλη μεριά φέρνοντας στη ζωή σου καινούργια άτομα, που σίγουρα κάτι έχουν να σου πουν, ερωτικά βέβαια, μια και είναι αυτό που θα σε απασχολήσει την περίοδο αυτή, που… εντυπωσιάζεις με την λάμψη σου τους πάντες! Έτσι κι αλλιώς η γοητεία σου είναι αναμφισβήτητη!!!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταμάτα να παραπονιέστε για το πώς σου έρχονται τα πράγματα…  Μπορεί ως τώρα να μην σου βγήκαν όλα όπως τα περίμενες, αλλά έχεις εισπράξει και bonus… Τώρα θα χρειαστεί να σταθείς πιο κοντά σε όσους σε έχουν ανάγκη και να τους προφέρεις την αγάπη και την υποστήριξή σου… Πάντως και κάτι μυστικοί έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους, ή έρωτες που για κάποιο λόγο, πρέπει να μείνουν προς το παρόν τουλάχιστον στο παρασκήνιο της ζωής σου… Γιατί άραγε; Όπως και να έχει θα νοιώσεις την ανάγκη να τους τροφοδοτήσεις αλλά και να τροφοδοτηθείς… Έτσι πάνε αυτά!
 
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί η τελευταίοι μήνες της ζωής σου να είχαν σκηνές από την ταινία “Ο πόλεμος των Ρόουζ”! Την θυμάσαι; Εκεί όπου οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι ήταν ζευγάρι, ζούσαν έναν πραγματικό πόλεμο στο μεταξύ τους! Ωστόσο η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να ανανεώσει το σκηνικό της αισθηματικής ζωής, χαρίζοντάς σου μια ειρηνική συνύπαρξη τόσο μεταξύ φιλικών σου προσώπων όσο και με τον ή την σύντροφο σου… Τώρα, αν είσαι μόνος ή μόνη, φρόντισε να βγεις και να βρεθείς μέσα σε φιλικούς κύκλους, όπου είναι σίγουρο πως αυτή την περίοδο, αν μη τι άλλο, μια σκηνή από το “9 ½  Εβδομάδες” μπορείς να την ζήσεις!!!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που ο Σκορπιός θεωρείται το πιο ερωτικό ζώδιο, τον τελευταίο καιρό έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στον επαγγελματικό σου τομέα, αφήνοντας στην άκρη το αγαπημένο σου παιχνίδι, που είναι… το σεξ! Τώρα, με την διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα, ενισχύονται οι προσπάθειές σου, αλλά και βλέπεις και αποτελέσματα στις προσπάθειες των προηγούμενων μηνών ! Ίσως κάποιος πιο ισχυρός από εσένα σταθεί στο πλευρό σου και σου δώσει την ευκαιρία, για την οποία έχεις τόσο προσπαθήσει… Πάντως, σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου… Σκορπιός είσαι! Μπορεί να έκανες ένα διάλλειμα, αλλά τώρα επιστέφεις δριμύτερος!!!!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παιδί του Δία είσαι, και ό,τι και να γίνει, ακόμα και στα πιο δύσκολα, έχεις πάντα κρυμμένο στο μανίκι σου εκείνο το μαντήλι με το άρωμα της αισιοδοξίας, που σε τονώνει κάθε φορά που το χρειάζεσαι! Και μπορεί τα γεγονότα να σε έχουν ζορίσει τον τελευταίο καιρό, όμως θα έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις και να αναζητήσεις νέες γεύσεις στη ζωή σου και νέα ενδιαφέροντα…. Ίσως και κάποιο ταξίδι με φιλικά πρόσωπα, σε φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό… Και βέβαια στον έρωτα, μια και αυτός είναι Νο 1 τώρα, ναι, μπορείς να τα απολαύσεις όλα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ποιο είναι το δεύτερο πράγμα που σε ενδιαφέρει μετά το χρήμα; Το σεξ… μια και οι Σκορπιοί μπορεί να έχουν το όνομα, αλλά οι Αιγόκεροι την χάρη! Και τώρα μπορείς να το απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο… Παράφορο, δυνατό και παθιασμένο σεξ, που σου ξυπνά όλα εκείνα τα άγρια ένστικτα της διεκδίκησης και της κτητικότατας, της ζήλιας και της αποκλειστικότητας του άλλου… Δεν έχει σημασία αν είναι παλιό ή καινούργιο το άτομο, που βρίσκεται κοντά σου αυτή την εποχή… Εσύ ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον κόσμο της ηδονής και των απολαύσεων!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί οι σχέσεις να είναι το δυνατό σου σημείο και να νιώθεις πως είναι ο φυσικός σου χώρος, όπου μπορείς να λειτουργείς με μεγάλη ευκολία την κοινωνικότητα σου, τώρα όμως γίνονται πιο συγκεκριμένες και πιο προσωπικές! Ο έρωτας αποκτά νέο πρόσωπο, μπαίνει στη ζωή σου και την φωτίζει με μοναδικά χρώματα, όχι με εκείνη την ηρεμία και την ευτυχία που δίνει η γλύκα της ερωτικής σχέσης, αλλά με τη δίνη που προκαλεί η ένταση των συναισθημάτων, όταν αυτά βρίσκονται στο κόκκινο!!! Σίγουρα είναι μια περίοδος μοναδικής δυναμικής, όπου θα ανακαλύψεις τα χρώματα που έχει ο Ουρανός όταν σαρώνεται από καταιγίδες και μετά βγαίνει το Ουράνιο Τόξο… Μοναδικές εμπειρίες, σίγουρα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Πιέζεσαι την περίοδο αυτή, ψάχνοντας να βρεις ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις και σε ποια νερά είναι καλύτερα για να μείνεις… Συχνά θα κολυμπάς αντίθετα στο ρεύμα, μια και οι αυξημένες σου υποχρεώσεις θα σε αναγκάζουν να κάνεις υπερβάσεις, για να τα προλάβεις όλα… Παρόλα αυτά, η ρομαντική διάθεσή σου, θα σε κάνει να ξεκλέβεις χρόνο και να ξεκουράζεσαι σε κάποιες… βραχονησίδες, που έχουν άφθονη τροφή για εσένα… δηλαδή συναίσθημα και τρυφεράδα! Πάντως, πρόσεξε και την διατροφή σου την περίοδο αυτή… Μην “τσιμπάς” τα δολώματα του άγχους και τους στρες, γιατί μπορεί να βρεθείς με κάποια κιλά επιπλέον…
 
Από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2012 00:00:00